- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.021
haydaaaa mide bulantısına su an şu dakka pıt pıt atmalarda eklendi.
Allahım benimde bebeğim olsun artıkkk:Saruboceq:
kıslar bu arada 21 günlük incir suyu kürünü bitirdim. 7 gün ara vereceğim.
tatlım uçları hep dik
sağol cnm cvpların için:)
arkadaşlar ben reglime 5 gün kala yaptım 3 gün kala yaptım regl günüm yaptım hepsi tek çizgi bide dün yani 2 gün geçince yaptım sabah idrarıyla bi garip oldu önce 2. çizgi belirdi sonra boya gb aktı digerine karıştı bu bozuk dedim ama cesaret edememiştim dün gitmeye bugün gittim kanda ögrendim.
belirtiler ise: küçükken göbek kaçması derdik böyle garip bir karın agrısı vardı birazda spor yapıp et kesilmesi gbydi uzandıgım zaman kalkarken hissettiriyordu. en önemlisi idrarda koyuluk ve koku afedersiniz
peki göğüsler falan acı falan varmıydı,ay kusura bakma sana da soruyorum böyle ama benim de tarih 5 ekim yani bugün,hala olmadım meraktayım
ayy bizim birlikte bende test yapmadım daha
Hayırlısı olsun meslekdaşım.
Allah önce sana sağlık versin sonra da göbişine bebeğini versin. :CüvCüv:
tatlım uçları hep dik
ya benimde hassaalık falan yok ama uçarım elbiselerden bellioluyo kollarım oralarımda dolaşır oldum :kedi:
keramos ne zmn regl olman gerek.. beklenmeyen gün yani ne zmn..
beklenmeyen reglim 14 ekim canım
senin adını listede göremedim senin günün ne zaman?
var mı sende bir belirti:)
kan testi yaptırdın mı? yani geç yumurtlama ihtimalin nedir kesin yumurtlama tarihini biliyor musun? eğe rbilmiyorsan belki geç yumurtlamışsındır o yüzden adetin gecikmiştir benim de geçen ay yumurtalıklarıma sancı oldu 2 gün sonra adet geldi malesef :a015:
var mı sende bir belirti:)
yok galiba bilmem :uhm:
10 günden beri falan acayip gazım var pırt pırt :asigim:
karnım doymuyo
midem kazınıyo
kasıklarım ağrıyo
bugün 32. günüm 34 e kadar bekleyeceğim ben sen?
karnım doymuyo
midem kazınıyo
kasıklarım ağrıyo
bugün 32. günüm 34 e kadar bekleyeceğim ben sen
gaz olayı bende de var.göğüslerimçok hafif acıyo yok denecek kadar az..akıntı var yalnız..bir de 3 gün önce kahverengimsi hafif bir akıntı vardı başka bişey de yok aklıma gelen,ben çoğunlukla 26 günde 1 adet oluyorum bazen 27 de 1.bugün 26.günüm gelen giden yok,ama bir huzursuzluk var regli olucakmışım gibi tuvalete gidiyorum bakıyorum bişey yok akıntıdan başka
kızlar ben şimdi netten hesapladım da muhtemel adet tarihiniz 3 ekim dio :S hay allah... ben yinede 8 ini bekliim...
karnım doymuyo
midem kazınıyo
kasıklarım ağrıyo
gaz olayı bende de var.göğüslerimçok hafif acıyo yok denecek kadar az..akıntı var yalnız..bir de 3 gün önce kahverengimsi hafif bir akıntı vardı başka bişey de yok aklıma gelen,ben çoğunlukla 26 günde 1 adet oluyorum bazen 27 de 1.bugün 26.günüm gelen giden yok,ama bir huzursuzluk var regli olucakmışım gibi tuvalete gidiyorum bakıyorum bişey yok akıntıdan başka
bu arada bişey sorucam sakıncası yoksa soyadın mı yenihayat
karnım doymuyo
midem kazınıyo
kasıklarım ağrıyo
akıntı sorma bendede var acayip hep adet oldum sanıyorum yok bişey ama akıntı fena, çişimi yapıyomuş gibi :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?