Hayırlı olsun inşallah bebeğini sagsaglim kucağına alırsın canm darısı bizlere isteyen herkese inşallahAmin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bizimki erkek bebek gerçekten zamanı var kısmet işi ben onu anladım.bende prolaktin yüksekliği vardı sınırdaydı ve anti tg - anti tpo değerlerinde hafif yükseklik vardı ama engel olmaz denildi.biz de tüp bebek merkezine başvurduk ücretsiz muayene kampanyası vardı metrobüste reklamlarını görüp gittik ordaki doktorum tiroit ilacı yazdı engelmiş oysa ki vücut hamile kalsam bile döllenmiş yumurta ve spermi tutundurmadan yabancı cisim olarak görüp atarmış.sonra hsg çektirdim tüplerim açık çıktı çok şükür ama sağ tüpümde de hafif sıvı birikimi çıktı o da aşılama yapıldığı taktirde rahim içerisine sıvı akıp döllenmeye tutunmaya engel olurmuş ama ben yine de 3 - 4 ay bekledim şansımıza yine hamile kalamadım. spermlerimizde de morfolojide hafif şekil bozukluğu çıktı.o yüzden aşılamadaki şansı %15-20 arası gördü doktorum.tüp bebekteki şans daha yüksek %65-70 denildi.biraz daha deneyelim düşünelim diye çıktık ve 4 ay daha bekledik ve ben her ay beklemekten sıkılmaya başlamıştım sonra bir gün muayene olmak için tekrar gittik tüp bebek merkezine.ilaç falan verir 2 3 ay gebelik ve tedavi öncesi hazırlık yaptırır sandık ama işler öyle olmadı tüp bebek merkezindeki doktorumuz tedaviye başlamak için çok uygunsun şu an dedi muayene etti tahlil sonuçlarıma baktı ve bir anda karar verdik ve hemen aynı gün göbeğime ilk iğneyi vurdurdum haliyle geri dönüş şansımız da ortadan kalktı daha para bile biriktirememiştik borç harç 2 aylık tedavi sürecim başlamış oldu..şimdi diyorum ki tüp bebek yaptırdığıma hala inanamıyorum resmen kısmetimiz açıldı ve ilk denemede pozitifi gördük Allahıma şükürler olsun
ayy ne uzun yazdım umarım sen de bekleyişinin sonucunu hayırlısıyla alırsın canım
Amin inşallah canım aşılama denemedik şans az olunca direk tüp oldu yaklaşık 10bin liraya geldi bize.eşler zaten zor ikna oluyor ben de ısrar kıyamet götürmüştüm eşimiRabbim saglikli büyütmeyi nasip etsin inşaallah canim hiç aşılama denedinmi birde ne kadara çıktı tup bebek tedavisi bende istiyorum da eşim yanasmiyo bir türlü
amin inşallah canımHayırlı olsun inşallah bebeğini sagsaglim kucağına alırsın canm darısı bizlere isteyen herkese inşallah
Amin inşallah canımCanım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Allah ım. Tedaviyi hangi merkezde oldun ve doktor adını paylaşabilir misin?
ah canım benım kıyamam yaa bak kısmet olunca allah bi şeklde bulduruo yolunu...dua etmek lazm hayrılısını istemek lazm.çok çok sevidnm adına.rabbim sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin oğluşunuzu...tüp bebek süreci zor mu peki zorlandınızmı yumurta toplama transfer falan :)Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bizimki erkek bebek gerçekten zamanı var kısmet işi ben onu anladım.bende prolaktin yüksekliği vardı sınırdaydı ve anti tg - anti tpo değerlerinde hafif yükseklik vardı ama engel olmaz denildi.biz de tüp bebek merkezine başvurduk ücretsiz muayene kampanyası vardı metrobüste reklamlarını görüp gittik ordaki doktorum tiroit ilacı yazdı engelmiş oysa ki vücut hamile kalsam bile döllenmiş yumurta ve spermi tutundurmadan yabancı cisim olarak görüp atarmış.sonra hsg çektirdim tüplerim açık çıktı çok şükür ama sağ tüpümde de hafif sıvı birikimi çıktı o da aşılama yapıldığı taktirde rahim içerisine sıvı akıp döllenmeye tutunmaya engel olurmuş ama ben yine de 3 - 4 ay bekledim şansımıza yine hamile kalamadım. spermlerimizde de morfolojide hafif şekil bozukluğu çıktı.o yüzden aşılamadaki şansı %15-20 arası gördü doktorum.tüp bebekteki şans daha yüksek %65-70 denildi.biraz daha deneyelim düşünelim diye çıktık ve 4 ay daha bekledik ve ben her ay beklemekten sıkılmaya başlamıştım sonra bir gün muayene olmak için tekrar gittik tüp bebek merkezine.ilaç falan verir 2 3 ay gebelik ve tedavi öncesi hazırlık yaptırır sandık ama işler öyle olmadı tüp bebek merkezindeki doktorumuz tedaviye başlamak için çok uygunsun şu an dedi muayene etti tahlil sonuçlarıma baktı ve bir anda karar verdik ve hemen aynı gün göbeğime ilk iğneyi vurdurdum haliyle geri dönüş şansımız da ortadan kalktı daha para bile biriktirememiştik borç harç 2 aylık tedavi sürecim başlamış oldu..şimdi diyorum ki tüp bebek yaptırdığıma hala inanamıyorum resmen kısmetimiz açıldı ve ilk denemede pozitifi gördük Allahıma şükürler olsun
ayy ne uzun yazdım umarım sen de bekleyişinin sonucunu hayırlısıyla alırsın canım
