Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En mantiklisi ya var mi yok mu testle ugrasmaktansa. Hadi insallah

Canim yok öyle birşey.
Ovulasyon testleri aynı hep.
Yumurtlama olmadığı halde yumurtlama olsa her dongude 10-12 kez test yapıyorum, dalgalanmalar olur, ama hep bir kez yumurtlama gördüm.

ohh çok iyi yapmışsın bitanem gerçekten bu şekilde tavır sergileyen herkes hakediyor herkesin hayatına burunlarını sokmaması gerektiklerini öğrensinler

Kızlar birde adetime daha 15 gün var ama benim3 4 gündür kasıklarım hissedilir derecede ağrıyor bir sağ bir sol birde gögüslerimin ucu sızlıyor yumurtlama olabilir mi acaba

Kızlar neden adetten 3-5 gün önce test yapıp, %100 doğru çıkmayacak sonuçlarla kendinizi strese sokuyorsunuz ?

Adete 10-12 gün kala yaşanan vücuttaki değişimlerden hamilelik belirtisi çıkarmaya çalışıyorsunuz ?

Bunlar vücudu strese sokuyor hep ve biliniyor ki bu süreçte ne kadar stres yaşanırsa o kadar olumsuz sonuçlanıyor.

Lutfen adet gününden önce test yapmayın. Sakince süreci geçirmeye odaklanın.

Bu bazen uzun bir süreç olabiliyor, her ay adete 10 gün kala hamilelik belirtisi bulmaya çalışıp, adete 3-5 gün kala test yapmaya başlarsak çok yoruluruz.

ohh çok iyi yapmışsın bitanem gerçekten bu şekilde tavır sergileyen herkes hakediyor herkesin hayatına burunlarını sokmaması gerektiklerini öğrensinler
Aynen oyle bu surec cok guzel ama guzel oldugu kadar yorucu huzunlu bazende. Bu tarz insanlarda isini kolaylastirmiyo. Soylede bisey var yarin obur gun bebegin oldugunda onada karisacaklar bu tipler. Karninin seklinden tut nasil doğuracağına sutun yetiyomudan tut bebeginin kilosuna. O yuzden simdiden el salla onlara

kızlar günaydın
aranızda omepa q10 kullanan var mı
bu ay kullandım ve kasıklarımda aşırı kımıldamalar var sızım sızım sızlıyor
regl'iye daha 4 gün var 3 gün önce test yaptım (erken gebelik) negatifti hatta bembeyaz şüphe bile yoktu
vitaminden olduğunu düşünüyorum bu kadar belirtinin
göğüslerim acıyor
regl öncesi bu kadar belirtim olmazdı

aynen canım böyle insanlar daha evlenmeden önceden başlıyor sorguya asla bitmiyor çocuk olsa onada karışıcaklar zaten hayatıma hiç böyle insanları almıyorum mecbur bazı ortamlarda denk geliyorum eltim gibi :) Asla çocuk düşünmüyordu 2 yaşında kızı var Ben çocuk düşünüyorum dediğim zaman oda düşünmeye başlamış şuan 5 aylık hamile :) Bilmiyorum insanların kıskançlıkları nolucak acaba istediği ayda hamile kaldı yani benim düşüncem önce doğmuş olan cocugumun geleceğini ayarlayayıp ikinciyi planlamak ama ondaki düşünce ya ben hamile kalıp erkek bebek olursa bu kadar cahilce insan olurmu ya komik hala erkek kız ayrımı yapabilecek

İşin garibi benim adet öncesi agrılarım da başladı. Bak arkadaşlar klima açtılar hemen dızlerim üşüdü karnım ağrıyor şu an

Canim yok öyle birşey.
Ovulasyon testleri aynı hep.
Yumurtlama olmadığı halde yumurtlama olsa her dongude 10-12 kez test yapıyorum, dalgalanmalar olur, ama hep bir kez yumurtlama gördüm.
Yok canım yumurtlama olmadığı halde olması değil oluyor ama bazen yumurta belirli bir mm e kadar büyüyor, testlerin hassasiyet derecesine göre de yumurtanın hangi aşamasında pozitif verdikleri değişebiliyor Ebru Ceylan i takip ediyor musun bilmiyorum o baya detaylı anlatıyordu videolarında.
Benim çevremde bir iki kişi bu markaya geçtikten sonra bir iki ay içinde hamile kaldı ben de inanmıyordum test testtir diyordum ama bu açıklama aklıma yattı ve denemekten de zarar gelmez zaten testim bitti her türlü test alacağım fiyat olarak da laboquick ile aynı sayılır bir de bunu deneyeyim
Bu da olmazsa zaten artık doktora gideceğim ve direk doktorla takip yaptıracağım artık ovulasyon testiyle evde kendim uğraşmam

Evet canım beni bu sürec insanların boş soruları kadar yormuyor inanır mısın Allah yardımcımız olsun cahil insnlarla ugraşmak kadar zorlayan bir şey yok

Ben mayıstan beri kullanıyorum canım.
Benim de dediğin gibi regl öncesi aşırı belirtim oluyor hatta geçen ay bir ara baya emindim hamile olduğuma bütün belirtiler vardı ve hep yumurtlama gününden sonra başlıyor adete kadar devam ediyor hız kesmeden. Takviye ile ilgisi var mı bilmiyorum ama bende de durum bu ve şu an hiçbir belirtiyi hamileliğe yoramıyorum haliyle artık

Al iste ayni kulvarda olmayacagin bi insan sabah kadar dogursun kirk tane dogursun isterse ne fayda... Sen ailenle kendinle ilgili ol huzurlu ol gerisi fasa fiso

Canım o kadar haklısın ki diyecek sözüm yok. Ben gaza geldim diğer arkadaşlar 5 gün önce nerdeyse öğrenmiş olunca bir umut çıkar varsa diye. Belirti de dinlemedim kendimde zaten bir belirtim de yok.
Buna ihtiyacım vardı iyi geldi teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…