- 14 Mayıs 2010
- 1.977
- 1
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.881
selam adet gününü yazarsan listeye eklerler hihoyyyt
mihrace olmaz canım olmaz hamilelik adet gününden 14 gün geriye say canım yumurtlama gününü bulursun sanırım sen baya geç kalmışsın
tekrar soruyorum
merhaba arkadaşlar ben siteye epeydir üyeyim ama diğer bölümlerde genelde dolaşıyordumartık buaya takılacka gibiyim. ben 3,5 yıllık evliyim eşim çocuk istemiyordu epeydir mücadele ediyorum 3-4 gün önce ikna ettim ve artık korunmuyoruz çok mutluyum çokk pazar gününden beri korunmadan birlikte oluyoruz ilk denememiz fakat regl çok yakın 3-4 gün içiersinde olacağım kafama tkaılan şu acaba hamile kalabilirmiyim reglim ykaın olmasına rağmen, yoksa bu ay umutlanmayayımmı, regl olursam bu ay umudu keseyimmi yoksa üstüne görme ihtimalim varmı ve en erken nezaman öğrenebilirim birliktelikten sonra 10 gün yeterlimi yardımcı olursnaız çok sevinirim şimdidne teşekkürler çok heycanlı ve çokm utluyum
ayy yaa türkçe olmadı buuu nasil oluyo
ancak ikna ettim şekerim kocamı
canım eger 28 günde bir adet görüyorsan adetinin ilk gününden say 14 15 16 günleri yumurtlama günün
o zamanlarda hamiş olma şansın yüksek
kızlar suratımda sivilce çıktı benım suratımda hiç sivilce çıkmaz kiii.....
bi haftadır kozmetık namına hiçbişey surmedım krem hariç.
başlarım boyle aşkın ızdırabına zavallı yuzum! -tatlicadiarzu- ben şindi çirkinmi oldum yanii
üzülme canım önemli olan ikna etmiş olman önümüzdeki ay baştan sağlam tutarsın işi
öle yaptım ama türkçeye çevir yok :) ayy ne beceriksiz kadınım bennnyüklemeden önce ingilizce seç yükledikten sonra türkçe seçiyorsun.
tamam şekerim teşekkür edeirm bu ay ummualı bir çalışma bekliyor bizi inş. gerek kalmaz ama
Hamiş olan arkadaşlar bize öneride bulunsun tamam birinci ders duş yokkk en az yarın saat yatıyoruz sonra.......... Başka neler var
Hamiş olan arkadaşlar bize öneride bulunsun tamam birinci ders duş yokkk en az yarın saat yatıyoruz sonra.......... Başka neler var
benim adet bu ralar düzensiz şöyle anlatayım haz.11 tem. 17 ağus.21 eylül 27 ekim de de sanırım 31 falan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?