EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı olsun inşallah bebeğini sagsaglim kucağına alırsın canm darısı bizlere isteyen herkese inşallah

Rabbim saglikli büyütmeyi nasip etsin inşaallah canim hiç aşılama denedinmi birde ne kadara çıktı tup bebek tedavisi bende istiyorum da eşim yanasmiyo bir türlü
Amin inşallah canım aşılama denemedik şans az olunca direk tüp oldu yaklaşık 10bin liraya geldi bize.eşler zaten zor ikna oluyor ben de ısrar kıyamet götürmüştüm eşimi

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Allah ım. Tedaviyi hangi merkezde oldun ve doktor adını paylaşabilir misin?
Amin inşallah canım bahçeci umut tüp bebek merkezinde oldum doktorum selen hanımdı çok memnun kaldım tavsiye ederim gitmek isteyenlere

ah canım benım kıyamam yaa bak kısmet olunca allah bi şeklde bulduruo yolunu...dua etmek lazm hayrılısını istemek lazm.çok çok sevidnm adına.rabbim sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin oğluşunuzu...tüp bebek süreci zor mu peki zorlandınızmı yumurta toplama transfer falan :)

aynen canım çok dua etmek insanı rahatlatıyor ben her gün meryem suresi okumuştum.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin tabi ki tüp bebek tedavisini ben doktordan muayeneden iğneden vs. korktuğum için biraz zorlu geçirdim ama zamanla alıştım doktorum çok anlayışlıydı.yumurta toplamayada ağlaya ağlaya girdim korkudan yarım saat sürmüş zaten ayıldığımda doktorum gelip bilgi vermişti korkuttun beni diye.o kadar stres yapmışım ki 3 hastaya verdikleri anesteziyi verdik uyumadın dedio zamanlar çok da uzak değil aslında ama şu an o kadar çok zaman geçmiş gibi ki hatırlarken gülüyorum

gulfedagulfeda canim ben daha adet olmadım çok sükür inşallah olmam bugün sen nasılsın nasıl gidiyo

rabbim yüzüne gülmş canı benm darısı başımıza çok çok sevindm adına

Amin inşallah canım bahçeci umut tüp bebek merkezinde oldum doktorum selen hanımdı çok memnun kaldım tavsiye ederim gitmek isteyenlere
Istanbuldami Canim burası ben normal hamile kaldım düşük oldu ondan sonra da 10 aydır da ugrasiyoz ışte önce bir kere aşılama denemek istiyorum bakalim bu ay da klomen basladim rabbim hayirlisini nasip etsin inşaallah isteyen herkese.

gulfedagulfeda canim ben daha adet olmadım çok sükür inşallah olmam bugün sen nasılsın nasıl gidiyo
Canım benim çok sevindim olmamana yerleşme kanaması gibi bir seydi belki de yaşadığın. Benim de bir kaç gündür sabahtan hep kasık ağrım oluyor ama benim daha var test 24 ünde. Ama sen yaptıracaksın yarın inşallah Allah ım güzel sonucu alacaksın senin için bende çok heyecanlıyım sen nasıl hissediyorsun böyle akıntı ya da gögüs agrısı falan var mı?

Korku var sadece canm ya adet olursam diye onun dışında hafif kaşık agrim var inşallah olmam da yarin güzel sonuçlarla gelirim bi umut

Korku var sadece canm ya adet olursam diye onun dışında hafif kaşık agrim var inşallah olmam da yarin güzel sonuçlarla gelirim bi umut
İnşallah canım bekliyorum güzel sonuçlarını. Bu test aç karnına mı veriliyor ya da farkediyor mu? Dr bana hiç bir sey demedi bununla ilgili

cnm senle aynı gün testimiz geçmiyo günler resmen.. bende pek belirti yok sanki arada sağ kasığım ağrıo batıo ama yumurtalarım soldaydı ,sağ ne alaka anlamadm bu arada S sblss bence hamile öle doğdu içime :):)

Ay inşallah canm ya bende 4senedir ugrasiyorum inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız bu ay ya

Bende de 2-3 gündür kasık ağrısı var sabahtan oluyor agrı genelde bazen de belim ağrıyor.Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli versin inşallah S sblss canım bende senden çok umutluyum inşallah güzel haberini alacağız yarın benim içime de güzel doğuyor

Ay inşallah canlarım ya destekleriniz o kadar mutlu ediyor ki anlatamam inşallah bizler güzel sonuçlar alırız yarin test günüm.o kadar heycanliyim ki dk da bir lavaboda kontrol deyim gelen giden var mi diye

Ay inşallah canlarım ya destekleriniz o kadar mutlu ediyor ki anlatamam inşallah bizler güzel sonuçlar alırız yarin test günüm.o kadar heycanliyim ki dk da bir lavaboda kontrol deyim gelen giden var mi diye
Kızlar bu arada daha önce aşılama yaptıranları okuyorum önceki aylardan. Kasık agrısı yaşayıp regl olacagını sanıp hamile sonucunu alan çok var. O yüzden ümidinizi yitirmeyin. Allah ım hepimize sağlıklı sıhhatli bebek nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…