- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.282
- 158
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.501
bu kafadan çıkıp aman ya istemiyorum diye bilmeyi o kadar istiyorum ki
eski ben'i özledim
Saka gibi bisey gercektenBenimde testlerim yarım saat sonra silikleşiyor hep
Eşim diyor ki normal insanlar buna 5 dk bakıyor sonra negatif diyip çöpe atıyor sen utanmasan eline mikroskop alıp bakacaksınSaka gibi bisey gercekten
Valla canım benim clearblue idi hatta sonradan gölgeleri çıktı akşamına belirdi ama maalesef. Ama inşallah seninki vardır canımSonradan cikan silik cizgi tecrubesi olanlar burda miii ???sansimi zorluyorum bugun iyice bu ay istisnasiz yaptigim her testte saatler sonra golge belirdi bu sabah ilk idrarla yaptigim testtede var digerlerinden biraz daha belirgin cikmis insan acaba mi ya diyo valla.
Normal bi topluluk degiliz vallahiEşim diyor ki normal insanlar buna 5 dk bakıyor sonra negatif diyip çöpe atıyor sen utanmasan eline mikroskop alıp bakacaksın
İnsallah saglik olsun da onemli degil simdi olmaz belki ay sonu olurValla canım benim clearblue idi hatta sonradan gölgeleri çıktı akşamına belirdi ama maalesef. Ama inşallah seninki vardır canım
Beta hCG yazmıyormuMerhaba farklı günlerde 3 test yaptım hepsi pozitif . Bugün doktora gittim kan için. Adetin kaç gün geçti dedi. Ben de geçmedi ama testler pozitif çıktı dedim. Tamam o zaman hamileymissin gibi test isteyeyim dedi. Bı dolu kan verdim ama sonuçlarda hamilelikle ilgili bı bilgi yokşuan adını hatirlayamiyorm ama malum hormon görünmüyor. Başka nasıl kesinleşir ?
Bende 9 ay önce bitane düşük yaptım ondan sonra aynen ne gelen var ne giden kurban olduğum Allah'aBende bir kere kimyasal geçirdim 10 ay oldu ondan sonra gelen giden yok daha
Yok yazmıyorBeta hCG yazmıyormu
Hakkımızda hayırlısı olsunBende 9 ay önce bitane düşük yaptım ondan sonra aynen ne gelen var ne giden kurban olduğum Allah'a
Deseydin bizde daha ne psikopatlar var 2. Gün bile bakıp silik çizgi çıkmış mi diye bekleyenEşim diyor ki normal insanlar buna 5 dk bakıyor sonra negatif diyip çöpe atıyor sen utanmasan eline mikroskop alıp bakacaksın
Ya ben onu hatirliyorum ama hamile cikti oDeseydin bizde daha ne psikopatlar var 2. Gün bile bakıp silik çizgi çıkmış mi diye bekleyennormal olduğumu kim söyledi dicen, kime göre normal neye göre normal ben kan la idrarı karıştırıp tteste damlatan topluluk gördüm ya, düşün kendilerini delip bikac damla kanla beraber idrar döküyorlar teste , bunları söylesen adamın gözleri yerinden fırlar sanırım
Amin inşallahHakkımızda hayırlısı olsun
Şu an benim gözlerim fırladı hatta yanlış okudum diye 3 kere okudum sen ciddi misinDeseydin bizde daha ne psikopatlar var 2. Gün bile bakıp silik çizgi çıkmış mi diye bekleyennormal olduğumu kim söyledi dicen, kime göre normal neye göre normal ben kan la idrarı karıştırıp tteste damlatan topluluk gördüm ya, düşün kendilerini delip bikac damla kanla beraber idrar döküyorlar teste , bunları söylesen adamın gözleri yerinden fırlar sanırım
Canim kaçıncı gün başladın ovulasyona ve kaçıncı Gündsin ?Kızlar tekrar merhaba ovülasyon testiyle devam ettim günler ve çatlama göremedim , dünden beri hafif pembe bi akıntım var bugünde devam ediyor adet olucam sanırım ama çatlamayı görmeden nasıl olur aklım almadı açıkçası
Adetin 10. Gününden başladım , polikistik olduğum için sürekli ovülasyon testi yaptım bugün 32 gün oldu son adetten bu yana , ne ovülasyon testi pik oldu ne de çatlama bu hafif pembelik nerden geldi anlamadım ovülasyonda da güvenemicem sanırım artıkCanim kaçıncı gün başladın ovulasyona ve kaçıncı Gündsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?