Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar özel bir soru olacak ama yumurtlamayla cinsel istek artışı arasında bi alaka var mı acaba. Reglim iki gün önce bitti. Normalde çok isteksiz olurdum bugünlerde ama kürtajın üstünden ilk adetim olduğu için vücutta bi farklılık olmuş olabilir mi acaba. Benzerini yaşayan var mı aramızda. Bu arada ne bereketli grup maşallah herkes hamile sanki

Evet canim böyleymiş.
Bir doktordan dinlemiştim, cinsel istekte artık ve aynaya baktığınızda kendinizi çok güzel görüyorsanız yumurtlama döneminde siniz demisti

Evet canim böyleymiş.
Bir doktordan dinlemiştim, cinsel istekte artık ve aynaya baktığınızda kendinizi çok güzel görüyorsanız yumurtlama döneminde siniz demisti
Biz hep güzeliz bebeğim Şaka bi yana gerçekten bazı günler daha çok beğeniyorum kendimi. Onunla mı ilgili acaba. Yeni bişey öğrendim bak. Sağol canım

Son dün oldu artık oluruna bıraktım ovulasyon kullandım yumurtlama perşembe günü çıktı ondan beri değerlendirdik sanırım yeter
Ben o testlerden yapmıyorum artık beni strese sokuyor vücudumu tanır oldum yumurtlama akıntımı görünce anlıyorum yumurtlama dönemimi. gün aşırı yapıp geçiyorum bugün 20. Gün. 9-13-15-17 değerlendirdik. Belki bir de bugün değerlendiririz yeter herhalde

Merhabalar herkese, ben de 3. yü isteyenlerdenim Rabbim herkesin gönlüne göre varsin inşallah. Benim 1 kızım 1 oğlum var. Rabbim sağlık bir evlat nasip etsin inşallah hepimize.
Sanırım benim de umudum ekime kaldı. Sabah 8 gibi kahve leke gördüm. Henüz gelen giden yok. Ama geçen ay da 1 gün sonra başlamıştı.

Herkes bir gün ateşini ölçecek vıahahahah Kız not etmeyi unutma e mi

Ne zaman dır istiyorsun canım birde küçük cocuguyun yaşı kaç ara uzayınca hamile kalmak zorlaşıyor benim 9 sene geçti bende 3. İstiyorum

yok galiba gerçi bu testten de ilk defa kullandım çok mu beklettim idrar içinde bilmiyorum yok gibi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…