Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

................................................................................................

canım ben de erkek gibi hissediyorum. Allah hayırlısını versin inşallah...isteyen herkesin kucakları dolsunn...

Yasemincim tebrik ederim cnm.Darısı başımıza..
Bu arada benim ortaokulda yasemin altun diye bir arkadaşım vardı.Acaba isim benzerliği mi merak ettim.Yavuz selim ilköğretim okulu mezunu musun?

kızlar adetime 1 hafta var.kan testi yaptırdım sonuç:negatiffffffffffffffff

Canım belli olmaz ztn..
Doktorlar kan testi için bile 10 günlük gecikme istiyorlar.
İlk hamileliğimde sayısız test yaptım. 9. gün bile negatifti ama 10. gün çift çizgiyi görmüştüm. Hakkında hayırlısı olsun inş.. a.s.

Son düzenleme:
dosthanecim normal biliyosun egatif cıkması daha erkennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tatlım ben zaten öksürük için gitmiştim ama doktor ilaç yazarken ben söledim.oda o zaman bir test yapalım ona göre ilaç yazayım dedi.onun için yaptırdım.Sırf onun için gitmedim yani.hayırlısı ..:Saruboceq:

................................................................................................

Gel o zaman kasım topiğine oradan devam ediyoruz canım.
Gebelik bölümünden kasım topiğini bul ve beklenmeyen regli tarihini yaz.
a.s.

tamam hemen geliyorumkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…