EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah canım hepimizin pozitif olur
Senin durumun ne canım tedavi mi görüyorsun şu an?

İnşallah canım hepimizin pozitif olur
Senin durumun ne canım tedavi mi görüyorsun şu an?
Ben ağustos ayinda ilk asilama tedavimi gordum ama maalesef sonuc alamadim bebegim annesine cekmis inatci hala gelmiyor :) bendd ara veriyorm suan gitmiyorum doktora her hangi bir tedavi görmüyorum ve inan okadar mutluyumki kafam bos ya doktora gitme derdi yok acaba ne dicek gelisme varmi yokmu bebek tuttumu tutmadimi adet oldummu olmicammi hic oyle bi derdim yok stres yapmıyorum yani suan uzuluyorummu tabi cok üzülüyorum ama artik guluyorum esim komsularim ailem herkes farkinda nasil stres yapmışım o tedavi zamanlarında ne hallere gelmisim ne bet bisey olmusum herkes farketti insallah simdi stresten uzak kafa rahatken kendiliginden olurdaaa bir daha doktora gittigimde bebegimin kontrolleri icin gitmis olurum once sizler sonra ben Allah kimsenin kucağını bos birakmasn aratmasin ugrastirmasin.. sizede tavsiyem ozellikle asilama veya tup bebek deneyen arkadaslar insallah tutar ama tutmazsa ara verin kendinizi dinleyin bi rahatlayin belki ise yarar ama bunu yaparkende muhakkak doktorunuza durumunuzu sorunki ara verme durumunda gec kalmis olurmuyuz diye.. neysem biraz uzun oldu ama iyi geldi.. hepinizin duacisiyim insallah guzel haberlerinizi alirim

Selam kızlar aşılama olcam diyodum sürekli serophene ile bir tane yumurtam büyümüş bgun saat 11de çatlatma iğnemi göbekten kendim yapıcam cuma gün aşılamam var cok umudum yok amaAllahım ol derse hersy bahane dua edin

Umutsuz olma canim inşaallah olcaktir vakti zamanı gelmiştir bilemeyiz igneni kendin nasıl yapicanki

Kızlar günaydın ben kan verdim beklemedeyim

Göbekten yapıcam göbek deliğinin 2parmak altı sag veya sol taraf olcak tek yumurtam büyümüş ne blm tek yumurtayla tutarmı blmyrm
Benimde tek yumurtayla yapıldı.asılma.canm bugün kan verdim bekliyorum inşallah tutar

Benimde tek yumurtayla yapıldı.asılma.canm bugün kan verdim bekliyorum inşallah tutar
ayy canım benim bende işe geldm masama otrdm hemen açtım sayfayı yazmışmısın die bakmaya.dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun

ayy canım benim bende işe geldm masama otrdm hemen açtım sayfayı yazmışmısın die bakmaya.dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun
İnşallah canm desteklerin içinde çok sağol inan rahatliyorum buradainsallah güzel haberler verebilirim

Kizlarrr oldu tuttu hamileyim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…