Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

1 Ekim bh 8076 melisdeniz sumak:hulya: butka bayanseyma tuma bebiskom 88 cevizlikek
2 Ekim taf:hulya: a_emet26 masal_naz recel esedas he Pollyanna
3 Ekim elf_86 poti ss_ssxxxx zeycemgk
4 Ekim nurumm yagmuurr:hulya: masal_41 gözde_thai yaseminaltun
5 Ekim havalikiz yasersu irm83 mistrall pearlheart beklemede babisim YENİ HAYAT
6 Ekim mysweetbaby pokahontas eylül.yn 7 Ekim mannak ESMA_22 yaseminaltun su_41 delimavi48 melisdeniz
8 Ekim seda7332 SeLİNa23:hulya: medicalsecreter nazlisah elmakurdumusun su_su pamuksel
9 Ekim pinks nurun gulsah84 jellymelly sevilaycan lusi54
10 Ekim pelin67
11 Ekim 12 Ekim eslem sinemeeren miray_80 aytasi84 GülşahS çileklisakız ssbulutum
13 Ekim ensarnaz exporter
14 Ekim keramos zeynep missbon melegm08 funda89 feslegen tohumu
15 Ekim tontonruz gida_pinar
16 Ekim yasamak fasta siyasiya er_ca mutlu80
17 Ekim özlemk aRSe1905 minidugu gurbetguzeli bunalımdayım
18 Ekim komagene
19 Ekim hbyrm kahvekolik dosthane optimist_balim
20 Ekim smirna35
21 Ekim miniciik gunslinger puR yagmuurr
22 Ekim şeker-leblebi
23 Ekim bonbonsekerim ateskum
24 Ekim yuba sinembrs
25 Ekim oglak75 pptya87
26 Ekim atlanta
27 Ekim sblkmbsr
28 Ekim tuanaker muhasebe_2910 sumak
29 Ekim 30 Ekim 31 Ekim

Son düzenleme:
elmakurdum ben 2 ekim regl oldum ya 28-29 ekim gibi olur diğer tarihim.üff ya şu faydalı kürlerden faydasını görenler varsa yazsa ya soğan kürü hariç öğğğ

bunalımdayım cnm benim özelden mesaj yazabilmem için 50 mesaj yazmam gerekiyor o yüzden burdan cevap wereyim sana erken daha en erken 1 hafta kala oda düşük ihtimalle belli oluyor yumurtlama günümüz yeni bitti zaten sabırr bende çok merak ediyorum

kızlar hamile olduğunu öğrenenler,bu testlerin markalarından burda bahsedebiliyomuyuz eğe söyleyebiliyok test isimlerini de öğrensek,çünkü çoğu kimse gününden önce öğrendi demek ki testler de baya erken taspit ediyo?

elmakurdum ben 2 ekim regl oldum ya 28-29 ekim gibi olur diğer tarihim.üff ya şu faydalı kürlerden faydasını görenler varsa yazsa ya soğan kürü hariç öğğğ

canım bende soğan kürünü denedim ama 1 bardaktan fazla içemedim çok kötüydü. onun haricinde kullanmadım ama incir kürü var hamileliği kolaylaştırıyormuş onu deneyebilirsin.

İsteyi güncelledim güzelim haberin olsun yani artık kırmızı değilde,çok çalışması gerekenlerin içindesin.:hulya:

kızlar ben işdeyim sabah evde yapmıştım ama hiç dikkat etmedim testin ismine falan sadece hatırladıklarım %99 doğrudur yazısı bıde bır yerınde yanlıs bır sonuç olursa gerı getırın yazıyorduohaoldumsmile bıde işte yapılışını anlatıyordu zaten ilk defa yaptım .aksam eve gidince bakarım yazarım ismini buraya.

canım bende soğan kürünü denedim ama 1 bardaktan fazla içemedim çok kötüydü. onun haricinde kullanmadım ama incir kürü var hamileliği kolaylaştırıyormuş onu deneyebilirsin.
evt canım onu da duydum ama suda haşlanınca suyu pek hoş olmaz gibi geldi soğandan sora öle suda kaynatılanlara pek cesaretim kalmadı.
İsteyi güncelledim güzelim haberin olsun yani artık kırmızı değilde,çok çalışması gerekenlerin içindesin.:hulya:
hee canım çok çalışıcaz bide örgüde örüyom ya kendime yelek başladım bayramdan önce buraya takılmaya başlayalı bi önü bitiremedim.arkayı 3 günde bitirmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…