Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

canım eger 28 günde bir adet görüyorsan adetinin ilk gününden say 14 15 16 günleri yumurtlama günün
o zamanlarda hamiş olma şansın yüksek

eylül sanki saçma değilde baya mantıklı oldu çünkü duş sonrası kuruluk yaşıyorum gerçekten ama ben içeriyi etkilemez diye düşünüyodum hep ama sıvıyı götürüyosa zora sokar tabi işi üfff

Ayy canım insan karnında melek taşırken çirkin olabilermi heç aklinialirimsmile

Hamiş olan arkadaşlar bize öneride bulunsun tamam birinci ders duş yokkk en az yarın saat yatıyoruz sonra.......... Başka neler var

Hamiş olan arkadaşlar bize öneride bulunsun tamam birinci ders duş yokkk en az yarın saat yatıyoruz sonra.......... Başka neler var

belinin altına yastık koy bacaklarını biraz kaldır yarım saat bilemedin 45 dk ole yat ve banyo yapacagın zaman vajinanı sabunlamaya kalkma sakın :) çokta detaya girme

annem dediki ayaklaırnın belin altına yada ayaklarının altına yastık koy yarımsaat kalkma yataktan dedi

benim adet bu ralar düzensiz şöyle anlatayım haz.11 tem. 17 ağus.21 eylül 27 ekim de de sanırım 31 falan olur

Tatlım beklenmeyen regli tarihin nedir ?
Ben netten hesaplamaya çalıştım ama regli döngün çok fazla olduğundan hesaplayıcının bile kafası karıştı
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…