EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ciddi misin canım inşallah öyledir bebeğim benimledir bende senin için öyle hissediyorum en basından beride burdayız destek olduk ya birbirimize cok istiyorum senin de güzel haberlerini duymayı
İnşallah canm yarin ben pazartesi De sen güzel haberler veririz birbirimize

Kızlar bana dua edin yarın sabah gitcem erkenden inşallah olumlu sonuç alırım buraya yazacam mutlaka

VaR canım aynı sorun 1 yıl korunduk sonra cocuk ıstedık 1 yıldır herşey normal olmasına ragmen olmuyor 6 aydırda klomen tedavısı de gordum malesef pazartesı gunu aşılamam oldu beklıyoruz enerjimizi yuksek tutalım psıkolojı önemli

Canım sen trabzondami yasiyorsunuz. Memnunmusum suleyman guvenden. Bende medical park karadeniz hastanesinde ufuk beye tedavi oluyordm ilk asilamami o yaptı ama tabi sonu husran simdide inanilmaz bir mantsrim war ölüyorum resmen

5 un üstü canm yani tahminen yarın hamileysem 400 falan çıkması lazım
Canım emin misin birinin 15. Günde 130 mu 230 mu ne çıkmıstı? Yani en alt değeri bilmiyorum o yüzden sordum 400 birden yüksek geldi bana ni netten araştırayım bende

10dan yuksek olmasi lazim 0-5 arasi gebelik yok demek 5-10 arasida yok ama şüpheli gozuyle bakan doktorlar var bir iki gun sonra tekrarliyolar testi. Ama benm bi arkadas gebeligini 19 degerle ogrendi col dusuk hatta doktor iki gunde bir testi yeniletti bise olur die deger cok dusuk diyee ama cok sukur bi sıkıntısı yok

3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000
Bu sekilde yazıyor nette

Canım sen bulmussun ama anlayamadım neden 3.hafta alt sınır 10 iken 4.hafta 5??
O zaman 4. Haftadaki değeri baz alacagız test yaptırırken dimi

Canım sen bulmussun ama anlayamadım neden 3.hafta alt sınır 10 iken 4.hafta 5??
O zaman 4. Haftadaki değeri baz alacagız test yaptırırken dimi
Yok canm 10dur deger 10dan yukarsi gebelik gosterir baslangic icin sen 10 degerini baz al. Ama mesela doktorlarn gebelik hesaplamasida birbirinden farkli sen kan tatlilini yaptir insallah 800 900 cikar :) yuzun güler herkesinde tabiki gerisi doktorun hesaplamasi.. dedigim gibi her doktor farkli hesaplıyor birde kadinlarn durumuylada alakali olan durumlar var gec dollenme gibi yada adete yakın hamile kalma gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…