EKİM 2016 aşılama yaptıranlar yaptıracaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sblss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay çok şükür rabbim saglikli birsekilde nasip etsin yavrunu bu ilk denemenmiydi canim
İnşallah canm ilk aşılama di öncesinde hep ilaç kullandım olmadı inşallah saglikla gelir bebeğim darısı sizlere hep dua etcem

Kizlarrr oldu tuttu hamileyim çok şükür
ah canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm biliodm gerçekten şükürler olsunnnnnn rabbim kucağına almayı nasip etsinnnn wala içim pır pır oldu ne yazcağmı şaşrdım

Çok sağol canım.darısı inşallah sizlere 87 şuan c.tesi tekrar baktircam inşallah artar
Canım benim ne kadar umutluydum senin için en basından beri konusuyorduk inan çok mutlu oldum. Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah Bize belirtilerini yazar mısın?

ah canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm biliodm gerçekten şükürler olsunnnnnn rabbim kucağına almayı nasip etsinnnn wala içim pır pır oldu ne yazcağmı şaşrdım
Çok sağol canm söylemiştin sen ya içimi hep ferahlattiniz inşallah sözlerinde güzel haberlerini alcaz duam sizlerle

Canım benim ne kadar umutluydum senin için en basından beri konusuyorduk inan çok mutlu oldum. Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah Bize belirtilerini yazar mısın?
Canm yazmıştım leke geldi diye o di bide 2gün kala ateşler bastı resmen yüzüm yaniuo al al oluyordu bide kronik sağ kaşık agrim vardi

Canm yazmıştım leke geldi diye o di bide 2gün kala ateşler bastı resmen yüzüm yaniuo al al oluyordu bide kronik sağ kaşık agrim vardi
Canım akıntı ya da gögüslerin çok şiş miydi uyku hali hani bunlar klasık ya o yüzden soruyorum mesela bende akıntı çok yok

Canım akıntı ya da gögüslerin çok şiş miydi uyku hali hani bunlar klasık ya o yüzden soruyorum mesela bende akıntı çok yok
Bende de akıntı son 5gün kala bayağı azalmıştı canm bi tek o lekeyle geldi inşallah hamilesindir

Evet canım çok heyecanlıyım bende sende ne gibi belirtiler var su an? Ben sanki hiç bir sy hissetmiyorum artık
Canm inan adete yakin sadece sıcak basması oldu gerisi sanki adet olcakmisim gibiydi lekenlenme bile yaşamıştır adet olcam diye

Evet canım çok heyecanlıyım bende sende ne gibi belirtiler var su an? Ben sanki hiç bir sy hissetmiyorum artık
aynen öyle canım bende de bi belirti yok şuan hatta ateş basmasından ziyade ayaklarım 2 gündr demir gbi ısınmıyor.akıntımda yok sadece hafif göğüslerm ağrıyor okdr. dün biraz kasaıklarım ağrıdı bugun oda yok. şuan sıfır belirti hatta

Canım bnm de öyle dün kasık agrısı oldu sabahtan dün akıntım vardı Gögüs şişliği ve bel ağrısı vardı. Bugün hiç bir sey yok

K
Canım bnm de öyle dün kasık agrısı oldu sabahtan dün akıntım vardı Gögüs şişliği ve bel ağrısı vardı. Bugün hiç bir sey yok
Kızlar inanın ben adet olcam diye bekliyordum ya belirtiler adet belirtisiyle hemen hemen ayni ya inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırım ya inşallah bebisleriniz sizinledir inşallah benim değerinde güzelce yükselir Rabbim çok büyük ben inanıyorum sizlerde güzel haberlerin izi vereceksiniz

Amin canım benim inşallah bizim için de dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…