- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.641
korkutmayayımda kahverengi akıntı geldi doktora gittim normal bebek tutunuyor dedi 2 gün sonra bebişimin kalbi durdu ama dediğin gebi herkeste farklı dikkat et olurmu
tmn canım sağol,hayırlısı
idrarda gebelık testı sabah ılk idrarlamı yapılıyo?
ttalım erkensen sbh idrarı günün çok geçmişse her saat çıkıyor diyorlar ama senin daha geçmedi yanlış hatırlamıyorsam
gözde seninde geçmiş test yapmadınmı
sabah yapman daha doğru ilk idrarla,hepsinde öyle yazıyo genelde,senin daha var canım yapma bence bekle,bak ben de bekliyorum,gerçi çok beklemiycem gibi her an hasta olabilirim
kızlar hamile olduğunu öğrenenler,bu testlerin markalarından burda bahsedebiliyomuyuz eğe söyleyebiliyok test isimlerini de öğrensek,çünkü çoğu kimse gününden önce öğrendi demek ki testler de baya erken taspit ediyo?
elmakurdum ben 2 ekim regl oldum ya 28-29 ekim gibi olur diğer tarihim.üff ya şu faydalı kürlerden faydasını görenler varsa yazsa yasoğan kürü hariç öğğğ
al benden de okadarşakkıdı
:))ay senin şu avatara da bayılıyorum sanki o konuşup gülüyo orda:))
elmakurdum ben 2 ekim regl oldum ya 28-29 ekim gibi olur diğer tarihim.üff ya şu faydalı kürlerden faydasını görenler varsa yazsa yasoğan kürü hariç öğğğ
kızlar hamile olduğunu öğrenenler,bu testlerin markalarından burda bahsedebiliyomuyuz eğe söyleyebiliyok test isimlerini de öğrensek,çünkü çoğu kimse gününden önce öğrendi demek ki testler de baya erken taspit ediyo?
evt canım onu da duydum ama suda haşlanınca suyu pek hoş olmaz gibi geldi soğandan sora öle suda kaynatılanlara pek cesaretim kalmadı.canım bende soğan kürünü denedim ama 1 bardaktan fazla içemedim çok kötüydü. onun haricinde kullanmadım ama incir kürü var hamileliği kolaylaştırıyormuş onu deneyebilirsin.
hee canım çok çalışıcaz bide örgüde örüyom ya kendime yelek başladım bayramdan önce buraya takılmaya başlayalı bi önü bitiremedim.arkayı 3 günde bitirmiştimİsteyi güncelledim güzelim haberin olsun yani artık kırmızı değilde,çok çalışması gerekenlerin içindesin.:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?