Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım benim clearblue idi hatta sonradan gölgeleri çıktı akşamına belirdi ama maalesef. Ama inşallah seninki vardır canım

Valla canım benim clearblue idi hatta sonradan gölgeleri çıktı akşamına belirdi ama maalesef. Ama inşallah seninki vardır canım
İnsallah saglik olsun da onemli degil simdi olmaz belki ay sonu olur bu dis gebeligimde oyle olmustuda miratech marka sonradan cikarmisti cizgi yeni yukseliyodu o zaman kanda ne zaman yumurtladim hatta yumurtladim mi onu bile bilmiyorum bu sonradan cikan cizgiye yorumsuz kaldim o yuzden ters. baktim duz baktim suya tuttup cope attim geri aldim ahaha . Nasip bakalimmmm

Merhaba farklı günlerde 3 test yaptım hepsi pozitif . Bugün doktora gittim kan için. Adetin kaç gün geçti dedi. Ben de geçmedi ama testler pozitif çıktı dedim. Tamam o zaman hamileymissin gibi test isteyeyim dedi. Bı dolu kan verdim ama sonuçlarda hamilelikle ilgili bı bilgi yok şuan adını hatirlayamiyorm ama malum hormon görünmüyor. Başka nasıl kesinleşir ?

Beta hCG yazmıyormu

Eşim diyor ki normal insanlar buna 5 dk bakıyor sonra negatif diyip çöpe atıyor sen utanmasan eline mikroskop alıp bakacaksın
Deseydin bizde daha ne psikopatlar var 2. Gün bile bakıp silik çizgi çıkmış mi diye bekleyen normal olduğumu kim söyledi dicen, kime göre normal neye göre normal ben kan la idrarı karıştırıp tteste damlatan topluluk gördüm ya, düşün kendilerini delip bikac damla kanla beraber idrar döküyorlar teste , bunları söylesen adamın gözleri yerinden fırlar sanırım

Ya ben onu hatirliyorum ama hamile cikti o

Kızlar tekrar merhaba ovülasyon testiyle devam ettim günler ve çatlama göremedim , dünden beri hafif pembe bi akıntım var bugünde devam ediyor adet olucam sanırım ama çatlamayı görmeden nasıl olur aklım almadı açıkçası

Şu an benim gözlerim fırladı hatta yanlış okudum diye 3 kere okudum sen ciddi misin

Canim kaçıncı gün başladın ovulasyona ve kaçıncı Gündsin ?

Kızlar an itibari ile 13 cü gün ovulasyon testimi yaptım 7:35 de
Bakın hala pik yok

Eklentiler

• AA608DA2-71C6-4963-BF9A-BA73AB09AD54.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 53
  • F22B3BD5-7077-4F16-831F-792B4FBE2BD9.webp
    15 KB · Görüntüleme: 50
Canim kaçıncı gün başladın ovulasyona ve kaçıncı Gündsin ?
Adetin 10. Gününden başladım , polikistik olduğum için sürekli ovülasyon testi yaptım bugün 32 gün oldu son adetten bu yana , ne ovülasyon testi pik oldu ne de çatlama bu hafif pembelik nerden geldi anlamadım ovülasyonda da güvenemicem sanırım artık 1 - 2 güne adet olurum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…