Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

günaydın kızlar ben kırmızı kartı yedim gurbet abla kasıma geçiyorum umarım geride kalanlar güzel haberler verir.

günaydın hanımlar opuyorumnanaktan
H A M İ L E Y İ İ İ İ İ İ İ İ İ M
Allaha şükürler olsun :Saruboceq: Allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

:
Allaha şükürler olsun :Saruboceq: Allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

günaydınnn canım tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla kucağına aldığın günleride göstersin inş. gözün aydınnn eee bugun test fln mı yaptın dündü senin tarih herhalde hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey:

teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq: dün adet günümdü ben önceki akşam idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm. dün de öğleden sonra kanda B-HCG baktırdım değerim 329,53 çıktı:sm_cool: daha çok yeni o yüzden hemen doktora gitmek istemiyorum pazar günü tekrar kan değerime baktıracağım ikiye katlanmış mı diye bakalım inşallah herşey yolunda gider inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:

amin canım amiinn inş hayırlısıyla herşey yolunda gidecek evt biraz bekle adetten 10 gün sora kese görünüyomuş gitmişken kese kalp atışları fln hepsi için biraz beklersin.dualarını esirgeme canım bizim için rabbim bizlere de nasip etsin inş.

çok sevindim sağlıkla alırsın inş kucagına darısı başımızaaaaa:Saruboceq:

taf cok sevındımm ,ben yedım kırmızıları ..

sen bı sey yaptın mı bu ay ıcın ..kür ,ovulasyon testlerı

taf cok sevındımm ,ben yedım kırmızıları ..

sen bı sey yaptın mı bu ay ıcın ..kür ,ovulasyon testlerı

teşekkür ederim olumunekankayizsmileben korunmayı bıraktığım aydan itibaren ovulasyon testleriyle yumurtlama günlerimi tespit ediyordum. ekstra olarak son iki seferdir ateşimi de ölçerek takip ediyordum bu çok faydalı oldu vücudumu tanımamda tavsiye ederimolumunekankayizsmile bu ay eşime yumurtlamamdan 1 hafta önce keçiboynuzu kürü uygulamıştım 1 hafta boyunca onun faydası var mıdır bilemiyorum amabizim için hayırlı zaman buymuş demekki :sm_cool:

ben de kullanyım barı su ovulasyon testlerını ,yumurtlama gunlerımı bılıyorum ama olmuyor ..

aksılık gıbı bayramda da 10 gun yokum esımın yanından ..tam da yumurtlama zamanları ..

öbür aya artık.kısmet bu ısler sanırım hayırlısı

tebrık ederım tekrardan

teşekkür ederim olumunekankayizsmile senden ne haber senin de dündü beklediğin gün?

test yaptım bu sabah negatif.. adet belirtilerim var. gece evde bulduğum tek tatlı olan baldan yedim.. ama regl olmadım. bilmiyorum canım. senin adına çooook mutlu oldum. Allah dileyen herkesi anne olmayı nasip etsin. Allah seni ve bebeğini nazarlardan esirgesin tatlım..

hayirli ugurlu olsun taf cim cok sevindim Saglilkli bir sekilde kucagina almani dilerim bu arada dun senin sonucunu ogreneyim diye prifiline bakarken sayende bende ates topigine katildim 2 aydir bende olcuyordum

tafcim nasilsin gözünaydin canimin ici Allah tamamina erdirsinnnnnnnnn cokkk sevindim cokkkkkk

tebrik ederim canım allah cücüğünü sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ekimin son günü...
bütün hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum
kırmızı kart görenlerimize de Allah kasım müjdesi vermeyi nasip etsin.

adet günüm 25 ekimdi,26 ekimde dayanamayıp test yaptım negatif çıktı, tarih oldu 31 ekim ben halen adet olmadım, dayanamayıp bugün bir daha test yaptım pozitifff çıktı t çizgisi silikte değil gayet net sanırım hamileyim ama emin olmak için kan tahlili yaptıracağım umarım düşünülen gibi olur :kedi: hakkımızda hayırlısı ne ise olur inşallah( hepimiz için:Saruboceq::Saruboceq:)

molekül tebrik ederim canım a.s.
testinin resmini çektiysen koysana bakalım.
silik bile olsa pozitiftir, demek ki geç döllenme olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…