- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.561
günaydın hanımlar opuyorumnanaktan
H A M İ L E Y İ İ İ İ İ İ İ İ İ M
Allaha şükürler olsun :Saruboceq: Allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
:
günaydınnn canım tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla kucağına aldığın günleride göstersin inş. gözün aydınnn eee bugun test fln mı yaptın dündü senin tarih herhalde hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey:
teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq: dün adet günümdü ben önceki akşam idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm. dün de öğleden sonra kanda B-HCG baktırdım değerim 329,53 çıktı:sm_cool: daha çok yeni o yüzden hemen doktora gitmek istemiyorum pazar günü tekrar kan değerime baktıracağım ikiye katlanmış mı diye bakalım inşallah herşey yolunda gider inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:
Allaha şükürler olsun :Saruboceq: Allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
çok sevindim sağlıkla alırsın inş kucagına darısı başımızaaaaa:Saruboceq:
ne güzel bir haber tebrikler...turkbayragi
taf cok sevındımm ,ben yedım kırmızıları ..
sen bı sey yaptın mı bu ay ıcın ..kür ,ovulasyon testlerı
teşekkür ederim olumunekankayizsmile senden ne haber senin de dündü beklediğin gün?
adet günüm 25 ekimdi,26 ekimde dayanamayıp test yaptım negatif çıktı, tarih oldu 31 ekim ben halen adet olmadım, dayanamayıp bugün bir daha test yaptım pozitifff çıktı t çizgisi silikte değil gayet net sanırım hamileyim ama emin olmak için kan tahlili yaptıracağım umarım düşünülen gibi olur :kedi: hakkımızda hayırlısı ne ise olur inşallah( hepimiz için:Saruboceq::Saruboceq:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?