EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bu arada bende kırmızıları gördüm yarın 2. Aşılama için start veriyoruz dualarınızı esirgemeyin lütfen Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin
Aminnnnnn

Hee anladım canm hani şey diye düşündük yumurta çatliyor ya ondan olur diye ama dediğin gibi olmaya da bilir

Kızlar bu arada bende kırmızıları gördüm yarın 2. Aşılama için start veriyoruz dualarınızı esirgemeyin lütfen Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin
Aminnnnnn
Canım yaa cidden çok üzüldüm umutsuz luga kapılmak yok inşallah bi dahaki sefer olucak ya o kadar çok ihtiyacım vardiki güzel haberler duymaya senin adetin 19 da degilmiydi canm

Aminnnnnn
Canım sen aşılama için regli bekliyordun zaten dimi? Hadi hayırlısı olsun

Canım yaa cidden çok üzüldüm umutsuz luga kapılmak yok inşallah bi dahaki sefer olucak ya o kadar çok ihtiyacım vardiki güzel haberler duymaya senin adetin 19 da degilmiydi canm
Evet 19 undaydı canım iki gün erken geldi geçen ayda iki gün erken gelmişti çok üzüldüm ama inanılmaz ağladım napim kısmet değilmiş umutsuz değilim sadece çok üzüldüm çünkü benimde çok ihtiyacım var senin gibi güzel bir habere :) senin belirtiler ne alemde canım?

Canım sen aşılama için regli bekliyordun zaten dimi? Hadi hayırlısı olsun
Evet canım ama bu ay içinde umudum vardı aşılamaya gerek kalmasın istiyordum ama olmadı ;( kısmet değilmiş yarın 2. Aşılama için start veriyoruz bakalım

Benimde sağ kasik agrim var regli belirtisi gibi canm beklemelerdeyim inşallah çarşamba ya kadar olmazsam perşembe gitcem ama cidden çok üzüldüm şuan ya ama inşallah bu ay olacak bebisim gelecek sana Rabbim büyük elbet bizede nasip eder

Evet canım ama bu ay içinde umudum vardı aşılamaya gerek kalmasın istiyordum ama olmadı ;( kısmet değilmiş yarın 2. Aşılama için start veriyoruz bakalım
Canım hepimiz aynıyız ama lütfen üzülme aşılamaya moral ile girmeye çalış. Ne bileyim bende çabalıyorum bir sürü insanda çabalıyor bazen bu yaptıklarımız bile yetmiyor. Bende sonucu bekliyorum ama korkuyorum da biraz güçlü olmamız lazım. İnşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Rabbim senin yüzünü de güldürsün bebeğin tutunsun sana sımsıkı hiç bırakmasın inşallah.
Ben bu ay çok üzüldüm 2. Aşılamayı hiç istemiyordum o stresi tekrar yaşamak çok zor geliyor nasıl davranmam gerek bilmiyorum artık stres yapma dediklerinde daha da stres yapıyorum çok istiyorum çünkü bi çocuğumun olmasını çok istiyorum bunu bu kadar isterken istemiyormuş gibi davranamam ki biraz sakin olmalıyım sanırım bünün içinde çılgınlar gibi kitap okuyorum kafamı dağıtıyorum Rabbim dualarımızı kabul etsin

Canım benim desteğin için çok teşekkür ederim hepiniz iyiki varsınız çok sağol:) evet biraz moralli olmam lazım farkındayım ama bugün çok üzüldüm inAnki çok umudum vardı bu aşılama sürecini çok sakin geçirmeliyim sanırım yoksa kafalarıııı yicem eşime de yedirtcem

Belirti aramak da bizi çok yoruyor ama bi umut işte bizdeki kaşımız gözümüz seğirse belirti diyoruz napalım:)))
İnşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur canım dualarım siZinle

merhaba devlet hastanesinde nasıl oluyo bu işler...hangi devlet hastanesi bide dr ismi nedir acaba???
canım ben ktü farabi tüp bebek merkezinde oldum,süleyman güvene,ben daha önceden rahim filmi falan çekindiğim için direk aşılamaya gönderdi beni,4 senelik evli olduğum içinde rapor çıkardılar ilaçları yarı fiyatına aldım

kızlar günaydın selamlar hepinize, bende bu ayın 11 inde aşılama yaptırdım daha 8. günüm anlayacağınız,ve ilk aşılamam.. yazdıklarınızı okuyorum hepimiz aynı hisler içindeyiz... kendimi dinlemek istemiyorum ama belirti kollar haldeyim sanki sürekli çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün fln sürüyor ya dün test yapayım dedim hayalde olsa görürürm 2. çizgiyi iğnenin etkisiyle dedim ama silik bile çıkmadı...sebepsizce moralim bozuldu ,yapmayacağım bir daha evde test sanırım olumsuz düşünmek için daha çok erken değil mi... gerçekten çok zor rabbim isteyen kimseye aratmasın

Günaydın canım,
Moralini bozma idrarda çıkması için çok erken sen günü gelince kan testi kaptır bnm 13.günüm bende yapmadım çünkü idrarda çıkmaz inşallah hastalanmazsam kanda baktıracagım sende biraz daha sabret

Kizlar aşılama zor oluyormu

haklısın cnm,off gerçekten beklemek çok zor,inşallah bebişlermz bizimledir ... hiç belirtimde yok,umudum da yok sanki

Canım bende hep onu düşünüyordum yaptırmadan önce hiç öyle korkulacak bir sey değil yani. O an zaten spermiyogram iyi çıktı mı sonuc ne olacak derken 2dk içinde olup bitiyor
Teşekkür ederim canim Yarın klomene baslicam bu ay da catlatma ignesiyle denicem inşaallah gerek kalmaz bir daki ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…