Canm hoş geldin ama daha çok erken idrar da çıkması için hic bozma moralini günü geldiğinde inşallah bebisin seninledirkızlar günaydın selamlar hepinize, bende bu ayın 11 inde aşılama yaptırdım daha 8. günüm anlayacağınız,ve ilk aşılamam.. yazdıklarınızı okuyorum hepimiz aynı hisler içindeyiz... kendimi dinlemek istemiyorum ama belirti kollar haldeyim sanki sürekliçatlatma iğnesinin etkisi 10 gün fln sürüyor ya dün test yapayım dedim hayalde olsa görürürm 2. çizgiyi iğnenin etkisiyle dedim ama silik bile çıkmadı...sebepsizce moralim bozuldu ,yapmayacağım bir daha evde test sanırım olumsuz düşünmek için daha çok erken değil mi... gerçekten çok zor rabbim isteyen kimseye aratmasın
canım ben ktü farabi tüp bebek merkezinde oldum,süleyman güvene,ben daha önceden rahim filmi falan çekindiğim için direk aşılamaya gönderdi beni,4 senelik evli olduğum içinde rapor çıkardılar ilaçları yarı fiyatına aldım
canım merhaba hatırladın mı beni melisacım gerçi o zor günleri unutmak mümkün mükızlar günaydın selamlar hepinize, bende bu ayın 11 inde aşılama yaptırdım daha 8. günüm anlayacağınız,ve ilk aşılamam.. yazdıklarınızı okuyorum hepimiz aynı hisler içindeyiz... kendimi dinlemek istemiyorum ama belirti kollar haldeyim sanki sürekliçatlatma iğnesinin etkisi 10 gün fln sürüyor ya dün test yapayım dedim hayalde olsa görürürm 2. çizgiyi iğnenin etkisiyle dedim ama silik bile çıkmadı...sebepsizce moralim bozuldu ,yapmayacağım bir daha evde test sanırım olumsuz düşünmek için daha çok erken değil mi... gerçekten çok zor rabbim isteyen kimseye aratmasın
Hayır canım belki başka bir seydir moralini bozma hemen yerleşme kanaması gibi bir sey olamaz mı? O da öyle pembemsi az gelen bir seymiş duydugum kadarıyla?Kızlar bende adet olcam galiba bugün 1 damla akıntıyla geldi moralim çok bozuk ya
canımmmm tabiki hatırladım unutur muyummmmcanım merhaba hatırladın mı beni melisacım gerçi o zor günleri unutmak mümkün müilk aşılaman umarım tutmuştur.sana tavsiyem bir şeylerle uğraş evde boş oturma yoksa insanın kafası hep o düşünceye odaklanıyor.ben de tüp bebek tedavisi yaptırdım aşılama ile gebe kalma ihtimalimiz %15-20 arası denildi o yüzden yaptırmadım.günü gelmeden evde test yapmıştım tek çizgiydi.insanın morali bozuluyor haliyle.bence kan testini bekle Allah yüzünü güldürsün canım
Bilmiyom tatlım yarin adet günüm şuan yok ama öğlen 1 damla gelince moralim bozuldu inşallah yerleşmedirHayır canım belki başka bir seydir moralini bozma hemen yerleşme kanaması gibi bir sey olamaz mı? O da öyle pembemsi az gelen bir seymiş duydugum kadarıyla?
yerleşme kanamasıda öyle oluyor bildiğim canım.inaşllah öyledir.ne zaman test yaptıracaksınBilmiyom tatlım yarin adet günüm şuan yok ama öğlen 1 damla gelince moralim bozuldu inşallah yerleşmedir
İnşallah canm Dr 20 ekim dedi yani perşembe eğer yarin adet olmasam umutlancam bakalm iste 13.günüm bugün zaman geçmek bilmiyo resmenyerleşme kanamasıda öyle oluyor bildiğim canım.inaşllah öyledir.ne zaman test yaptıracaksın
ayyy inşallah öyledir canım.çok az kalmış,güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah canm Dr 20 ekim dedi yani perşembe eğer yarin adet olmasam umutlancam bakalm iste 13.günüm bugün zaman geçmek bilmiyo resmen
İnşallah tatlım ya inşallah hepimiz güzel haberler alırızayyy inşallah öyledir canım.çok az kalmış,güzel haberlerini bekliyoruz
Canım inşallah test yaptıracaksın ve değerin çok güzel çıkacak bir seylerle oyalanmaya çalış ağrın ya da başka bir şey var mı?İnşallah tatlım ya inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Ağrı falan yok cnm ama iste adet olcakmisim gibi geliyor inşallah olmam da bebisim benimledir inşallah sende olmazsinCanım inşallah test yaptıracaksın ve değerin çok güzel çıkacak bir seylerle oyalanmaya çalış ağrın ya da başka bir şey var mı?
Bu arada bende cok garibim sabahları 2 gündür kasıklarım ağrıyor Allah korusun regli mi olacagım diye korkuyorum. Ama şükür ki olmadım niye sadece sabah oluyor onu da anlamadım.
