Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepimiz için öyle ya yumurtlamadan regle kadar olan süre hiç geçmiyo sanki

Yanlış hesaplamıştır çünkü şu asla değişmez yumurtladıktan 14 gün sonra regl olursun eğer gebelik oluşmadıysa
Bence değişiyor 14 gün şart değil çünkü doktora göre 13 Eylül de yumurtladım ben ve bugğn adet oldum tam 20. Günümde
Kendi yaptığım test işe de 16 Eylül de yine sayarsam 17. Günde adet oldum ilk defa bi ağustos bide bu ay 30 gün sonra adet oldum
Hep 28 günde bir olurum ona görede yine 15-16. Güne denk gelir Wanda Maximoff

Yumurtlama döneminde çoğu kadında istek artışı oluyor normal olan o zaten hormonlardan kaynaklı 3 ay oldu kürtaj olalı bendede aynı durum söz konusu ama bunun kürtajla alakası olduğunu sanmıyorum
Bikaç ay adet tarihlerinde sapma olabilir diye duymuştum canım düşük sonrası. Belki yumurtlama günü de değişmiştir dedim. Çünkü adet öncesi ve sonrası çok isteksiz olurdum normalde

Aşkom geçen gün topice ekliyim demiştin bu saatte aklıma düştün geldim hemen bat yazayım. Normalde bu gün regl olmam gerekiyor 4 Ekim bat tarihim ama olmadım henüz sen 6 Ekim yazar mısın bi kaç gün oynuyor benim günlerim

Haklısın bi sıkımtımyok sadece amh dusuk çıktı oda yaşımdan dolayı öyle onun harıcıne bi
Sıkımtı yok nasip

Değişmesi mümkün değil bilimsel olarak öyle değişmez yumurtlama ne zamansa 14 gün sonrasına yumurta vücuttan atılıyor. Yumurtanın catlama gününü iyi bilmek gerekiyor. 28 günde oluyorsan 14. Gün olmuş demektir 30 günde oluyorsan 16. Günde olmuş oluyor. Şaşmaz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…