Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

benim adet günüm 2 gün geçti ama test yaptım negatif çıktı acaba hala hamile olma ihtimalim var mı?ne olur tecrübeniz varsa bu testler konusunda yardım edin arkadaşlar yaa.. çok üzüldüm..

benide ekleyinnnn 18 ekimmmmmmm

benim adet günüm 2 gün geçti ama test yaptım negatif çıktı acaba hala hamile olma ihtimalim var mı?ne olur tecrübeniz varsa bu testler konusunda yardım edin arkadaşlar yaa.. çok üzüldüm..

hemen negatif diye düşünme,hamile olma ihtimali ortadan kalkmış sayılmaz.bazen geç döllenme oluyo ve idrar testinde göstermiyo yarın da olmazsan ya da bekleyemiycem diyosan kan testi yaptırmanı öneririm her zaman daha sağlıklı sonuç verir

canım sağol,inşallah hepimizin gönlüne göre olur..regl olacağıma dair bi belirti de yok çok ümitlenmiştim.inşallah dediğin gibi olur...

pearlheart arkadaşım üzülmeeeee inşallah olucak bebişinnnnnnn en yakın zamanda Allahın izni ile...

inşallah cnm,hem olmasa da canını sıkma eninde sonunda olur..

irm83 canım bişey soracam sana,2 aydır deniyoruz zaten evleneli de 3 ay oldu... eşim acaba bi problem mi var falan diye endişe etmeye başladı.. acaba bu süre normal mi ?? hamile olmak için herkes bu kadar bekliyor mu??

irm83 canım bişey soracam sana,2 aydır deniyoruz zaten evleneli de 3 ay oldu... eşim acaba bi problem mi var falan diye endişe etmeye başladı.. acaba bu süre normal mi ?? hamile olmak için herkes bu kadar bekliyor mu??

canım daha çok yeni evlisin sen..bir problem mi diye düşünmek için de çok erken doktorlar 6 ay-1 sene arasında çok normal bakıyolar olmamasına..ayrıca daha 3 aydır vücudun farklı birşeye adapte oluyo hormonlar harekete geçiyo cinsellikle beraber..hiç kafana takma eşine de söyle gerekiyosa beraber bir doktora kontrol amaçlı gidin ve o da doktordan bu sözleri duysun ki içi rahatlasın..kafaya taktıkça zorlaşır çünkü..benim tavsiyem

canım Allah razı olsun.. rabbim hepimize en kısa zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…