- 28 Eylül 2022
- 134
- 130
- 23
- 29
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.621
Hepimiz için öyle ya yumurtlamadan regle kadar olan süre hiç geçmiyo sankiAsilinda ben bu kadar istediğimi bilmiyordum psikolik olarak mı anlamadım kendimi böyle beklerken günler gecmiyo gibi gelirken buldum suan hamile olsam öğrendiğimde ağlarım korkarım ama içimde anlamsiz duygular var sanirim 2 ci olacağı için bu psikolojideyim
Bence değişiyor 14 gün şart değil çünkü doktora göre 13 Eylül de yumurtladım ben ve bugğn adet oldum tam 20. GünümdeYanlış hesaplamıştır çünkü şu asla değişmez yumurtladıktan 14 gün sonra regl olursun eğer gebelik oluşmadıysa
Bikaç ay adet tarihlerinde sapma olabilir diye duymuştum canım düşük sonrası. Belki yumurtlama günü de değişmiştir dedim. Çünkü adet öncesi ve sonrası çok isteksiz olurdum normaldeYumurtlama döneminde çoğu kadında istek artışı oluyor normal olan o zaten hormonlardan kaynaklı 3 ay oldu kürtaj olalı bendede aynı durum söz konusu ama bunun kürtajla alakası olduğunu sanmıyorum
Aşkom geçen gün topice ekliyim demiştin bu saatte aklıma düştün geldim hemen bat yazayım. Normalde bu gün regl olmam gerekiyor 4 Ekim bat tarihim ama olmadım henüz sen 6 Ekim yazar mısın bi kaç gün oynuyor benim günlerim
Testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı umarım hamileyim dır çünkü ilk gebeliğim ölü doğum olarak gerçekleşti onuda 4 veya 5 var iken erken öğrendimO zaman patlat bi test ve inşallah günümüz güzelleşir muhteşem başlarız ha
YaaaaGünaydınnnnn kızlar toplanın bişi dicemateşim 37 oldu bu sabah fnd_50 M mucizeOldu Ginnys Bearhug Pheebs LeucotheaThemis ve diğer güzeller güzeli arkadaşlarım
Haklısın bi sıkımtımyok sadece amh dusuk çıktı oda yaşımdan dolayı öyle onun harıcıne biSagliksal herhangi bir sıkıntı yoksa neden olmasın bazen herşeyin vakti zamanı gelmesi gerekiyor benim eltimin bir buçuk sene olmadı hiç bir problemleri yoktu sonrasında oldu ikinci bebeğine sprialle tek ilişki ile hamile kaldı (sprial düşmüş) düşün yani nasip :))
Değişmesi mümkün değil bilimsel olarak öyle değişmez yumurtlama ne zamansa 14 gün sonrasına yumurta vücuttan atılıyor. Yumurtanın catlama gününü iyi bilmek gerekiyor. 28 günde oluyorsan 14. Gün olmuş demektir 30 günde oluyorsan 16. Günde olmuş oluyor. Şaşmaz kuzumBence değişiyor 14 gün şart değil çünkü doktora göre 13 Eylül de yumurtladım ben ve bugğn adet oldum tam 20. Günümde
Kendi yaptığım test işe de 16 Eylül de yine sayarsam 17. Günde adet oldum ilk defa bi ağustos bide bu ay 30 gün sonra adet oldum
Hep 28 günde bir olurum ona görede yine 15-16. Güne denk gelirWanda Maximoff
Ayy masallah gumbur gumbur artiyo atesli hatunBu da grafiğim inşallah düşmez
Gun icinde olcuyo musun hic? Ben hatirladim senin dediklerini hamileyken gun icinde olctum sabah hep unutuyorum diye atesim 37.2 veya ustuydu hep. Gun icinde de kismi bilgi veriyo benceBu da grafiğim inşallah düşmez
Adetim düzenlidir.Anam 21 mi pko musun sen kuzum
Aaaa n kadar ılgınc ben teste devam edıyorjm hiç belli olmaz benım de yumurtlama geç olabılır gecen ay 2 güm erken adet oldum 26 ci da adet oldum kuzumAdetim düzenlidir.
27-28 günde bir olurum.
Ama 21. Günde yumurtlamayı girdugum ay 30 da oldum.
Evet ertesi gün verdim 38 çıktı kuzumSonra pozitife mi döndü
Bu sabah bende ölçtüm 36.8 çıktı ihtimal varmı kiGünaydınnnnn kızlar toplanın bişi dicemateşim 37 oldu bu sabah fnd_50 M mucizeOldu Ginnys Bearhug Pheebs LeucotheaThemis ve diğer güzeller güzeli arkadaşlarım
Ateşe aldanıp test yaptım ahahah bembeyazGünaydınnnnn kızlar toplanın bişi dicemateşim 37 oldu bu sabah fnd_50 M mucizeOldu Ginnys Bearhug Pheebs LeucotheaThemis ve diğer güzeller güzeli arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?