aynen canım çok dua etmek insanı rahatlatıyor ben her gün meryem suresi okumuştum.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin tabi kiah canım benım kıyamam yaa bak kısmet olunca allah bi şeklde bulduruo yolunu...dua etmek lazm hayrılısını istemek lazm.çok çok sevidnm adına.rabbim sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin oğluşunuzu...tüp bebek süreci zor mu peki zorlandınızmı yumurta toplama transfer falan :)
rabbim yüzüne gülmş canı benm darısı başımıza çok çok sevindm adınaaynen canım çok dua etmek insanı rahatlatıyor ben her gün meryem suresi okumuştum.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin tabi kitüp bebek tedavisini ben doktordan muayeneden iğneden vs. korktuğum için biraz zorlu geçirdim ama zamanla alıştım doktorum çok anlayışlıydı.yumurta toplamayada ağlaya ağlaya girdim korkudan yarım saat sürmüş zaten ayıldığımda doktorum gelip bilgi vermişti korkuttun beni diye.o kadar stres yapmışım ki 3 hastaya verdikleri anesteziyi verdik uyumadın dedi o zamanlar çok da uzak değil aslında ama şu an o kadar çok zaman geçmiş gibi ki hatırlarken gülüyorum
Istanbuldami Canim burası ben normal hamile kaldım düşük oldu ondan sonra da 10 aydır da ugrasiyoz ışte önce bir kere aşılama denemek istiyorum bakalim bu ay da klomen basladim rabbim hayirlisini nasip etsin inşaallah isteyen herkese.Amin inşallah canımbahçeci umut tüp bebek merkezinde oldum doktorum selen hanımdı çok memnun kaldım tavsiye ederim gitmek isteyenlere
Canım benim çok sevindim olmamana yerleşme kanaması gibi bir seydi belki de yaşadığın. Benim de bir kaç gündür sabahtan hep kasık ağrım oluyor ama benim daha var test 24 ünde. Ama sen yaptıracaksın yarın inşallah Allah ım güzel sonucu alacaksın senin için bende çok heyecanlıyım sen nasıl hissediyorsun böyle akıntı ya da gögüs agrısı falan var mı?gulfedagulfeda canim ben daha adet olmadım çok sükür inşallah olmam bugün sen nasılsın nasıl gidiyo
Korku var sadece canm ya adet olursam diye onun dışında hafif kaşık agrim var inşallah olmam da yarin güzel sonuçlarla gelirim bi umutCanım benim çok sevindim olmamana yerleşme kanaması gibi bir seydi belki de yaşadığın. Benim de bir kaç gündür sabahtan hep kasık ağrım oluyor ama benim daha var test 24 ünde. Ama sen yaptıracaksın yarın inşallah Allah ım güzel sonucu alacaksın senin için bende çok heyecanlıyım sen nasıl hissediyorsun böyle akıntı ya da gögüs agrısı falan var mı?
İnşallah canim benim güzel haberler verirsin bizedeKorku var sadece canm ya adet olursam diye onun dışında hafif kaşık agrim var inşallah olmam da yarin güzel sonuçlarla gelirim bi umut
İnşallah canım bekliyorum güzel sonuçlarını. Bu test aç karnına mı veriliyor ya da farkediyor mu? Dr bana hiç bir sey demedi bununla ilgiliKorku var sadece canm ya adet olursam diye onun dışında hafif kaşık agrim var inşallah olmam da yarin güzel sonuçlarla gelirim bi umut
cnm senle aynı gün testimiz geçmiyo günler resmen.. bende pek belirti yok sanki arada sağ kasığım ağrıo batıo ama yumurtalarım soldaydı ,sağ ne alaka anlamadmCanım benim çok sevindim olmamana yerleşme kanaması gibi bir seydi belki de yaşadığın. Benim de bir kaç gündür sabahtan hep kasık ağrım oluyor ama benim daha var test 24 ünde. Ama sen yaptıracaksın yarın inşallah Allah ım güzel sonucu alacaksın senin için bende çok heyecanlıyım sen nasıl hissediyorsun böyle akıntı ya da gögüs agrısı falan var mı?
Fark etmiyor canm AC tokİnşallah canım bekliyorum güzel sonuçlarını. Bu test aç karnına mı veriliyor ya da farkediyor mu? Dr bana hiç bir sey demedi bununla ilgili
Ay inşallah canm ya bende 4senedir ugrasiyorum inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız bu ay ya
amiiinnn ,inşallahhhhAy inşallah canm ya bende 4senedir ugrasiyorum inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız bu ay ya
Bende de 2-3 gündür kasık ağrısı var sabahtan oluyor agrı genelde bazen de belim ağrıyor.Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli versin inşallah
Ay inşallah canlarım ya destekleriniz o kadar mutlu ediyor ki anlatamam inşallah bizler güzel sonuçlar alırız yarin test günüm.o kadar heycanliyim ki dk da bir lavaboda kontrol deyim gelen giden var mi diye
Kızlar bu arada daha önce aşılama yaptıranları okuyorum önceki aylardan. Kasık agrısı yaşayıp regl olacagını sanıp hamile sonucunu alan çok var. O yüzden ümidinizi yitirmeyin. Allah ım hepimize sağlıklı sıhhatli bebek nasip eder inşallahAy inşallah canlarım ya destekleriniz o kadar mutlu ediyor ki anlatamam inşallah bizler güzel sonuçlar alırız yarin test günüm.o kadar heycanliyim ki dk da bir lavaboda kontrol deyim gelen giden var mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?