- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 653
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.901
öle yaptım ama türkçeye çevir yok :) ayy ne beceriksiz kadınım bennn[/QUOTE
tekrar indirip yönlendirmek isterdim ama iş bilg.malesef zaten engelli birçok site su anda.o yüzden tek tek menuyu kurcala bulacaksın dıyebılırım ama bulursun az kurcala:))
tatlım beklenmeyen regli tarihin nedir ?
Ben netten hesaplamaya çalıştım ama regli döngün çok fazla olduğundan hesaplayıcının bile kafası karıştı sempatiksalakcinni
bgn benım adetten gene ses seda yok sarı bir akıntı dışında....
E dilini ısırda söyle ozmaan kaç gün geçti
valla bende bilmiyorum ki 4 aydır düzensiz yazmıştım ama haz. 11 tem.17 ağu.21 eylül 27 bakalım bu ay ne olacak
bgn benım adetten gene ses seda yok sarı bir akıntı dışında....
Tatlım senin beklenmeyenin ayın 3 değilmiydi,sen hala test yapmadınmı?lmaz:
Hemen bir test alıp yapıyorsun,bende seni mavişliyorum. :sm_cool:
canım düzensiz değil. 35-36 günde bir oluyorsun. günleri say.yerimseniben
elmakurdum küçük bi kasabadayım bgn arkdsa sıpariş ettım yarın merkezden getrcek..buradan cekndm almaya ...yarında bekleyım de
Hamiş olan arkadaşlar bize öneride bulunsun tamam birinci ders duş yokkk en az yarın saat yatıyoruz sonra.......... Başka neler var
ewet bu durumda beklenmeyen reglisi kasım ayına denk geliyor.
Ekime değil
ya ben şu ticker lardan istiyom hepinizde var bendede olmalılmaz:
bu gün acayip iştahım arttı öğlende oğluşumla birlikte uyudum kalktıktan sonra da canım acayip tatlı istedi puding yaptım yiyoruz şimdi oğlumla kayınvalidem hayırdır kızım hamilemisin dedi inşallah dedim adet belirtilerimde hiç yok yarın olmmam lazım ....
Test yapmayı düşünüyormusun?
Yarından sonramı bakcan.
Hadi hayırlı haberler inşallah :Saruboceq:
bu gün acayip iştahım arttı öğlende oğluşumla birlikte uyudum kalktıktan sonra da canım acayip tatlı istedi puding yaptım yiyoruz şimdi oğlumla kayınvalidem hayırdır kızım hamilemisin dedi inşallah dedim adet belirtilerimde hiç yok yarın olmmam lazım ....
yumrtlama gününü hesaplarken 35 günden uzun diye yanıt vermiyo ben nasıl hesaplayacagım o zaman
adetinden itibaren 14.gün ve 15-16-17-18 diye hesaplıyor hesaplayıcılar. Ovulasyon testi yapmıyorsan gün aşırı düzenli ilişki uygula bence. Benimde bu aralar 30-35 gün arası değişiyordu adetlerim. Doktorum adetten itibaren 10. Ve 20. Günler gün aşırı deneyin dedi. Ayrıca 3 günden fazla ara vermeyin dedi.vereliniortak
ya ben şu ticker lardan istiyom hepinizde var bendede olmalılmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?