- 12 Temmuz 2016
- 4.626
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.664
- 158
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.401
En mantiklisi ya var mi yok mu testle ugrasmaktansa. Hadi insallahValla testi BAT geçmeden bir daha yapmam sanırım. Çünkü kasetler negatif çıkıyor. BAT da bikaç aydır düzensiz (Yasmini bıraktım 5 ay oldu).ama BAT en erken cuma en geç pazar diyelim. Test de pazar günü yaparım gelmezse :) ateş düşmezse zaten ben direkt kana giderim bebiş
Canim yok öyle birşey.Ve hiç moralini bozma bu ay olmadıysa bir dahaki ay ovulasyon dene derim kuzum bir gebenin günlüğü olandan, ben de Kasım da onlardan alıcam gebelik yoksa bu ay. Hep laboquick ile gittim, çevremde duymuştum Ebru'nun testleri kullanıp hamile kalan ne alaka ya hepsi test işte diyordum ama onunkilerin hassasiyet derecesi farklıymış, diğer testler yumurta döllenme boyutunda olmasa da pozitif verebiliyormuş, niyeyse çok daha umutluyum ben bu testlerden
Benimde bugün göğüslerim igneleniho yaniyo gibi regldenmidir acepBenim bugün ateşim bir tık yükseldi, ama heyecana mahal yok çünkü bir kaç tık daha yükselmesi gerekir :) bat a son 5
Bende ilknide ateş olcmustumnmCanım ateşin güzel, her gün aynı saatte ve aynı şekilde ölç not et. Düşmezse doğru yoldasın :) İlk oğlumda 36.9 la öğrenmişim, ikincide 37.1 :)
ohh çok iyi yapmışsın bitanem gerçekten bu şekilde tavır sergileyen herkes hakediyor herkesin hayatına burunlarını sokmaması gerektiklerini öğrensinlerHicte geri basma bu insanlara karsi bisey diyeyim mi asla! Agizlarinin payini vericeksin helede boyle bi konuda. Arkadasimin bebeginin dogum gununde sordular banada e hadi yap yapmiyo musun diye yok suan tupumde vefat etmis bebegimin kesesi duruyo istesemde yapamiyorum dedim dogum gununum geri kalanini bi kosede yuzu bes karis oturarak gecirdi sorun kisi. Bi tanidigim namazi biraktigin icin dis gebelik gecirdin belki o yuzden de uzamistir dedi sen hakkiyla kiliyosun ya o yuzden su rahatsizligina bi care bulamadin diye yapistirdim suratina gorusmuyoruz. Cokta mutluyum hic çekinme yap aynilarini herkes haddini bilecek bi sekilde ya kendi kendine ya senin elinden. Hicte karamsar olma valla senden canindan kiymetli degil hic bisey.
Eski forumlarsa çok ateş olctuydumnmAteş ölçmeden anlayan var mı ya tablom biraz umut vadediyor gibi, ateş düşmeden devam etti ama du bakalım. Dünden başlayan hafif kasık agrım var başkaca belirtim yok :)
Benimde bugün göğüslerim igneleniho yaniyo gibi regldenmidir acep
Aynen oyle bu surec cok guzel ama guzel oldugu kadar yorucu huzunlu bazende. Bu tarz insanlarda isini kolaylastirmiyo. Soylede bisey var yarin obur gun bebegin oldugunda onada karisacaklar bu tipler. Karninin seklinden tut nasil doğuracağına sutun yetiyomudan tut bebeginin kilosuna. O yuzden simdiden el salla onlaraohh çok iyi yapmışsın bitanem gerçekten bu şekilde tavır sergileyen herkes hakediyor herkesin hayatına burunlarını sokmaması gerektiklerini öğrensinler
aynen canım böyle insanlar daha evlenmeden önceden başlıyor sorguya asla bitmiyor çocuk olsa onada karışıcaklar zaten hayatıma hiç böyle insanları almıyorum mecbur bazı ortamlarda denk geliyorum eltim gibi :) Asla çocuk düşünmüyordu 2 yaşında kızı var Ben çocuk düşünüyorum dediğim zaman oda düşünmeye başlamış şuan 5 aylık hamile :) Bilmiyorum insanların kıskançlıkları nolucak acaba istediği ayda hamile kaldı yani benim düşüncem önce doğmuş olan cocugumun geleceğini ayarlayayıp ikinciyi planlamak ama ondaki düşünce ya ben hamile kalıp erkek bebek olursa bu kadar cahilce insan olurmu ya komik hala erkek kız ayrımı yapabilecekAynen oyle bu surec cok guzel ama guzel oldugu kadar yorucu huzunlu bazende. Bu tarz insanlarda isini kolaylastirmiyo. Soylede bisey var yarin obur gun bebegin oldugunda onada karisacaklar bu tipler. Karninin seklinden tut nasil doğuracağına sutun yetiyomudan tut bebeginin kilosuna. O yuzden simdiden el salla onlara
Yok canım yumurtlama olmadığı halde olması değil oluyor ama bazen yumurta belirli bir mm e kadar büyüyor, testlerin hassasiyet derecesine göre de yumurtanın hangi aşamasında pozitif verdikleri değişebiliyor Ebru Ceylan i takip ediyor musun bilmiyorum o baya detaylı anlatıyordu videolarında.Canim yok öyle birşey.
