Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar akıntının içinde kıl gibi kanama gördüm kıl gibi ince uzun . Neden olabilir ? Regl mi olacak acaba
Bat 7ekim bugün test yaptım negatif erken yaptım diyedir inşallah. Kızlar acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Akıntıda ince kırmızı damar gibi görünen kan

Kızlar yerleşme kanaması 1.5 gün sürüp bitmişti. Bugün tekrar başladı ama daha yoğun. Hala kırmızı değil ama kırmızıya dönecek gibi hissediyorum. İşten ciktim gelip hemen uzandim
Progestan mi alsam acaba düşük önleyici diğer topkitd bahsetmiştim benim de oldu

Saatler sonra çıkan çizgiye bir iki damla su damlat canım çizgi kayboluyorsa kuruma çizgisidir kaybolmuyorsa gebelik olabilir

Saatler sonra çıkan çizgiye bir iki damla su damlat canım çizgi kayboluyorsa kuruma çizgisidir kaybolmuyorsa gebelik olabilir
Yaptim bile duruyo oyle bakiyo ordan bana sıkıldım ama artik adetinde geldigi yok zaten gittigi yere kadar beklicem galiba gina geldi testlerden

Bat 7ekim bugün test yaptım negatif erken yaptım diyedir inşallah. Kızlar acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Akıntıda ince kırmızı damar gibi görünen kan

Kızlar hiç böyle bir kanama yaşadınız mı?cumartesi günu betahcgkan testi vereceğim

Ben şokkkk
yinede belli olmaz canım ben hala eğer gebelik olmasa o çizgilerin çıkacağına inanmıyorum mutlaka bişeyler oluyor ki o çizgilr çıkıyor bende de öyle oldu 2 gün snra dr alttan kontrol etti hamilelik mukusu yüksek gebe olabilirsin dedi. Yani hakatten de o çizgiler sonradan çıktı ama doğru çıkmış yani haaa gel gör ki kan verdim negatif ve zaten bugün de gelecek olan geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…