İnşallah canm yarin ben pazartesi De sen güzel haberler veririz birbirimizeCiddi misin canım inşallah öyledir bebeğim benimledir bende senin için öyle hissediyorum en basından beride burdayız destek olduk ya birbirimize cok istiyorum senin de güzel haberlerini duymayı
Amin canım inşallahİnşallah canm yarin ben pazartesi De sen güzel haberler veririz birbirimize
İnşallah canımHadi inşaallah güzel haberler verirsiniz bize de umut olur
Dualarimiz seninle canimm rabbim yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz insalahhh :)))Kızlar bana dua edin yarın sabah gitcem erkenden inşallah olumlu sonuç alırım buraya yazacam mutlaka
Canım cidden aklımdan geçiyordun dualarımız seninle güzel haberler alacağız inşallahKızlar bana dua edin yarın sabah gitcem erkenden inşallah olumlu sonuç alırım buraya yazacam mutlaka
VaR canım aynı sorun 1 yıl korunduk sonra cocuk ıstedık 1 yıldır herşey normal olmasına ragmen olmuyor 6 aydırda klomen tedavısı de gordum malesef pazartesı gunu aşılamam oldu beklıyoruz enerjimizi yuksek tutalım psıkolojı önemliMerhaba kızlar
Ben ocak ayında bir aşılama dememem oldu 2 yıllık evliyim 1 yılı aşkın korunmadık fakat olmadı aşılamayı memorıal antalya da yaptırdım fakat sonuç negatif bu aya kadar tekrar doğal yolla denedik olmuyor tıp fakültesinde 2. Aşılamamı olucam Allah nasip ederse hiç bir sorun gözükmediği halde olmuyor size sorum şu olucak böyle problemsiz olup da olmayan var mı aranızda ???
İnşallah canm yaaCanım cidden aklımdan geçiyordun dualarımız seninle güzel haberler alacağız inşallah
İnşallah güzel haberlerle dönerim canm hala adet olmadım çok şükürDualarimiz seninle canimm rabbim yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz insalahhh :)))
İnşallah güzel haberlerle dönerim canm hala adet olmadım çok şükür
Canım şimdi ben test yaptırsam anlamam yani değerin kaç çıkması gerektiğini senin bir bilgin var mı?
Canım şimdi ben test yaptırsam anlamam yani değerin kaç çıkması gerektiğini senin bir bilgin var mı?İnşallah güzel haberlerle dönerim canm hala adet olmadım çok şükür
Canım sen trabzondami yasiyorsunuz. Memnunmusum suleyman guvenden. Bende medical park karadeniz hastanesinde ufuk beye tedavi oluyordm ilk asilamami o yaptı ama tabi sonu husran simdide inanilmaz bir mantsrim war ölüyorum resmencanım ben ktü farabi tüp bebek merkezinde oldum,süleyman güvene,ben daha önceden rahim filmi falan çekindiğim için direk aşılamaya gönderdi beni,4 senelik evli olduğum içinde rapor çıkardılar ilaçları yarı fiyatına aldım
5 un üstü canm yani tahminen yarın hamileysem 400 falan çıkması lazımCanım şimdi ben test yaptırsam anlamam yani değerin kaç çıkması gerektiğini senin bir bilgin var mı?
Canım emin misin birinin 15. Günde 130 mu 230 mu ne çıkmıstı? Yani en alt değeri bilmiyorum o yüzden sordum 400 birden yüksek geldi bana ni netten araştırayım bende5 un üstü canm yani tahminen yarın hamileysem 400 falan çıkması lazım
Evet 5 in üstünyazıyor ama kaçıncı günde kaç olmalı bulamadım sanırım her gebelikte değişiyor5 un üstü canm yani tahminen yarın hamileysem 400 falan çıkması lazım
Canım sen bulmussun ama anlayamadım neden 3.hafta alt sınır 10 iken 4.hafta 5??3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000
Bu sekilde yazıyor nette
Yok canm 10dur deger 10dan yukarsi gebelik gosterir baslangic icin sen 10 degerini baz al. Ama mesela doktorlarn gebelik hesaplamasida birbirinden farkli sen kan tatlilini yaptir insallah 800 900 cikar :) yuzun güler herkesinde tabiki gerisi doktorun hesaplamasi.. dedigim gibi her doktor farkli hesaplıyor birde kadinlarn durumuylada alakali olan durumlar var gec dollenme gibi yada adete yakın hamile kalma gibiCanım sen bulmussun ama anlayamadım neden 3.hafta alt sınır 10 iken 4.hafta 5??
O zaman 4. Haftadaki değeri baz alacagız test yaptırırken dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?