Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

slm kızlar beneimde adetim 6 yada 8 i ama beklemek çok zor acaba test yapsammı diorum ama negatifi görüncede yıkılmak istemiyorum

benimde 2-3gün var ben daha once 1hafta kadar önce yapmıştım çok çok belli belirsiz çıktı 2. çizgi. ama yarın sabah tekrar yapcam. arkadaşlar çıkar dio bakalım denicem.korkuyorum ama yinede yapcam testi.sende 2 gün sonra falan dene bakalım bii

maşallah ilk haftada 3 nazar boncuğu Allah nazardan saklasın kaydirigubbakcemile2 bendemi şimdiden yapsam aceb gebelik testi ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum :sinifsinif:

Bende varım.

21 ekım regl gunum.

Cok umıtlenmıyorum.

15 ay dogum kontrol hapı kullandım.
Hazıran da bıraktım.
Bır aydır ıse folık asıt kullanıyorum.
Insallah bu ay ve onumuzdekı 9 ay regl olmam :ecrin_bebek:

Son düzenleme:

valla ilk test silik çıktıysa ilk ben tebrik edeyim darısı başıma ilk gebeliğimde yumurtlama günümden 10 gün sonra yaptım 1 hafta vardı adetime ama çıkmıştı inş tekrar bu ay hamiş kalırım tebrik ederim sağlıkla alırsın inş. kucagına

benimde moralim bozuldu şimcik dün yumurtlama sıvısı geldi ama şimdi pütür pütür beyaz bir sıvı bilen varmı yada başına gelen

bence moralini bozma bende yumurtlama döneminde sürekli gelio

aslında hesapladım 2 ekimde yumurtlamam bitiyo ben o günleri değerlendirdim:asigim:ama dün öyle sıvı geldi tamda deprem olmadan 2 dk önce simdide böle bişi olunca acaba ne oluyor diye merak ettim

selam arkadaşlar hafta sonu giremedim ama burda mutlu haberler var sanırım hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza benim yarın adet günüm karnım ağrıyo offffffffmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…