İnşallah canım hepimizin pozitif olurYok canm 10dur deger 10dan yukarsi gebelik gosterir baslangic icin sen 10 degerini baz al. Ama mesela doktorlarn gebelik hesaplamasida birbirinden farkli sen kan tatlilini yaptir insallah 800 900 cikar :) yuzun güler herkesinde tabiki gerisi doktorun hesaplamasi.. dedigim gibi her doktor farkli hesaplıyor birde kadinlarn durumuylada alakali olan durumlar var gec dollenme gibi yada adete yakın hamile kalma gibi
Ben ağustos ayinda ilk asilama tedavimi gordum ama maalesef sonuc alamadim bebegim annesine cekmis inatci hala gelmiyor :) bendd ara veriyorm suan gitmiyorum doktora her hangi bir tedavi görmüyorum ve inan okadar mutluyumki kafam bos ya doktora gitme derdi yok acaba ne dicek gelisme varmi yokmu bebek tuttumu tutmadimi adet oldummu olmicammi hic oyle bi derdim yok stres yapmıyorum yani suan uzuluyorummu tabi cok üzülüyorum ama artik guluyorum esim komsularim ailem herkes farkinda nasil stres yapmışım o tedavi zamanlarında ne hallere gelmisim ne bet bisey olmusum herkes farkettiİnşallah canım hepimizin pozitif olur
Senin durumun ne canım tedavi mi görüyorsun şu an?
Göbekten yapıcam göbek deliğinin 2parmak altı sag veya sol taraf olcak tek yumurtam büyümüş ne blm tek yumurtayla tutarmı blmyrmUmutsuz olma canim inşaallah olcaktir vakti zamanı gelmiştir bilemeyiz igneni kendin nasıl yapicanki
Benimde tek yumurtayla yapıldı.asılma.canm bugün kan verdim bekliyorum inşallah tutarGöbekten yapıcam göbek deliğinin 2parmak altı sag veya sol taraf olcak tek yumurtam büyümüş ne blm tek yumurtayla tutarmı blmyrm
Kuzumm canım insallah tutarda bize umut olursun sonucu ne zamn alcaksınBenimde tek yumurtayla yapıldı.asılma.canm bugün kan verdim bekliyorum inşallah tutar
İnşallah canm 2 saat sonra alcam olumlu olumsuz mutlaka yazcam inşallah olumlu yazabilirim.Kuzumm canım insallah tutarda bize umut olursun sonucu ne zamn alcaksın
ayy canım benim bende işe geldm masama otrdm hemen açtım sayfayı yazmışmısın die bakmaya.dualarımız seninle rabbim yardımcın olsunBenimde tek yumurtayla yapıldı.asılma.canm bugün kan verdim bekliyorum inşallah tutar
Insallah kuzm insallah olumlu olsunİnşallah canm 2 saat sonra alcam olumlu olumsuz mutlaka yazcam inşallah olumlu yazabilirim.
İnşallah canm desteklerin içinde çok sağol inan rahatliyorum buradaayy canım benim bende işe geldm masama otrdm hemen açtım sayfayı yazmışmısın die bakmaya.dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun
Canım hadi hayırlısı inşallahKızlar günaydın ben kan verdim beklemedeyim
İnşallah canm hala adet olmadım çok şükür inşallah pozitif sonuçlar yazarımCanım hadi hayırlısı inşallah
İnşaallah canim rabbim hayirli sini nasip etsin ol desin ve olsun inşaallahİnşallah canm hala adet olmadım çok şükür inşallah pozitif sonuçlar yazarım
İnşallah canımİnşaallah canim rabbim hayirli sini nasip etsin ol desin ve olsun inşaallah
Canım benimmm tebriklerrrr değerin kaç çıktı?Kizlarrr oldu tuttu hamileyim çok şükür
Çok sağol canım.darısı inşallah sizlere 87 şuan c.tesi tekrar baktircam inşallah artarCanım benimmm tebriklerrrr değerin kaç çıktı?
Ay çok şükür rabbim saglikli birsekilde nasip etsin yavrunu bu ilk denemenmiydi canimÇok sağol canım.darısı inşallah sizlere 87 şuan c.tesi tekrar baktircam inşallah artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?