- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.421
Benim hamile kaldığım zamanki tablom 36.7 idi hep son günler 4 gün kala da silik çizgi çıkmıştıHerşeyden olabilir :)
Reglini bekle bilemezsin ve Ovulasyon testiyle yumurtalama gününü bilmiyorsan ileri atmış olabilir yinede bekleyeceksin yaniBenim bat bugün regl yok regl ağrısıda yok ama test bembeyaz bende bir elendim sanırımM mucizeOldu Ginnys Eki Görüntüle 3138943
Gecmiş olsun canım hsg mi çekindin peki açıldımıNaber kızlar sağ tüpüm kapalıymış
Evet canım demin hsgden çıktım sağ tarafım kapalıymış ama doktor açmamış anestezili girmiştimGecmiş olsun canım hsg mi çekindin peki açıldımı
Doktor benden de istedi ama hiç gitmedim oturduğum ilçede cekmiyorlar bursa merkeze gitmem lazım ama gitmedim ilk çocuk olsa giderdim belki ama 3. Olunca biraz boşladım,Evet canım demin hsgden çıktım sağ tarafım kapalıymış ama doktor açmamış anestezili girmiştim
Haydi HayırlısıAmin inşallah kuzum bugün bat işte henüz gelmedi bakalım ne olacak
3. çocugu deneyenler daha rahat ama nedense yine de stres oluyor yahu :) ben de sendenim canım :)Doktor benden de istedi ama hiç gitmedim oturduğum ilçede cekmiyorlar bursa merkeze gitmem lazım ama gitmedim ilk çocuk olsa giderdim belki ama 3. Olunca biraz boşladım,
Kızlar ben bu ay ilk defa ovulasyon kullandım telefonda ki takvime göre 1 ekim yumurtlama günüydü ama ben 29 eylül de yumurtladım yani şimdi onun üstüne 14 ekleyip bat günümü bulacagım takvimde 15 ekim yazıyor ama yumurtlamaya göre 13 ekim olması lazım demi
Benim ilkDoktor benden de istedi ama hiç gitmedim oturduğum ilçede cekmiyorlar bursa merkeze gitmem lazım ama gitmedim ilk çocuk olsa giderdim belki ama 3. Olunca biraz boşladım,
Öyle düşünme inşallah olur ne olmaz denilen insanların çocuğu oldu hep duyuyoruz haberlerde internette hayat mucizelerle dolu senin mucizende zamanını bekliyordurBenim ilkihtimalim iyice düştü moralim de düştü pcos var bende bi de tüpüm kapalıymış
Evet canım ikimizde aynıyız hadi senin iki oğlun var kız istiyorsundur bana ne oluyor benim bir oğlan bir kız bazen fikrimden vazgeçiyorum bazende küçük bebek görünce geri istiyorum3. çocugu deneyenler daha rahat ama nedense yine de stres oluyor yahu :) ben de sendenim canım :)
Ben kullanmaya yeni başladım canim.kızlar günaydın
aranızda omepa q10 kullanan var mı
bu ay kullandım ve kasıklarımda aşırı kımıldamalar var sızım sızım sızlıyor
regl'iye daha 4 gün var 3 gün önce test yaptım (erken gebelik) negatifti hatta bembeyaz şüphe bile yoktu
vitaminden olduğunu düşünüyorum bu kadar belirtinin
göğüslerim acıyor
regl öncesi bu kadar belirtim olmazdı
Canim her zaman 14 gün olmuyor. Ben ovulasyonla takip ediyorum yumurtlamadan ,10 gün sonra adet geldiği de oluyor.Kızlar ben bu ay ilk defa ovulasyon kullandım telefonda ki takvime göre 1 ekim yumurtlama günüydü ama ben 29 eylül de yumurtladım yani şimdi onun üstüne 14 ekleyip bat günümü bulacagım takvimde 15 ekim yazıyor ama yumurtlamaya göre 13 ekim olması lazım demi
Bursa'da hangi ilcedesiniz bende bursadayim 14 gün ekleyiniz aynenDoktor benden de istedi ama hiç gitmedim oturduğum ilçede cekmiyorlar bursa merkeze gitmem lazım ama gitmedim ilk çocuk olsa giderdim belki ama 3. Olunca biraz boşladım,
bende yırmamaya çalıştım ama dayanamadım testi yapıp çıkmayınca oturdum totomun üzerineBen mayıstan beri kullanıyorum canım.
Benim de dediğin gibi regl öncesi aşırı belirtim oluyor hatta geçen ay bir ara baya emindim hamile olduğuma bütün belirtiler vardı ve hep yumurtlama gününden sonra başlıyor adete kadar devam ediyor hız kesmeden. Takviye ile ilgisi var mı bilmiyorum ama bende de durum bu ve şu an hiçbir belirtiyi hamileliğe yoramıyorum haliyle artık
o zaman sende dikkat et bu belirtileri o yapıyo bence :)Ben kullanmaya yeni başladım canim.
3 gün oldu henüz.
Evet canımKızlar ben bu ay ilk defa ovulasyon kullandım telefonda ki takvime göre 1 ekim yumurtlama günüydü ama ben 29 eylül de yumurtladım yani şimdi onun üstüne 14 ekleyip bat günümü bulacagım takvimde 15 ekim yazıyor ama yumurtlamaya göre 13 ekim olması lazım demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?