- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
ayy heyecan geldi bak banada yine...Ay inşallah canlarım ya destekleriniz o kadar mutlu ediyor ki anlatamam inşallah bizler güzel sonuçlar alırız yarin test günüm.o kadar heycanliyim ki dk da bir lavaboda kontrol deyim gelen giden var mi diye
Amin canm bende çok okuyorum hamile olanları görünce o kadar çok seviniyorum ki anlatamamKızlar bu arada daha önce aşılama yaptıranları okuyorum önceki aylardan. Kasık agrısı yaşayıp regl olacagını sanıp hamile sonucunu alan çok var. O yüzden ümidinizi yitirmeyin. Allah ım hepimize sağlıklı sıhhatli bebek nasip eder inşallah
evet canım ya etrafmda da çok oldu öyle kuzenlerim vs. adet belirtilernden farkı yok neredeyseKızlar bu arada daha önce aşılama yaptıranları okuyorum önceki aylardan. Kasık agrısı yaşayıp regl olacagını sanıp hamile sonucunu alan çok var. O yüzden ümidinizi yitirmeyin. Allah ım hepimize sağlıklı sıhhatli bebek nasip eder inşallah
İnşallah canm ya 2arkadas regli oldu çok üzüldüm güzel haberlere ihtiyacım var artik benim de ilk aşılama canm sen ne zaman test yaptircanayy heyecan geldi bak banada yine...benimde ilk aşılamam,sperm değerlermzde sıkıntı var pek umutlu değilim aslnda ama genede heyecan kaplıyor içimi...güzel haberlerle dolar inşallah burası
aynen bende çok üzüldmİnşallah canm ya 2arkadas regli oldu çok üzüldüm güzel haberlere ihtiyacım var artik benim de ilk aşılama canm sen ne zaman test yaptircan
sabah erkenden git ayy muhahkak ver bizede haber,güzel haberlerle dön inşalhhh cnm bizde sevinelm burdaİnan o 13 gün pat diye geçti su iki gün geçmek bilmiyo
Ben acaba pazartesiden önce yaptırsam mı diyorum eğer hastalanmazsam Allah ın izniyleaynen bende çok üzüldmyaşayan bilir bu duyguyu işte nasıl üzülüo insan elinde olmadan. benimde pazarts test günüm ,çok heycanlı bekleyiş
İnşallah canım adet olmazsam erkenden gitcem zaten burada alırım soluğu sabahsabah erkenden git ayy muhahkak ver bizede haber,güzel haberlerle dön inşalhhh cnm bizde sevinelm burda
kız benden çok yaşıcan bende onu dicektm varya cumarts yaptrsak nolurkiBen acaba pazartesiden önce yaptırsam mı diyorum eğer hastalanmazsam Allah ın izniyle
Cumartesi belki daha zor olur acile gitsek yaparlar mı ki sanmıyorum?? O yüzden dedim cuma mı yaptırsam diye.kız benden çok yaşıcan bende onu dicektm varya cumarts yaptrsak nolurki
haklısın negstif çıksa hem üzülüp hemde acaba pazarts bidaha yaptırsammı die düşünücem... yine negetif çıkarsa 2 kere üzülmüş olucamgulfeda tatlım bana demiştin ki erken test yapma bekle diye hatirladin mi bence bekleyin kızlar Dr dedgi. Tarihte yaptırın biliyorum beklemek çok zor ama iğne kullandiniz galiba etkisi geçsin diye Dr garanti yer alıyor sizi inşallah hamilesiniz dır inşallah bende hamileyimdir
özel hastanelerin laboratuvarları her saat yapıo die biliorm cnm kuzeniminkini akşam alaksız bi saatte yapmıştık gidip,2 saate veriolar ama değişiyordur hastaneden hastaneye heraldCumartesi belki daha zor olur acile gitsek yaparlar mı ki sanmıyorum?? O yüzden dedim cuma mı yaptırsam diye.
Rabbim çok büyük tatlım ben inanıyorum bizede nasip etcek inşallah hepimiz bu ay pozitif sonuçlar alcaz dualarım hepimizlehaklısın negstif çıksa hem üzülüp hemde acaba pazarts bidaha yaptırsammı die düşünücem... yine negetif çıkarsa 2 kere üzülmüş olucambeklemek en mantklısı.allahımm sen yardım et bize
Canım benim yakınımda maalesef özel hastane yok o yüzden ya cuma yaptıracagım ya da ptesi gideceğimözel hastanelerin laboratuvarları her saat yapıo die biliorm cnm kuzeniminkini akşam alaksız bi saatte yapmıştık gidip,2 saate veriolar ama değişiyordur hastaneden hastaneye herald
evet doğru söylüyorsun ama aynı tarihte olduk iğnenin etkisi hala geçmez mi cumaya kadargulfeda tatlım bana demiştin ki erken test yapma bekle diye hatirladin mi bence bekleyin kızlar Dr dedgi. Tarihte yaptırın biliyorum beklemek çok zor ama iğne kullandiniz galiba etkisi geçsin diye Dr garanti yer alıyor sizi inşallah hamilesiniz dır inşallah bende hamileyimdir
Valla canm benim dr 15 gün sonra gel dedi belli olur adet olursanda gel demişti sende sadece catlatma iğnesi vurulduysan geçmiştir gerçi canmCanım benim yakınımda maalesef özel hastane yok o yüzden ya cuma yaptıracagım ya da ptesi gideceğim
evet doğru söylüyorsun ama aynı tarihte olduk iğnenin etkisi hala geçmez mi cumaya kadar
Hayır sonra ben 1 hafta sonra 1 iğne daha vuruldum o beni düşündürüyor zatenValla canm benim dr 15 gün sonra gel dedi belli olur adet olursanda gel demişti sende sadece catlatma iğnesi vurulduysan geçmiştir gerçi canm
O zaman bekle bence canım 10 günde falan geçiyormuş iğnenin etkisi inşallah hamilesindir ben senin hamile olduğunu hissediyorum ya inşallah öyledirHayır sonra ben 1 hafta sonra 1 iğne daha vuruldum o beni düşündürüyor zaten
Ciddi misin canım inşallah öyledir bebeğim benimledir bende senin için öyle hissediyorum en basından beride burdayız destek olduk ya birbirimize cok istiyorum senin de güzel haberlerini duymayıO zaman bekle bence canım 10 günde falan geçiyormuş iğnenin etkisi inşallah hamilesindir ben senin hamile olduğunu hissediyorum ya inşallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?