EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay inşallah canlarım ya destekleriniz o kadar mutlu ediyor ki anlatamam inşallah bizler güzel sonuçlar alırız yarin test günüm.o kadar heycanliyim ki dk da bir lavaboda kontrol deyim gelen giden var mi diye
ayy heyecan geldi bak banada yine... benimde ilk aşılamam,sperm değerlermzde sıkıntı var pek umutlu değilim aslnda ama genede heyecan kaplıyor içimi...güzel haberlerle dolar inşallah burası

Amin canm bende çok okuyorum hamile olanları görünce o kadar çok seviniyorum ki anlatamam

evet canım ya etrafmda da çok oldu öyle kuzenlerim vs. adet belirtilernden farkı yok neredeyse

ayy heyecan geldi bak banada yine... benimde ilk aşılamam,sperm değerlermzde sıkıntı var pek umutlu değilim aslnda ama genede heyecan kaplıyor içimi...güzel haberlerle dolar inşallah burası
İnşallah canm ya 2arkadas regli oldu çok üzüldüm güzel haberlere ihtiyacım var artik benim de ilk aşılama canm sen ne zaman test yaptircan

İnşallah canm ya 2arkadas regli oldu çok üzüldüm güzel haberlere ihtiyacım var artik benim de ilk aşılama canm sen ne zaman test yaptircan
aynen bende çok üzüldm yaşayan bilir bu duyguyu işte nasıl üzülüo insan elinde olmadan. benimde pazarts test günüm ,çok heycanlı bekleyiş

İnan o 13 gün pat diye geçti su iki gün geçmek bilmiyo

gulfeda tatlım bana demiştin ki erken test yapma bekle diye hatirladin mi bence bekleyin kızlar Dr dedgi. Tarihte yaptırın biliyorum beklemek çok zor ama iğne kullandiniz galiba etkisi geçsin diye Dr garanti yer alıyor sizi inşallah hamilesiniz dır inşallah bende hamileyimdir

haklısın negstif çıksa hem üzülüp hemde acaba pazarts bidaha yaptırsammı die düşünücem... yine negetif çıkarsa 2 kere üzülmüş olucam beklemek en mantklısı.allahımm sen yardım et bize

Cumartesi belki daha zor olur acile gitsek yaparlar mı ki sanmıyorum?? O yüzden dedim cuma mı yaptırsam diye.
özel hastanelerin laboratuvarları her saat yapıo die biliorm cnm kuzeniminkini akşam alaksız bi saatte yapmıştık gidip,2 saate veriolar ama değişiyordur hastaneden hastaneye herald

Rabbim çok büyük tatlım ben inanıyorum bizede nasip etcek inşallah hepimiz bu ay pozitif sonuçlar alcaz dualarım hepimizle

özel hastanelerin laboratuvarları her saat yapıo die biliorm cnm kuzeniminkini akşam alaksız bi saatte yapmıştık gidip,2 saate veriolar ama değişiyordur hastaneden hastaneye herald
Canım benim yakınımda maalesef özel hastane yok o yüzden ya cuma yaptıracagım ya da ptesi gideceğim
evet doğru söylüyorsun ama aynı tarihte olduk iğnenin etkisi hala geçmez mi cumaya kadar

Canım benim yakınımda maalesef özel hastane yok o yüzden ya cuma yaptıracagım ya da ptesi gideceğim

evet doğru söylüyorsun ama aynı tarihte olduk iğnenin etkisi hala geçmez mi cumaya kadar
Valla canm benim dr 15 gün sonra gel dedi belli olur adet olursanda gel demişti sende sadece catlatma iğnesi vurulduysan geçmiştir gerçi canm

Hayır sonra ben 1 hafta sonra 1 iğne daha vuruldum o beni düşündürüyor zaten
O zaman bekle bence canım 10 günde falan geçiyormuş iğnenin etkisi inşallah hamilesindir ben senin hamile olduğunu hissediyorum ya inşallah öyledir

O zaman bekle bence canım 10 günde falan geçiyormuş iğnenin etkisi inşallah hamilesindir ben senin hamile olduğunu hissediyorum ya inşallah öyledir
Ciddi misin canım inşallah öyledir bebeğim benimledir bende senin için öyle hissediyorum en basından beride burdayız destek olduk ya birbirimize cok istiyorum senin de güzel haberlerini duymayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…