- 7 Ağustos 2014
- 393
- 573
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.541
Bat 7ekim bugün test yaptım negatif erken yaptım diyedir inşallah. Kızlar acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Akıntıda ince kırmızı damar gibi görünen kanKızlar akıntının içinde kıl gibi kanama gördüm kıl gibi ince uzun . Neden olabilir ? Regl mi olacak acaba
5 6 gün kaldı o zaman bata yumurtlamadan 14 gün sonrasida 9 ekime denk geliyor gerci simdi baktim neyse bekleyelim bakalımRegli olduğun tarihten heeaapladığın yani 9 ekim
Progestan mi alsam acaba düşük önleyici diğer topkitd bahsetmiştim benim de olduKızlaryerleşme kanaması 1.5 gün sürüp bitmişti. Bugün tekrar başladı ama daha yoğun. Hala kırmızı değil ama kırmızıya dönecek gibi hissediyorum. İşten ciktim gelip hemen uzandim
Aynı marka test 10 12 13 14 sabah 14 akşam , bekle :))Kızlar an itibari ile 13 cü gün ovulasyon testimi yaptım 7:35 de
Bakın hala pik yok
Sende bekle kız aynıyız HeAynı marka test 10 12 13 14 sabah 14 akşam , bekle :))
Benimde 6 Ekim benide ekleyebilir misinBatım yok benim mağlum pco ama adımı yazabilrisin ekime kaydık ki kaydık
Hayırlısı olsun hakkında5 6 gün kaldı o zaman bata yumurtlamadan 14 gün sonrasida 9 ekime denk geliyor gerci simdi baktim neyse bekleyelim bakalım
Benim geçti testte bitti 15.gun belki daha koyu olurdu bilmiyorum artıkSende bekle kız aynıyız He
Yanlış hesaplamıştır çünkü şu asla değişmez yumurtladıktan 14 gün sonra regl olursun eğer gebelik oluşmadıysaBirinin 1 hafta geç olmuş yumurtlaması ama 3 gün gecikmiş regli
Telefonda uygulamaya kaydediyorum yarın da ölçücem çok heyecanlıHerkes bir gün ateşini ölçecek vıahahahahKız not etmeyi unutma e mi
Yok canım etkilemezKızlar folik asit regl tarihini geciktirir mi?
Saatler sonra çıkan çizgiye bir iki damla su damlat canım çizgi kayboluyorsa kuruma çizgisidir kaybolmuyorsa gebelik olabilirSonradan cikan silik cizgi tecrubesi olanlar burda miii ???sansimi zorluyorum bugun iyice bu ay istisnasiz yaptigim her testte saatler sonra golge belirdi bu sabah ilk idrarla yaptigim testtede var digerlerinden biraz daha belirgin cikmis insan acaba mi ya diyo valla.
Hayir folik asit vitamin turu hic bir vitamin minarel reglinize etki etmez aksine agri fazla kanama varsa azaltirKızlar folik asit regl tarihini geciktirir mi?
Teşekkür ederim canımYok canım etkilemez
Yaptim bileSaatler sonra çıkan çizgiye bir iki damla su damlat canım çizgi kayboluyorsa kuruma çizgisidir kaybolmuyorsa gebelik olabilir
Bat 7ekim bugün test yaptım negatif erken yaptım diyedir inşallah. Kızlar acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Akıntıda ince kırmızı damar gibi görünen kan
Naısl 9 ekime kaldı anlamadım kızBenim geçti testte bitti 15.gun belki daha koyu olurdu bilmiyorum artıkbenim 9 Ekim a kaldı içimde bı test yapma isteği ama bişey cikmicak diyorum yinede istiyorum
Ben şokkkkDeseydin bizde daha ne psikopatlar var 2. Gün bile bakıp silik çizgi çıkmış mi diye bekleyennormal olduğumu kim söyledi dicen, kime göre normal neye göre normal ben kan la idrarı karıştırıp tteste damlatan topluluk gördüm ya, düşün kendilerini delip bikac damla kanla beraber idrar döküyorlar teste , bunları söylesen adamın gözleri yerinden fırlar sanırım
yinede belli olmaz canım ben hala eğer gebelik olmasa o çizgilerin çıkacağına inanmıyorum mutlaka bişeyler oluyor ki o çizgilr çıkıyorİnsallah saglik olsun da onemli degil simdi olmaz belki ay sonu olurbu dis gebeligimde oyle olmustuda miratech marka sonradan cikarmisti cizgi yeni yukseliyodu o zaman kanda ne zaman yumurtladim hatta yumurtladim mi onu bile bilmiyorum bu sonradan cikan cizgiye yorumsuz kaldim o yuzden ters. baktim duz baktim suya tuttup cope attim geri aldim ahaha . Nasip bakalimmmm
Canım bende de o oldu bekledim bugğn gecikmenin 3. Günü Adet oldumKızlar hiç böyle bir kanama yaşadınız mı?cumartesi günu betahcgkan testi vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?