Canım bnm inşallah hiç birimiz olmayız da pozitif i görürüzAğrı falan yok cnm ama iste adet olcakmisim gibi geliyor inşallah olmam da bebisim benimledir inşallah sende olmazsin
Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsincanımmmm tabiki hatırladım unutur muyummmmçok çok sevindim adına rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. kız mı erkek mi peki :) teşekkür ederm desteğin için insan sabırsızlanıyor işte... oysaki zamanı belli ne yapsak boş ama işte :) sizde sorun varmıydı canım yoksa sebepsiz m olmuodu. bizde spermlerde sıkıntı var maalesef. o yüzden aşılama ihtimalide şans düşük ama bilmiyorum bakalm kısmet artık
Rabbim saglikli büyütmeyi nasip etsin inşaallah canim hiç aşılama denedinmi birde ne kadara çıktı tup bebek tedavisi bende istiyorum da eşim yanasmiyo bir türlüAmin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bizimki erkek bebek gerçekten zamanı var kısmet işi ben onu anladım.bende prolaktin yüksekliği vardı sınırdaydı ve anti tg - anti tpo değerlerinde hafif yükseklik vardı ama engel olmaz denildi.biz de tüp bebek merkezine başvurduk ücretsiz muayene kampanyası vardı metrobüste reklamlarını görüp gittik ordaki doktorum tiroit ilacı yazdı engelmiş oysa ki vücut hamile kalsam bile döllenmiş yumurta ve spermi tutundurmadan yabancı cisim olarak görüp atarmış.sonra hsg çektirdim tüplerim açık çıktı çok şükür ama sağ tüpümde de hafif sıvı birikimi çıktı o da aşılama yapıldığı taktirde rahim içerisine sıvı akıp döllenmeye tutunmaya engel olurmuş ama ben yine de 3 - 4 ay bekledim şansımıza yine hamile kalamadım. spermlerimizde de morfolojide hafif şekil bozukluğu çıktı.o yüzden aşılamadaki şansı %15-20 arası gördü doktorum.tüp bebekteki şans daha yüksek %65-70 denildi.biraz daha deneyelim düşünelim diye çıktık ve 4 ay daha bekledik ve ben her ay beklemekten sıkılmaya başlamıştım sonra bir gün muayene olmak için tekrar gittik tüp bebek merkezine.ilaç falan verir 2 3 ay gebelik ve tedavi öncesi hazırlık yaptırır sandık ama işler öyle olmadı tüp bebek merkezindeki doktorumuz tedaviye başlamak için çok uygunsun şu an dedi muayene etti tahlil sonuçlarıma baktı ve bir anda karar verdik ve hemen aynı gün göbeğime ilk iğneyi vurdurdum haliyle geri dönüş şansımız da ortadan kalktı daha para bile biriktirememiştik borç harç 2 aylık tedavi sürecim başlamış oldu..şimdi diyorum ki tüp bebek yaptırdığıma hala inanamıyorum resmen kısmetimiz açıldı ve ilk denemede pozitifi gördük Allahıma şükürler olsun
ayy ne uzun yazdım umarım sen de bekleyişinin sonucunu hayırlısıyla alırsın canım
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Allah ım. Tedaviyi hangi merkezde oldun ve doktor adını paylaşabilir misin?Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bizimki erkek bebek gerçekten zamanı var kısmet işi ben onu anladım.bende prolaktin yüksekliği vardı sınırdaydı ve anti tg - anti tpo değerlerinde hafif yükseklik vardı ama engel olmaz denildi.biz de tüp bebek merkezine başvurduk ücretsiz muayene kampanyası vardı metrobüste reklamlarını görüp gittik ordaki doktorum tiroit ilacı yazdı engelmiş oysa ki vücut hamile kalsam bile döllenmiş yumurta ve spermi tutundurmadan yabancı cisim olarak görüp atarmış.sonra hsg çektirdim tüplerim açık çıktı çok şükür ama sağ tüpümde de hafif sıvı birikimi çıktı o da aşılama yapıldığı taktirde rahim içerisine sıvı akıp döllenmeye tutunmaya engel olurmuş ama ben yine de 3 - 4 ay bekledim şansımıza yine hamile kalamadım. spermlerimizde de morfolojide hafif şekil bozukluğu çıktı.o yüzden aşılamadaki şansı %15-20 arası gördü doktorum.tüp bebekteki şans daha yüksek %65-70 denildi.biraz daha deneyelim düşünelim diye çıktık ve 4 ay daha bekledik ve ben her ay beklemekten sıkılmaya başlamıştım sonra bir gün muayene olmak için tekrar gittik tüp bebek merkezine.ilaç falan verir 2 3 ay gebelik ve tedavi öncesi hazırlık yaptırır sandık ama işler öyle olmadı tüp bebek merkezindeki doktorumuz tedaviye başlamak için çok uygunsun şu an dedi muayene etti tahlil sonuçlarıma baktı ve bir anda karar verdik ve hemen aynı gün göbeğime ilk iğneyi vurdurdum haliyle geri dönüş şansımız da ortadan kalktı daha para bile biriktirememiştik borç harç 2 aylık tedavi sürecim başlamış oldu..şimdi diyorum ki tüp bebek yaptırdığıma hala inanamıyorum resmen kısmetimiz açıldı ve ilk denemede pozitifi gördük Allahıma şükürler olsun
ayy ne uzun yazdım umarım sen de bekleyişinin sonucunu hayırlısıyla alırsın canım
Canm ya çok üzüldümkızlar adetime 4 gün var bugun kanamam başladı,çok şiddetli bir bel ağrısı çekiyorum şu anda...inşallah sizlerin tutar,dualarım sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?