Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

slm kızlar bende yeniyim 9-10gün öce test yaptım çok çok silik çizgi çıkmıştı şimdi bekliyrum yapmayacağm.6- 7 ekimi bekliyorum inş. olmaz. inş. bebiş vardır :CüvCüv:

Son düzenleme:

LİSTENİN SON GÜNCELLENMİŞ HALİ kafamçokkarıştı

elmakurdumusun güncelledğin için teşekkürler yarın sabah test yapıcam eger cift çizgi olmazsa söylerim diğer aya kalır o zaman muhtemelen

slm kızlar bende yeniyim 9-10gün öce test yaptım çok çok silik çizgi çıkmıştı şimdi bekliyrum yapmayacağm.6- 7 ekimi bekliyorum inş. olmaz. inş. bebiş vardır :CüvCüv:

valla silik çıktıysa sen 6 7 ekimi bekleme tekrar yap bebişin olcak bendede silik çıkmıştııı

canım inş. vadır ya tesekkür ederim.. ama korkuyorum o yüzden yapamıyorum testi bile aldım hazırda bekliorm. belirti sadece 10gün önceden başlayan adet sancısı su an yok ama asırı yemek yeme isteği ve bel ağrısı başka hiç bişe yok. Allahım isteyen herkese nasip etsin

ohh ohhh maşallah hamişler tebrik ederim azcık sürtününde bizde peşinize takılalım yahu valla bu ay baya hızlı gdiyoruz darısı geride kalanların başınaaaa

eylül adet tarihin kaç

yok 3,5 tlliklerden benim sat 7 eylüldü işte bugün yarın olmayı bekliyodum tutmamış olsaydı

:teytey:canım çok sevindim ikimizde aynı gün öğrendik bebekleride buradan beraber büyütürüz
allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallahalkisalkisalkis
gözünüz aydın kızlar rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin inş tebrik ederim ikinizide
olmadi kizlar az önce reglim geldi
hayırlısı canım sağlık olsun bi dahaki ay olur inş.
bende az önce doktordan geldim.muayene etti herşey normal gözüküyormuş.13 ünde bi daha gidicem yumurtlamanın olup olmadığına bakıcak.bakalım nasibimde ne varsa onu yaşayacağım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…