- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.101
3.ay canım bu sizin?
Kızlr bn yatuyorm ıyı gclr
basım çok agrıyor...
bizim 6. ay canım...
3.ay canım bu sizin?
kısmet canım bakalım kaçıncı ayda gelicek bebişler:)
canım peki sende adet olacakmış gibi his oluyormu ? yada başka bi belirtin varmı ?
bu arada kaç yaşındasın olumunekankayizsmile
27 yaşındayım evet sanki öyle bir his var,ayrıca bir gerginlik var karnımda,sabaha karşı eyvah geliyo kırmızılar dedim ama bi kalktım bişey yok sabahtan beri de hıh geldi diyorum gidiyorum bakıyorum akıntı var ama gelen yok..göğüslerim çok az acıyo ancak elimle bastırırsam,başka da bişey yok gibi,3 gün önce hafif kahvemsi bi leke vardı iç çamaşırımda ama akıntıdır heralde,sende bişeyler var mı?
Kızlr bn yatuyorm ıyı gclr
basım çok agrıyor...
bende aşırı gerginim canım ya :gitme: 5 dk da bir wc deyim.. iş yerinde millet ne kalkıp kalkıp wc gidiosun dedi hep. sanki geldi gelicek gibi geliyor bana.. az öncede sanki bişi geldi sandım. baktım beyaz akıntıymış. göğüslerde bişi yok sanki
aynen valla,beyaz akıntı,ama göğüsler neden acımıyo ya çok fazla ondan dolayı da ümidim pek yok,göğüslerin acıması lazım değil mi ama belki herkeste belirtiler farklılık gösteriyodur
kızlar sakin olun. kendinizi dinlemekten fenalık geçireceksiniz. akışına bırakın biras...
benim de 2. denemem. ama bu topikte yıllardır deneyenleri okudukça daha yolun başındayıs. olur, diyorum.
:lepi:bir gün hepimiz anne olacağız:lepi:
kızlar sakin olun. kendinizi dinlemekten fenalık geçireceksiniz. akışına bırakın biras...
benim de 2. denemem. ama bu topikte yıllardır deneyenleri okudukça daha yolun başındayıs. olur, diyorum.
:lepi:bir gün hepimiz anne olacağız:lepi:
evet cnm herkeste farklı olabilirrrr... bakalım inşallah.. hayırlısı olsunn.. ne zor beklemekkkeyvahedigeldismile
,27 yaşındayım evet sanki öyle bir his var,ayrıca bir gerginlik var karnımda,sabaha karşı eyvah geliyo kırmızılar dedim ama bi kalktım bişey yok sabahtan beri de hıh geldi diyorum gidiyorum bakıyorum akıntı var ama gelen yok..göğüslerim çok az acıyo ancak elimle bastırırsam,başka da bişey yok gibi,3 gün önce hafif kahvemsi bi leke vardı iç çamaşırımda ama akıntıdır heralde,sende bişeyler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?