- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.981
Hamileyimmmmmmmm
ayy bize de allah bu ay nasip etse. 26 ekim evlilik yıldönümümüz hediye olurdu bize
arkadaşlar bilgilendirmek amacaıyla: regll tarihim geçtikten 2 sonra doktorda kan yestiyle bugün ögrendim. idrarda çıkmadı kanda çıktı doktorum daha yeni 2 gün sonra tekrar gel artışını görelim dedi. tebrik etti :)
biz de tebrik ederiz seni,darısı hepmizin başına,peki test mi yapmıştın idrarda bi de ne zaman yapmıştın çıkmadı cnm?belirtilerini de yazarsan çok seviniriz
ayy 2 gün kaldı.beklicem ama yapmıcam test.2 gün öncesinden belli olur mu acep?
amiiin canım inş. evliliğinizin hediyesi olur o müjdeli haber inş tez zamanda alırsın.
arkadaşlar ben reglime 5 gün kala yaptım 3 gün kala yaptım regl günüm yaptım hepsi tek çizgi bide dün yani 2 gün geçince yaptım sabah idrarıyla bi garip oldu önce 2. çizgi belirdi sonra boya gb aktı digerine karıştı bu bozuk dedim ama cesaret edememiştim dün gitmeye bugün gittim kanda ögrendim.
belirtiler ise: küçükken göbek kaçması derdik böyle garip bir karın agrısı vardı birazda spor yapıp et kesilmesi gbydi uzandıgım zaman kalkarken hissettiriyordu. en önemlisi idrarda koyuluk ve koku afedersiniz
arkadaşlar ben reglime 5 gün kala yaptım 3 gün kala yaptım regl günüm yaptım hepsi tek çizgi bide dün yani 2 gün geçince yaptım sabah idrarıyla bi garip oldu önce 2. çizgi belirdi sonra boya gb aktı digerine karıştı bu bozuk dedim ama cesaret edememiştim dün gitmeye bugün gittim kanda ögrendim.
belirtiler ise: küçükken göbek kaçması derdik böyle garip bir karın agrısı vardı birazda spor yapıp et kesilmesi gbydi uzandıgım zaman kalkarken hissettiriyordu. en önemlisi idrarda koyuluk ve koku afedersiniz
peki göğüsler falan acı falan varmıydı,ay kusura bakma sana da soruyorum böyle ama benim de tarih 5 ekim yani bugün,hala olmadım meraktayım
günaydın kızlar ben 1 saat önce test yaptım çift çizgi çıktı.ikinci çizgi sonradan belirdi ve önce belirsiz olarak görüncek sandım ama 2-3 dk sonra bariz belli oluyordu.su an çok mutluyum ama genede sevinç için çok erken davranmak istemiyorum 2-3 gun sonra tekrar test yapacam.bir hafta sonra da kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.bu arada su anda midem bulanıyor
canım inşallah istediğin gibi olur ama sen kendini çok dinleme bence ozaman kafan sürekli onunla meşgul oluyor arada bir dinle olmaz mı:dance:a.ssositosositone güzel hayırlı uğurlu olsun hafataya pztsine beklicem bende regl olmazsam kan tahlili yaptırıcam.. karnıma ara ara sanılar giriyo yanlardan bazen kasıklarıma doğru.. acaba çok mu dinliyorum kendimi
tatlım uçları hep dikarkadaşlar ben reglime 5 gün kala yaptım 3 gün kala yaptım regl günüm yaptım hepsi tek çizgi bide dün yani 2 gün geçince yaptım sabah idrarıyla bi garip oldu önce 2. çizgi belirdi sonra boya gb aktı digerine karıştı bu bozuk dedim ama cesaret edememiştim dün gitmeye bugün gittim kanda ögrendim.
peki göğüsler falan acı falan varmıydı,ay kusura bakma sana da soruyorum böyle ama benim de tarih 5 ekim yani bugün,hala olmadım meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?