- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.441
Kızlaryerleşme kanaması 1.5 gün sürüp bitmişti. Bugün tekrar başladı ama daha yoğun. Hala kırmızı değil ama kırmızıya dönecek gibi hissediyorum. İşten ciktim gelip hemen uzandim
C kollu cihazlamı çekildi rahim filmin canımBenim ilkihtimalim iyice düştü moralim de düştü pcos var bende bi de tüpüm kapalıymış
7 Ekim 4 günüm var dahaBat ne zamandı senin kuzum
7 gune kadar suren var canim miktar ve yogunlugu degismedigi surece sorun yok diyolar ama icin rahat etsin bi doktora gorun istersenKızlaryerleşme kanaması 1.5 gün sürüp bitmişti. Bugün tekrar başladı ama daha yoğun. Hala kırmızı değil ama kırmızıya dönecek gibi hissediyorum. İşten ciktim gelip hemen uzandim
Evet canım ikimizde aynıyız hadi senin iki oğlun var kız istiyorsundur bana ne oluyor benim bir oğlan bir kız bazen fikrimden vazgeçiyorum bazende küçük bebek görünce geri istiyorum
7 Ekim 4 günüm var daha
Ay mümkün mü ya namıssız öyle belirtiler yapıyor ki gir erken gebelik topigine hepsi var maşallahbende yırmamaya çalıştım ama dayanamadım testi yapıp çıkmayınca oturdum totomun üzerine
Gemlikteyim canım ben sen neresiBursa'da hangi ilcedesiniz bende bursadayim 14 gün ekleyiniz aynen
Evet erkek çocuğu daha zor malesef kız daha sakin oluyor yada benimkiler öyle bilemiyorumvalla ben son kurşunu denicem, Allahtan istiyorum dua ile, kızım olsun isterim, ama erkek olursa da artık bizim ev koğuşa döner
Neredeyse aynıymışız, dinlen bakalım kuzum, olumlu ol, olmayacaksa zaten sağlıksızdır.❤
Senin ateş olayını merak ettim ateş ölçer aldırdım benimkine iki gündür ateşimi ölçüyorum uyanınca iki gündür 36.7 çıkıyor :) eğlenceli iş hahahhaha :) yumurtlama geçti bu arada bata 11 gün var. Bakalım ateş nasıl seyredecekKız sanki t2 de var bi silik çizgi, son filtre bükücü yapsana kendine de bir filtre be yaaa :)
Anladım canım bir yerde öyle okumuştum bakalım bekleyip göreceğiz neler olacakCanim her zaman 14 gün olmuyor. Ben ovulasyonla takip ediyorum yumurtlamadan ,10 gün sonra adet geldiği de oluyor.
Senin bat lâ benimki yakın 15 ekim gibi 14 te olabilir yumurtlama bitti değerlendirdik bekliyorumSenin ateş olayını merak ettim ateş ölçer aldırdım benimkine iki gündür ateşimi ölçüyorum uyanınca iki gündür 36.7 çıkıyor :) eğlenceli iş hahahhaha :) yumurtlama geçti bu arada bata 11 gün var. Bakalım ateş nasıl seyredecek
bu kafadan çıkıp aman ya istemiyorum diye bilmeyi o kadar istiyorum kiAy mümkün mü ya namıssız öyle belirtiler yapıyor ki gir erken gebelik topigine hepsi var maşallahbir de tam yumurtlama olan yerde solda yani batmalar, baş dönmeleri, göğüs acımaları filan... Geçen ay beni öyle ters köşe yaptı ki bu ay çocuğu ultrasonda görsem inanmıcam gazdır o yanlış gördünüz heralde dicem
Acaba ilişkiye ara ara devam etmeli miyiz yoksa zaten geçti diyip kasmamalı mıyız yaSenin bat lâ benimki yakın 15 ekim gibi 14 te olabilir yumurtlama bitti değerlendirdik bekliyorum
Son dün oldu artık oluruna bıraktım ovulasyon kullandım yumurtlama perşembe günü çıktı ondan beri değerlendirdik sanırım yeterAcaba ilişkiye ara ara devam etmeli miyiz yoksa zaten geçti diyip kasmamalı mıyız ya
Baktım şimdi 25. Güne kadar yani yarın da dahil benim için tam yerleşme olmuş sayilmazmis daha 1 gün daha var yerleşmenin tamamlanmasina. Önceki gibi düşük olur diye çok korktum . Eğer bugün de devam ederse doktora gidicem. Biraz kaciniyorum hastane ve doktordan ama gitmem gerek galiba7 gune kadar suren var canim miktar ve yogunlugu degismedigi surece sorun yok diyolar ama icin rahat etsin bi doktora gorun istersen
Bencede bekletme fazla en azindan lekelenmeyi durdurmak icin bisey verebilirler eger ki devam ederse odaBaktım şimdi 25. Güne kadar yani yarın da dahil benim için tam yerleşme olmuş sayilmazmis daha 1 gün daha var yerleşmenin tamamlanmasina. Önceki gibi düşük olur diye çok korktum . Eğer bugün de devam ederse doktora gidicem. Biraz kaciniyorum hastane ve doktordan ama gitmem gerek galiba
Bu arada da belirtiler yaşamaya başladım bugün baş dönmesi ve çarpıntı ihihiBencede bekletme fazla en azindan lekelenmeyi durdurmak icin bisey verebilirler eger ki devam ederse oda
Hiç bilmiyorum canımC kollu cihazlamı çekildi rahim filmin canım
Cok yormaz insallah hafif hafif gecirirsinBu arada da belirtiler yaşamaya başladım bugün baş dönmesi ve çarpıntı ihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?