Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben bu ay ilk defa ovulasyon kullandım telefonda ki takvime göre 1 ekim yumurtlama günüydü ama ben 29 eylül de yumurtladım yani şimdi onun üstüne 14 ekleyip bat günümü bulacagım takvimde 15 ekim yazıyor ama yumurtlamaya göre 13 ekim olması lazım demi

Evet canım demin hsgden çıktım sağ tarafım kapalıymış ama doktor açmamış anestezili girmiştim
Doktor benden de istedi ama hiç gitmedim oturduğum ilçede cekmiyorlar bursa merkeze gitmem lazım ama gitmedim ilk çocuk olsa giderdim belki ama 3. Olunca biraz boşladım,

Doktor benden de istedi ama hiç gitmedim oturduğum ilçede cekmiyorlar bursa merkeze gitmem lazım ama gitmedim ilk çocuk olsa giderdim belki ama 3. Olunca biraz boşladım,
3. çocugu deneyenler daha rahat ama nedense yine de stres oluyor yahu :) ben de sendenim canım :)

evet genelde 14. gün geliyorsa reglin evet öyle olması lazım 13 ü yani.

Benim ilk ihtimalim iyice düştü moralim de düştü pcos var bende bi de tüpüm kapalıymış

Benim ilk ihtimalim iyice düştü moralim de düştü pcos var bende bi de tüpüm kapalıymış
Öyle düşünme inşallah olur ne olmaz denilen insanların çocuğu oldu hep duyuyoruz haberlerde internette hayat mucizelerle dolu senin mucizende zamanını bekliyordur

3. çocugu deneyenler daha rahat ama nedense yine de stres oluyor yahu :) ben de sendenim canım :)
Evet canım ikimizde aynıyız hadi senin iki oğlun var kız istiyorsundur bana ne oluyor benim bir oğlan bir kız bazen fikrimden vazgeçiyorum bazende küçük bebek görünce geri istiyorum

Ben kullanmaya yeni başladım canim.
3 gün oldu henüz.

Canim her zaman 14 gün olmuyor. Ben ovulasyonla takip ediyorum yumurtlamadan ,10 gün sonra adet geldiği de oluyor.

bende yırmamaya çalıştım ama dayanamadım testi yapıp çıkmayınca oturdum totomun üzerine

Evet canım

Kızlar yerleşme kanaması 1.5 gün sürüp bitmişti. Bugün tekrar başladı ama daha yoğun. Hala kırmızı değil ama kırmızıya dönecek gibi hissediyorum. İşten ciktim gelip hemen uzandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…