- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.601
Yemege gittimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
heee şöyle örgü örüyom ben ne karıştırıyonuz :roflol::hulya::hulya:
şimdi test yaptım çıkmadııııııııııııııı
kızlar nasılsınız canlarım.adetime 1 hafta var.ben bugün kan verdim.bakalım hayırlısı
hemen ümitsizlige kapilma canim.
yalniz örgü sarmaz sekerim birlikte örelim:hulya::hulya:kaydirigubbakcemile3
adetim geçsin bide ole yapıcam ama adet belirtiside yokkii
ooooooo tebrıkler yasemin yasemin yasemin
(bu aralar yahşi cazibedekı sımgeye sardımda)
tebrıkleeer tebrıklerrr tebrıkleeerr
kaydirigubbakcemile3
canim bizde yasadik bosver aciyi zevk almaya bak o zaman acimaz kutun ccanimmmmmgünaydın kızlar..
benim de adetim bitti ve dün kasım ayı çalışmalarına başladım. yalnız ben üç aylık evliyim ve hala ilişkiye girerken canım çok yanıyor üstümden itip atasım geliyor eşimi.. doktora gitmeyede korkuyorum nedendir ki acaba? böyle birşey yaşayanınız var mı?
abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwkızlarrr burnum kanamaya başladı adet alttan değil üstten mi haber veriyo acepp:ecrin_bebek:
insaallahhhhhhkızlar hani dün demiştim ya benim sol tarafta cııızzz cızzz diye ağrım var sürekli
yumurtlama dönemin 9-10 ekim falandı (hesaplarıma göre) akşamda kahverengii leke geldi 1 damlacıkk acaba diyorum bu yerleşme kanamsı olaiblir mi bende gebiş olabilirmiyimm heee ne dersiniz delikafadulden adetime 10-11 gün kadar var
olabuluuuuuuuuYa ben 4 aylık hamile olmadığını anlamayan kadına şaşırdım.Nasıl yani 4 aydır regl oluyo muydu acaba?
canim erkegin kamisiyla senin rahim agzi dudak dudaga geliyor ve spermler iceri gidiyorben hiç koymadım ne işe yarıyo peki bu canım
biseydegil canimmmmaaa teşekkürler gurbet abla bende dedim yanlış anlamışsın ama meğer yanlış anlayan benmişimm a.s
kiz satini yolla siklusuda lutfenMedical veya Gurbet abla benim şu ticker imi yeniden düzenlesek ya la :icecream:
Sizi seviyom yaw ben Kasım topiğinde kaldım bir başımasenağlama
yasemin canım gözün aydın sende hamiş listesine adını yazdır dın demek darısı diger isteyenler nasip etsin allahım sağlık bi hamilelik geçirirsin inş. ve sonunda nur topu gibi bi oğlan kucagına alırsın inş. (içimden oğlan demek geçti ama en hayırlısı sağlıklı sihatli olsun o kadar allah gönlüne göre versin canım )
yasakkelime o belirti denen seyi birakkkk,akil sagligim bozulcakti benim az kalsin.dinleme kendini hic,oluruna birakkkkk
tebrikleeeerrr:)
yok yaww kendimi dinemiyorum bir kaç gündür sakinim :ecrin_bebek::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?