Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

soğan kürünü nasıl yaptın anlatabilir misin? bir de vücuda herhangi bir zararı var mı acaba

soğan kürünü nasıl yaptın anlatabilir misin? bir de vücuda herhangi bir zararı var mı acaba

'orta boy kuru beyaz soğanı dış kabuğunu soyarak dörde bölün. Burada en önemli hadise kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı kullanılmaz.

Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)

Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.'

taßiki hiç bi zararı yOq..Hatta doktor bey soğanın kadınLAr için yaratıLmış bi mucize oLduğunu söyLüyor..

soğan yesek yemeklere koysak aynı etkiyi yaparmı acaba???
ben sulu yemeklere mutlaka soğanı 4 e bölüp atarımda :)

soğan yesek yemeklere koysak aynı etkiyi yaparmı acaba???
ben sulu yemeklere mutlaka soğanı 4 e bölüp atarımda :)

:) yOk cnm ozaman bi faydası oLmuo böyLe kür şekLinde uyguLayacaksın..
yaLnız bebek için yumurta çatLatıcı incir kürüde şart..

soğan yumurtLatio..(ayrıca kist,miyom,iltihap ne varsa yok edio)
incir kürüde yumurtayı çatLAtio..
yani ikisini birde yapmak lazım..

İbrahim Saraçoğlu hanımlara vaginal akıntıya karşı uygulayabilecekleri soğan suyu kürünün tarifini verdi

Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :

1 adet orta boy beyaz soğanı (kırmızı ve mor soğan kullanılamaz) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Bu kürü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.

Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.

İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.

Hamile kalmak için soğan suyu küründen sonra kuru incir kürü uygulamalıdır. (her iki kürü aynı anda uygulamayınız)

Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalı.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over gibi şikayeti bulunan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen gidermektedir.

devamını oku: İbrahim Saraçoğlu vajinal akıntı için soğan suyu kürü *-mucize iksirler İbrahim Saraçoğlu vajinal akıntı için soğan suyu kürü *-mucize iksirler

saraçoğlu ikisini kullanmayın diyor
evde incir vardı kaynattım. içmeye başıyım bakalım...

evde beyaz soğan yok. zaten reglin ilk günü daha...

bide ısı takibi araştırım. kk da vardır :enbuyukkk:

hımmmmm anladım canımmmm Şeniz

ikisinin aynı anda kuLLanilmayacağını duyMAdım vaLLa..
Eminmisin ?
İncir kürünü kesin yapcam da ..soğanı bilmiorum eğer olmuyosa yapmayım..
Zaten ağır geLcek ikisi kafamçokkarıştı

aman zaten ağustosa ev taşıdım yumurtlama günlerini kaçırdım
eylülde de ii çalıştık ama sanırım hatam kayganlaştırıcı kullanmak:kedi:
bu ay neler olcak bakalımmmbayanssulusmileopuyorumnanaktan

ikisinin aynı anda kuLLanilmayacağını duyMAdım vaLLa..
Eminmisin ?
İncir kürünü kesin yapcam da ..soğanı bilmiorum eğer olmuyosa yapmayım..
Zaten ağır geLcek ikisi kafamçokkarıştı

bi önceki sayfaya ekledim
gogleden aradım sarcoğlunun yazısını buldum ekledim.
orda beraber kullanmayın yazıo...

teşekkür ederim ama yanlış hatırlamıyorsam böbrek ya da miğde rahatsızlığı olanlara iyi gelmiyor diye duydum ama hangisineydi hatırlayamıyorum

Vücut Isısı Takibi

Bir adet dönemi (siklus) ortalama 28 gündür.Bir siklusta ovulasyon ortalama olarak beklenen adetten 14 gün önce görülür. Eger adet dönemi daha uzun veya kisa ise ovulasyon günleri degisicektir.Örnegin siklus 35 gün ise (35-14=21) 21.gün,eger siklus 25 (25-14=11) gün ise 11. gün yumurtlama günüdür.

BBT takip etmekle ovulasyonun olup olmadigini ve ovulasyon gününü kestirmek mümkündür.BBT takibi iliski gününü tahmin için de kullanilabilir. BBT ile siklusun 13. günü yumurtlama oldugu tespit edilmisse bir sonraki siklusta adetin 12. günü en ideal iliski zamanidir.
Düzenli yumurtlamasi olan bir kadinda 28 günlük bir siklusun ilk 14 gününde vücut isisi (BBT) 36-37 derece civarindadir. Ovulasyondan (yumurtlamadan) kisa bir süre sonra BBT 37 derecenin üstüne çikar.

Vücut isisi (BBT) yükseldiginde gebe kalmak için genellikle zaman geçmistir. Cinsel birlesme BBT yükselmeden önceki 5 gün içinde olmalidir.Ovulasyon (yumurtlama) sonrasi luteal faz denilen siklusunun 2. yarisi baslar. Bu dönemde hormonlarin etkisiyle BBT 37 derecenin üstünde kalir.Sonraki adetinin ilk gününden itibaren BBT düser.Eger gebelik olursa BBT düsmez ve doguma kadar 37 derecenin üstünde kalmaya devam eder.

Vücutu Isisi (Bazal Body Temperature) Takip Tablosu
Bazal Body Temperature’u takip etmenin en iyi yolu bir BBT tablosu elde etmektir.Bunu doktorunuzdan aldiginiz bilgilerle kendiniz yapabilir , hazir basili tablolar kullanabilir veya sayfamizdan bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Dogru bir BBT takibini yapmak için asagidaki adimlari takip ediniz.

Bir vücut termometrosi aliniz.
Yataginizin basucundaki etajerin çekmecesine tablo,termometre ve kalemi koyunuz
Termometreyi (civali ise) civasiz ucundan tutup sallayarak 36 derecenin altina düsürünüz
Sabah uyandiginizda hiçbir sey yapmadan termometreyi dil altina yerlestirerek atesinizi ölçüp dikkatle okuduktan sonra BBT tablosunda o günkü tarihin karsisina okudugunuz degeri kaydediniz.
Yumurtlamadan sonra adet kanamasinina kadar ortalama 1 derecelik vücut isisi artisi normal bir yumurtlama dönemi oldugunu gösterir. Yumurtlama olmayan adet dönemlerinde isi artisi gözlenmez.Mutlak bir gösterge degildir. BBT takibi ile evde, kendi kendine, yumurtlama düzeni ile ilgili kabaca bir bilgi edinilebilir.

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

teşekkür ederim ama yanlış hatırlamıyorsam böbrek ya da miğde rahatsızlığı olanlara iyi gelmiyor diye duydum ama hangisineydi hatırlayamıyorum

çok şükür bişiyimis bilem yok.:lepi:
ahhh ahhhh bi bebekimiz bilem yok.:sinifsinif:
hiçbişi yok:lepi:

arkadaşlar ben gebelik öncesi genel muayene olmak için doktora gitmek istiyorum hem hormonlarıma bakılsın hem de problem var mı yok mu diye ayrıca bazı sorunlarımda var ilişki sırasında acı gibi. Bunun için kadın doğuma mu yoksa jinekolojiyemi gitmem gerek fikir verirmisiniz?

hamile kalmak isteyenlere adacayı ii diolar... bilgisi olan paylaşsın lütfen!!!

bende duydum adaçayını. doğurganlığı artırıyormuş bol bol iç demişlerdi bana. çay yerine adaçayı içmeye başladım bu ay. inşallh faydasını görürüz şimdide içeyim bari :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…