Ekim ayı çatlatma iğnesi vurulanlar birlikte takip edelim mi?

Hanımlar ben de 28 günde bir adet olan bir kadınım adetlerim düzenlidir iki senedir bebek isteğim var ama henüz hiç hamile kalamadım 25 Eylül son adet tarihim 27 Eylül‘de FEmaraya başladım 3 Ekim de bitti 6 Ekim de kontrole gittiğimde 16 mm yumurta vardı doktor 6- 7 Ekim ilaca devam et dedi 8 Ekim 00:00’da ilk ilişki oldu 8 Ekim sabah saat 10:00’da çatlatma iğnesi oldu 9 Ekim 20:00 civarı ikinci ilişki oldu sonra yatılı misafirim geldi bir daha ilişki olmadı 10 Ekim de peogestana başladım yani ilişki çok az oldu şansım varmı hala

Hanımlar ben de 28 günde bir adet olan bir kadınım adetlerim düzenlidir iki senedir bebek isteğim var ama henüz hiç hamile kalamadım 25 Eylül son adet tarihim 27 Eylül‘de FEmaraya başladım 3 Ekim de bitti 6 Ekim de kontrole gittiğimde 16 mm yumurta vardı doktor 6 7 Ekim ilaca devam et dedi 8 Ekim 00:00’da ilk ilişki oldu 8 Ekim sabah saat 10:00’da çatlatma iğnesi oldu 9 Ekim 20:00 civarı ikinci ilişki oldu sonra yatılı misafirim geldi bir daha ilişki olmadı 10 Ekim de peogestana başladım yani ilişki çok az oldu şansım varmı hala

Canım bazen 1 ilişkiyle tutturanlar da var 3 günü değerlendirip tutturamayanlar da var herhangi bir belirtin var mı şimdiye kadar

Adet olacak gibiyim sancım ve çok afedersiniz su gibi akıntım var
O akıntı iyiye işaret ama bazen âdet önceside akıntı oluyo adet döneminiz yakın mı peki iğne günüüz 14 gün olduysa kan testi yaptırabilirsiniz sağlık ocağında ikilemde kalcağınıza gidin öğrenin hemen içiniz rahatlasın

Yarın olucam (inşallah olmam) prosgestanı kesmedim gecikme yapar mı bilginiz varmı bu konuda

az önce yaptım ovulasyon testi acaba böyle çıkması hamilelik anlamına geliyormudur tam kırmızı degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…