Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

tatlım beklenmeyen regli tarihin nedir ?
Ben netten hesaplamaya çalıştım ama regli döngün çok fazla olduğundan hesaplayıcının bile kafası karıştı
sempatiksalakcinni

valla bende bilmiyorum ki 4 aydır düzensiz yazmıştım ama haz. 11 tem.17 ağu.21 eylül 27 bakalım bu ay ne olacak

Hamiş olan arkadaşlar bize öneride bulunsun tamam birinci ders duş yokkk en az yarın saat yatıyoruz sonra.......... Başka neler var

arkadaşlar ben birinci ders olarak doktora gidip muayene olmayı görüyorum en önemlisi vücudu tanımak herhangı bır hastalık, rahatsızlık, hamileliğe engel olacak bir şey varmı diye ona göre de tedavi olup hamileliği planlamak gerekiyor.çünkü boşa kürek çekmek gibi oluyor.

ya ben şu ticker lardan istiyom hepinizde var bendede olmalı lmaz:

Hımmm anladım tatlım.
Fakat benimkinide Gurbet abla yapmıştı,genelde herkese o yapardıda kendisi 1 hafta yok.
Birde benim canısı arkadaşım var Medicalsecreter oda yapıyordu galiba ama şimdi çıktı.

bu gün acayip iştahım arttı öğlende oğluşumla birlikte uyudum kalktıktan sonra da canım acayip tatlı istedi puding yaptım yiyoruz şimdi oğlumla kayınvalidem hayırdır kızım hamilemisin dedi inşallah dedim adet belirtilerimde hiç yok yarın olmmam lazım ....

Test yapmayı düşünüyormusun?
Yarından sonramı bakcan.
Hadi hayırlı haberler inşallah
:Saruboceq:

Test yapmayı düşünüyormusun?
Yarından sonramı bakcan.
Hadi hayırlı haberler inşallah
:Saruboceq:

eğer yarın olmmazsam ayın 10 a kdar beklemeyi düşünüyorum oğlumda da öyle yapmıştım bahadır şuan 2.5 yaşında canım bizden kırmızı kardeş istiyomuş bu arada kırmızı rengi çok seviyo sanırım o y:roflol:üzden kırmızı kardeş istiyo :)

beklenen adet traihin ne zamandı günün geçtimi inş. Hamişsindir

yumrtlama gününü hesaplarken 35 günden uzun diye yanıt vermiyo ben nasıl hesaplayacagım o zaman

adetinden itibaren 14.gün ve 15-16-17-18 diye hesaplıyor hesaplayıcılar. Ovulasyon testi yapmıyorsan gün aşırı düzenli ilişki uygula bence. benimde bu aralar 30-35 gün arası değişiyordu adetlerim. doktorum adetten itibaren 10. ve 20. günler gün aşırı deneyin dedi. ayrıca 3 günden fazla ara vermeyin dedi.vereliniortak

hımmm tamam o zaman cumartesi itibari ile 1 hafta düzenli ilişki o zaman allahım inş. Bu ay nasip eder ve isteyen herkese anneligi nasip etsin

ya ben şu ticker lardan istiyom hepinizde var bendede olmalı lmaz:

daisypath.com/ bu siteye girdikten sonra kendine uygun olanı seçip hazırlayabilirsin sonra mail adresine geliyor mail adresindeki şifreden tekrar giriyorsun çıkan adresi kopyalayıp kullanıcı panelindeki çizelge kısmına yapıştırıyorsun bir yerde anlatıyordu nasıl yapıldıgını forum yöneticileri anlatmıştı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…