Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kizlar ben haberdar etmistim test yaptim negatif
beynimi artik farkli seylere yönlendirecegim:))
baksana düsünce gücü ile vucuduma hamile imajini verip (hamile olamadan tabe) o kadar cok belirti ortaya cikariyorumm sonrasii bosss

ben ara veriyorum bu cocuk olayina yoruldum
kendimi hamile gibi hissedip habire yemektenn artik zayiflama topigine geciyorum:))))
en azindan aklimi baska yere takar dururum:)))

aynı durundayoz canım benim saat gibi 28de bir gelen regl korunmadığımız ilk ay şimdiden 3 gün gecikti gebelikte yok hayırlısı

bende adet olmadım canım 3gün gecikti bende doktora gittim hcg 0 kist yok başka bir aksilik yok regl de yok aynı durumdayız sana bir ilaç verdi mi regl olman için

Vermedı sımdılık.
Bır ayı tamamla, yenıden gel dedı.
Eger o vakte kadar hala olmazsam adet duzenleyıcı verecegını soyledı.

Vermedı sımdılık.
Bır ayı tamamla, yenıden gel dedı.
Eger o vakte kadar hala olmazsam adet duzenleyıcı verecegını soyledı.

evet veriyorlar canım cycloprogynova adı ve çok kilo aldırıyor sırf ödem oluyor insan inşallah ona kadar kalmayızda düzeliriz

evet veriyorlar canım cycloprogynova adı ve çok kilo aldırıyor sırf ödem oluyor insan inşallah ona kadar kalmayızda düzeliriz

):
Yanı her halukarda bır sıkıntı yasayacagız dıyorsun.
ınsallah gerek kalmaz.
Eger kılo alırsam bır de bunu dert etmeye baslarım.

Bebek ıcın pek degıl de,
bır sure once epey sıkıntılı gunler gecırdım.
Hatta o vakıtler adetım duzenlı oldugu ıcın sasırıyordum kendıme.
Cunku kendımı bılıyorum, en ufak bır uzuntude mutlaka gecıkme olurdu.
Demek vucudum o zaman degıl de, sımdı reaksıyon gosterıyor.
Doktorun ılk sorusu zaten, 'antıdepresan mı kullanıyorsun?' oldu.
Kullanmıyorum ama sanırım yakında baslayacagım

benilisteden silebilirsiniz. bu 3. yazışım ama gurbet görmüyor sanırım

ohhh be atlattım şişkinliğimi ve bugün adetimin son günü 3 gün oluyorum ben.
canım hemen ayağa kalkmıyorum en az 20 dk ayaklarımı dikerek yatıyorum ama artık attım kafamdan çocuk meselesini ister olur ister olmaz napıyım en güzel yıllarım dertlemi gececek rabbim hangi yıl nasip etmişse o yıl olur hiç nasip etmemişse de boşuna hüsran olmayım artık saldım çayıra mevlam kayıra.....

ohh sen kurtulmuşsun canım ben hala regl olmadım hala şiş içindeyim bende artık hiç umursamıyorum allah bana çok tatlı bir kız nasip etmiş şükürler olsun ister olur ister olmazzz

daha olmadımmm sempatiksalakcinni

ama kahverengı leke var yıne..

fakat belim cok agrıyor .bırazdan gelır eli kulagındadır

1 Kasım'da başlayacak uygulama için aile hekimleri belirlendi. İl Sağlık Müdürlüğü'nün internet sitesinden aile hekiminizi öğrenebilirsiniz.

AİLE HEKİMİNİZ KİM TIKLAYARAK ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Eğer sitede aile hekiminiz belirtilmemişse, listedeki hekimlerden birini seçerek kayıt olabilirsiniz.

Uygulama kapsamında kent genelinde 3 bin 645 aile hekimi görev yapacak. 3 bin 600 kişiye bir aile hekimi düşerken günde en fazla 40 hastaya bakılacak.

Aile hekimleri kendilerine bağlı nüfusa, tedavi edici hizmetlerin yanı sıra, aşılama bebek ve çocuk, gebe ve loğusa takipler ile 15-49 yaş arası kadınların özellikle kanser gibi hastalıklar açısından takibi ile bakıma muhtaç ve yatalak hastaların tespiti gibi hizmetlerin yanı sıra obezitenin önlenmesi gibi koruyucu sağlık hizmetlerinde de görevler üstlenecek.

Sistemde tedavi ve laboratuvar hizmetleri tamamen ücretsiz olacak.

İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, il dışından gelenlerin de istediği aile hekimlerine misafir hasta olarak muayene olabileceğini, bu kişilerin sağlık kayıtlarının daha sonra kendi aile hekimine elektronik ortamda iletileceğini de açıkladı.

imdat kizlarrrrrrrrrrrr yardim edin banaaaaaaaa

esimle iliskiden sonra kan lekesi göruyorummmmmm 16 ekimde regl oldum ve temizlendim 6 gun oluyorrr neden öyle oluyor yaaaaa acep hic olmazdiiii gecen deneme olmustu hatirlarsiniz ögleden sonrada adet oldum hamis kalirmiyim acep yaww bide ben zayiflamak icin kür kullaniyorum madem bebk olmadi bari zayiflayim dedim bebek isi seneye kaldi kismetse ne dersinizz kan neden geliyor azcik amaaa hepinizden özür diliyorum afedersiniz acik yazmak zorunda kaldimmm

kizlar ayin sonu geldi diyemi boyle kimse kalmadi dunden beri sadece 1 sayfa ilerlemis
taf cim senden haber yokmu bugun regl gununde merak ettik
beni soracak olursaniz kizlar ne hikmettir anlamadim olmadim hala bugun adet gunumude sayarsak geceli 6 gun oluyor pazartesi doktordan randevu alacagim bakalim neden gecikmis boyle ne problem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…