- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.561
naıslsın canım benım.kanaman oldumu?test yaptın mı merak ettım canımcımeyvahedigeldismile
günaydın kızlar..
benim de adetim bitti ve dün kasım ayı çalışmalarına başladım. yalnız ben üç aylık evliyim ve hala ilişkiye girerken canım çok yanıyor üstümden itip atasım geliyor eşimi.. doktora gitmeyede korkuyorum nedendir ki acaba? böyle birşey yaşayanınız var mı?
Eslem ne işin var senin burda hadi bakem kasım topiğine.kaydirigubbakcemile
Sendemi buradan kopamıyon:1hug:
akşam yaşadığım komik olayıda sizlerle paylaşmak istiyorum... ben şimdi sürekli ordan burdan hamilelikle ilgili bişeyler bakıyorum eşimle konuştuk işte veee benim canım kocişimm yastık koyma olayını okumuş netten (artık adamda kafayı yedi) tutturdu ilişki sırasında belinin altına yastık koyalım diyorum o ilişkiden sonra olucak böyle olmaz yok dinletemedim belimin altında yastıkla yaptık... çok güldümm halimizee Şeniz
iyi oLmaya calısıyorum canım. Test yaptım negatif. kanamam yok ama kahverengım geldı bırkaç damla.
tuhaf niye öyle olduki tekrar kan testimi yapırsan acaba
€wt cNm : )
HeLe brz daha doLsun orası..
Zaten heMen kayboLuo buLamio kimse günceLLe cNm o topici arada..
kan testi yapıtn mı canım?psikolojikte olabılır tabi
benim kocamda demişti ama biz yapmadık
canim iliski esnasin da yastik koycan bunu u nutma esine de guven dogru yapmisakşam yaşadığım komik olayıda sizlerle paylaşmak istiyorum... ben şimdi sürekli ordan burdan hamilelikle ilgili bişeyler bakıyorum eşimle konuştuk işte veee benim canım kocişimm yastık koyma olayını okumuş netten (artık adamda kafayı yedi) tutturdu ilişki sırasında belinin altına yastık koyalım diyorum o ilişkiden sonra olucak böyle olmaz yok dinletemedim belimin altında yastıkla yaptık... çok güldümm halimizee Şeniz
Tamam canım,aslında baya olduk,24 kişi az değilde biz meraklılar buradaki durumu kolaçan etmek istiyoruz.Birde arkidişlerimizden kopamıyoruz.
canim iliski esnasin da yastik koycan bunu u nutma esine de guven dogru yapmis
kızlar geçen hafta sağlık ocağına gitmiştim soğuk algınlığı için..
ben doktora demiştim hamile olabilirim ona göre ilaç yazın diye
az önce doktorun sekreteri aradı geçe hafta gebe olabilirim demişsin varmı böyle birşey diye sordu
olursan hemen gel kayıt yapalım dedi.. yalnız cep telefonumu nerden buldular anlamadımkafamçokkarıştı
canim iliski esnasin da yastik koycan bunu u nutma esine de guven dogru yapmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?