- 24 Haziran 2010
- 1.223
- 2
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.961
Hamileyimmmmmmmm
Hamileyimmmmmmmm
Hamileyimmmmmmmm
arkadaşlar bilgilendirmek amacaıyla: regll tarihim geçtikten 2 sonra doktorda kan yestiyle bugün ögrendim. idrarda çıkmadı kanda çıktı doktorum daha yeni 2 gün sonra tekrar gel artışını görelim dedi. tebrik etti :)
bu arada 4 buçuk yıldır yasmin yani dogum kontrol hapıkullandım. geçen ay bıraktım regl oldum yani bu ay ilkti çok şükür beklemedim. allah i,steyen herkese versin bekletmesin.
hayırlı olsun canım tebrik ederim.rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inş.Hamileyimmmmmmmm
Hamileyimmmmmmmm
tehminim ya 2 hafta ya 10 gün doktor bişey söylemedi 2 gün sonra ayrıntılı konuşalım dedi hemen yazıcam buraya. hep yastık koydum sadece geçen hafta koymadım muhtemelen onda tutmuş olabilir. allah ol deyince oluyor. allah kimseye aratmasın. bide harnup pekmezi içtik eşimle
harikaaaaaaHamileyimmmmmmmm
öyle oldu sorma, uykumuz geldi deyip geçicez odamıza.kahvekolik seninde kaynana tam gelicek zamanı bulmuş haa
napcan o yattığı gibi sende kocişi yatırcan :))
aayy kadında mı içecekti pekmezden?tehminim ya 2 hafta ya 10 gün doktor bişey söylemedi 2 gün sonra ayrıntılı konuşalım dedi hemen yazıcam buraya. hep yastık koydum sadece geçen hafta koymadım muhtemelen onda tutmuş olabilir. allah ol deyince oluyor. allah kimseye aratmasın. bide harnup pekmezi içtik eşimle
ayyy ayyy tebrik ederiiimmm çok sevindimmmm:CüvCüv: :CüvCüv:arkadaşlar bilgilendirmek amacaıyla: regll tarihim geçtikten 2 sonra doktorda kan yestiyle bugün ögrendim. idrarda çıkmadı kanda çıktı doktorum daha yeni 2 gün sonra tekrar gel artışını görelim dedi. tebrik etti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?