Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar cuma günü pik oldu hafta sonu çatlama oldu büyük ihtimalle dün çatladı test yapamadım kahverengi çok az bi leke oldu neden olmuştur ki günlük ped takıyorum takip etmek için

Ne zaman dır istiyorsun canım birde küçük cocuguyun yaşı kaç ara uzayınca hamile kalmak zorlaşıyor benim 9 sene geçti bende 3. İstiyorum
Bir Kaç aydır dikkatsiz davranıyorduk ama çokta olacak zamanlar değildien ciddi çalışma bu ayda oldu. kızım 10 yaşında oğlum 4. Yaşım 38 hayırlısı olsun inşallah. Ben hamileliği sevenlerdenim. Bebek kokusu falan değil yani bendeki heyecan

Kızlar akıntının içinde kıl gibi kanama gördüm kıl gibi ince uzun . Neden olabilir ? Regl mi olacak acaba

İyi haberler getirirsin inşallah

Kizlar ben geçen ay normalde 16 eylulde regli olmam lazımdı 3 gün önce yumurtlama oldu ve 13 regli oldum yasa 12 simdi ben buna göre bat tarihim 9 ekime geliyor 16 eylul olsa 13 Ekim hangisini baz alicam ay çok karışık oldu

2 yıl :/
Siz canım?
Bi sorun varmıydı sebepsiz mi

Bizim çok karışık canım...
2018 yılında ilk istedik birkaç ay denedik ben yine ovulasyon takibi yaptım ama olmadı sonra doktora gittim her şeye bakıldı sorun yok denildi. Eşim de gidecekti sonra ama biz o zaman araya başka şeyler girdiği için bebek isteğinden vazgeçtik. Sonra araya pandemi girdi o dönem yine çocuk istemedik derken derken aradan dört sene geçti ve yeniden istemeye bu sene başladık Ağustos ayından beri deniyoruz şimdi de işte. Ocağa kadar denemeye devam olmazsa eşimle birlikte gideceğiz doktora.
İlk istemeye başladığımız dönem çok takıyordum sma testi falan vermiştik bir an önce sonucu gelsin hemen başlayalım denemelere zaman geçiyor diye panik halindeydim, yaş 34 oldu çünkü artık, ama aslında içten içe de anne olmaktan ciddi anlamda korkuyorum ben hele de dünya böyle her gün yokuş aşağı giderken... O yüzden bu ay özellikle bir anda sürekli bebek düşünmeyi sabırsızlanmayı bıraktım, olursa olur olmazsa olmaz kafasına geldim çünkü kendimi ve eşimi de yok yere strese sokuyorum. Nasibimse olacak zaten sonuçta yapabileceğim şeyleri yapıyorum takviye kullanmak, eşime de takviye kullandırmak, ovulasyon dönemine dikkat etmek gibi gerisi Allah'a kalmış, vermiyorsa bana bebek belki de layık olmadığım için çünkü ben Allahım eğer layıksak hakkıyla annelik babalık yapabileceksek ver bize bebek yoksa isteyen başka kullarına ver lütfen diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…