- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.541
kizlar ben test yaptim az once malesef negatif cikti bugun 40. gundu gitgide duzensizlesti adetim kafama taka taka kismet artik baska zamana insallah
adimida kasim listesine bile yazdiramiyorum kasimda hic regl olmayacagim ne kadar sansliymis meger 28 gunde bir regl olanlar eskiden 32 gunde bir oluyorum diye sevinirdim simdi ise 36 40 gun yolunu bekliyoruz
bende adet olmadım canım 3gün gecikti bende doktora gittim hcg 0 kist yok başka bir aksilik yok regl de yok aynı durumdayız sana bir ilaç verdi mi regl olman için
Vermedı sımdılık.
Bır ayı tamamla, yenıden gel dedı.
Eger o vakte kadar hala olmazsam adet duzenleyıcı verecegını soyledı.
evet veriyorlar canım cycloprogynova adı ve çok kilo aldırıyor sırf ödem oluyor insan inşallah ona kadar kalmayızda düzeliriz
cok mu stress yaptınız kızlar siz..
Merakla haber beklediklerimiz.
1-)oglak75.......................................... .......................................25 ekim
2-)pptya87.......................................... ........................................25 ekim
3-)dt_noxeee......................................... .....................................25 ekim
4-)tannsel.......................................... ..........................................25 ekim
1-)atlanta.......................................... .........................................26 ekim
2-)mine25........................................... ..........................................26 ekim
1-)sblkmbsr.......................................... ......................................27 ekim
2-Melegim ve Askim............................................. .....................27 ekim
3-)melda77.......................................... .......................................27 ekim
1-) tuanaker........................ .................................................. ...28 ekim
2-)muhasebe_2910 ................................................ ................28 ekim
3-)sumak............................................ ........................................28 ekim
1-)cigdemm26........................................ ...................................29 ekim
2-)taf.............................................. .............................................29 ekim
1-)SeLiNa23......................................... ......................................30 ekim
2-)tume............................................. ...........................................30 ekim
3-)Aykiz9........................................... ............................................30 ekim
canm hayırlısı olsun ..o gaz,karın ağrısı birazda 2 gün gecikmenin psikolojisi...rabbm hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inş...
bu arada ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma bidaha en fazla 10 dk ayaklarını yukarı kaldır
benilisteden silebilirsiniz. bu 3. yazışım ama gurbet görmüyor sanırım
ohhh be atlattım şişkinliğimi ve bugün adetimin son günü 3 gün oluyorum ben.
canım hemen ayağa kalkmıyorum en az 20 dk ayaklarımı dikerek yatıyorum ama artık attım kafamdan çocuk meselesini ister olur ister olmaz napıyım en güzel yıllarım dertlemi gececek rabbim hangi yıl nasip etmişse o yıl olur hiç nasip etmemişse de boşuna hüsran olmayım artık saldım çayıra mevlam kayıra.....
canim 3.yü gördum ve sildim gelemiyorum pek pc basinda degilim kasinda hamis ol insalallahhbenilisteden silebilirsiniz. bu 3. yazışım ama gurbet görmüyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?