Ovulasyon testleri aynı hep.
Yumurtlama olmadığı halde yumurtlama olsa her dongude 10-12 kez test yapıyorum, dalgalanmalar olur, ama hep bir kez yumurtlama gördüm.
Evet canım beni bu sürec insanların boş soruları kadar yormuyor inanır mısın Allah yardımcımız olsun cahil insnlarla ugraşmak kadar zorlayan bir şey yokAaa hadi bebek bakımı vs neyse de ya bu insanlar kendileri de belli bi süreç yaşamışlar hiç mi empati yapmıyorlarburda takılmayan herkes ceket atınca hamile mi kalıyor da böyle geniş geniş “sen de yapsana, olmuyor mu” falan diye sorabiliyolar. Çok kızıyorum ya.
Ben aylardır çocuk istiyorum denemeye başlayacak imkanım bile olamadı öncesinde. Bir takım sağlık problemleri Sma test sonucunu bekle vs derken. En çok yoran şey insanların soruları oldu hep. Ama ben bana sorana misilleme yapıyorum. Ee sen ikinciyi yapsana peşine falan gibi
kızlar günaydın
aranızda omepa q10 kullanan var mı
bu ay kullandım ve kasıklarımda aşırı kımıldamalar var sızım sızım sızlıyor
regl'iye daha 4 gün var 3 gün önce test yaptım (erken gebelik) negatifti hatta bembeyaz şüphe bile yoktu
vitaminden olduğunu düşünüyorum bu kadar belirtinin
göğüslerim acıyor
regl öncesi bu kadar belirtim olmazdı
Allah yardımcımız olsun gerçektenEvet canım beni bu sürec insanların boş soruları kadar yormuyor inanır mısın Allah yardımcımız olsun cahil insnlarla ugraşmak kadar zorlayan bir şey yok
Al iste ayni kulvarda olmayacagin bi insan sabah kadar dogursun kirk tane dogursun isterse ne fayda... Sen ailenle kendinle ilgili ol huzurlu ol gerisi fasa fisoaynen canım böyle insanlar daha evlenmeden önceden başlıyor sorguya asla bitmiyor çocuk olsa onada karışıcaklar zaten hayatıma hiç böyle insanları almıyorum mecbur bazı ortamlarda denk geliyorum eltim gibi :) Asla çocuk düşünmüyordu 2 yaşında kızı var Ben çocuk düşünüyorum dediğim zaman oda düşünmeye başlamış şuan 5 aylık hamile :) Bilmiyorum insanların kıskançlıkları nolucak acaba istediği ayda hamile kaldı yani benim düşüncem önce doğmuş olan cocugumun geleceğini ayarlayayıp ikinciyi planlamak ama ondaki düşünce ya ben hamile kalıp erkek bebek olursa bu kadar cahilce insan olurmu ya komik hala erkek kız ayrımı yapabilecek
Canım o kadar haklısın ki diyecek sözüm yok. Ben gaza geldim diğer arkadaşlar 5 gün önce nerdeyse öğrenmiş olunca bir umut çıkar varsa diye. Belirti de dinlemedim kendimde zaten bir belirtim de yok.Kızlar neden adetten 3-5 gün önce test yapıp, %100 doğru çıkmayacak sonuçlarla kendinizi strese sokuyorsunuz ?
Adete 10-12 gün kala yaşanan vücuttaki değişimlerden hamilelik belirtisi çıkarmaya çalışıyorsunuz ?
Bunlar vücudu strese sokuyor hep ve biliniyor ki bu süreçte ne kadar stres yaşanırsa o kadar olumsuz sonuçlanıyor.
Lutfen adet gününden önce test yapmayın. Sakince süreci geçirmeye odaklanın.
Bu bazen uzun bir süreç olabiliyor, her ay adete 10 gün kala hamilelik belirtisi bulmaya çalışıp, adete 3-5 gün kala test yapmaya başlarsak çok yoruluruz.
Kendimi hemen psikoljik buhranlara sokmam pekiiiii 4 senedir bu anı bekliyormusum daha ilk aydan bingo aferim kızım sana böyle devam ben gidem de sabah ateş olcemHerşeyden olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?