- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.621
poticiğim kanda baktır bence hayatım.:teytey:
medicalsecreter sen ele almışsın galiba liste işini kaydirigubbakcemile2ben bu ay 1inde adet oldum yumurtlama geç olmazsa eğer yine bu ay içinde olacak döngüm inşallah hayırlıysa tutar bu ay o yüzden bana da "inşallah bu ay sonu olacak" diye yazar mısın olumunekankayizsmile
kızlar ilk hamileliğimde pembe leke olmamıştı bende kahverengiydi ?? kişiye göremi değişiyor
evet canım kişiden kişiye değişiyormuş..peki senin bu bahsettiğin leke çok mu belirgindi,çünkü 3 gün önce ben de ona bener bişey gördüm iç çamaşırımda ama sanki hafif bir akıntı gibiydi kahvemsi
korkutmayayımda kahverengi akıntı geldi doktora gittim normal bebek tutunuyor dedi 2 gün sonra bebişimin kalbi durdu ama dediğin gebi herkeste farklı dikkat et olurmu
kızıım hamilesin :teytey:
özlettin kendini nerelerdesin???
tafcim bence cumledeki ay ve sonu birlesik yazmali cunku ben listede okurken bu ay sonu olacak diye okudum ve anlam biraz farkli oluyor oyle korktum birden neden acaba bu ay tafin sonu oluyor diye? senin sonunun gelmesi anlaminda belki benim gibi okuyanlar olur karisiklik olmasin diye yorum yazayim dedim canim .
kislarrrrrrrr hamileyiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende akşam iş çıkışı yapsammı acaba ama daha regl donemıne çok var umutlanmak istemıyorum hiç bir belirtid eyok amlesef
nie öyle bişi demek isteyelim ki yubacan yaws alemsin:roflol:
Poti sen kırmızı görmedinmi?
Peki biz neden listede seni kırmızı yaptık
tatlim dünde yazmistim size reglim geldi diye,gelen sadece cok acik kirmizi bile degil pembemsi biseydi,ondan sonra ve suan bile akintim beyaz geliyo,ben yazdigim icin listeye kirmizi olarak gectim,ama arkadas degistirmis galiba,
herkes testttttt yapsıııın ben ve elmakurdu hariç aklinialirimsmile
kızlar benim bugün 32. günüm, perşembe sabahına kadar beklicem. hamilelği konduramıyorum kendime
kislarrrrrrrr hamileyiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kız ne duruyorsun,hadi bir test yap senide ekleyelim listeye hihoyyyt
Bak çantamda test var ben gelir yaparım sana :jeyyar:
Kız ne duruyorsun,hadi bir test yap senide ekleyelim listeye hihoyyyt
Bak çantamda test var ben gelir yaparım sana :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?