Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama döneminde çoğu kadında istek artışı oluyor normal olan o zaten hormonlardan kaynaklı 3 ay oldu kürtaj olalı bendede aynı durum söz konusu ama bunun kürtajla alakası olduğunu sanmıyorum

10 dk dan sonra çıkan 2 çizgi kuruma çizgisi 10 fk içinde çizgi varsa gebelik var ama sonradan çıkıyorsa yok testi suya tutunca hatta kayboluyor 10 dk sonrasında çıkan çizgiler

Anam 21 mi pko musun sen kuzum

Bende 9 ay önce bitane düşük yaptım ondan sonra aynen ne gelen var ne giden kurban olduğum Allah'a
Kontrol oldunuz mu kürtaj sonrası sıkıntı olabiliyor bazen bendd 3 ay oldu 2 ay korundum geçen ay olmadı bu ay 3 ay dolmuş oldu bakalım inşallah allah sağlıkla nasip eder hepimize bu ay

Kontrol oldunuz mu kürtaj sonrası sıkıntı olabiliyor bazen bendd 3 ay oldu 2 ay korundum geçen ay olmadı bu ay 3 ay dolmuş oldu bakalım inşallah allah sağlıkla nasip eder hepimize bu ay
Yok ben kürtaj olmadım bebeğim 3aylikti düştü parça falan kalmadan .. sonrasında defalarca muayne oldum farklı Dr da sorun yok dediler ama olmadı da 10 aya girdik bu ay

Ben 2 seneye dogru gidiyprjm hamile kalamdımm oy masalllahn
Sagliksal herhangi bir sıkıntı yoksa neden olmasın bazen herşeyin vakti zamanı gelmesi gerekiyor benim eltimin bir buçuk sene olmadı hiç bir problemleri yoktu sonrasında oldu ikinci bebeğine sprialle tek ilişki ile hamile kaldı (sprial düşmüş) düşün yani nasip :))

Haklısın canım en garantisi düzenli ilişki o zaman testede gerek kalmıyor en kısa zamanda güzel haberler alırız hepimiz inşallah

Ya öyle deyince kendimi hamile sandım görsen eşim bana iş yaptırmadı 2 gün snra kan testi negatif şimdi de adet oldum
Fff hayal kirikligini dusunemiyorum gecmis olsun diyeyim. Benimde esim cok yukseliyo hic soylemiyorim ona o yuzden ama meger oda takvim tutuyomus adetin gecikti ne zaman soylicektin diyo. Bi biz degiliz ki heriflerde manyak

10 dk dan sonra çıkan 2 çizgi kuruma çizgisi 10 fk içinde çizgi varsa gebelik var ama sonradan çıkıyorsa yok testi suya tutunca hatta kayboluyor 10 dk sonrasında çıkan çizgiler
Valla o sonradan cikan silik cizgilerin yarisi bos yarisi dolu cikiyo anlamadim gitti neye gore nasil

Fff hayal kirikligini dusunemiyorum gecmis olsun diyeyim. Benimde esim cok yukseliyo hic soylemiyorim ona o yuzden ama meger oda takvim tutuyomus adetin gecikti ne zaman soylicektin diyo. Bi biz degiliz ki heriflerde manyak
Bendeki de saldım çayıra mevlam kayıraydı ilk ikisinde bunda takiptesanırım bunu kendi istediği için.

Sağol canm. Hahahahah aynen öyle bana kızıyor çok kafaya takıyorsun diye kendi daha çok üzülüyor halbuki

Sağol canm. Hahahahah aynen öyle bana kızıyor çok kafaya takıyorsun diye kendi daha çok üzülüyor halbuki
Ay evet onu anlamiyorum bi turlu takma sakin ol stres yapma diyolarda bazen stres sebebi kendileri oluyo bi defa 2 gun gecikmistim sabah ise giderken sordu yolcu ettim 10dk sonra kapida elinde gebelik testi suna bi işe catlarim meraktan diye gelmis gelde takma sonra hasbinallah

Asilinda ben bu kadar istediğimi bilmiyordum psikolik olarak mı anlamadım kendimi böyle beklerken günler gecmiyo gibi gelirken buldum suan hamile olsam öğrendiğimde ağlarım korkarım ama içimde anlamsiz duygular var sanirim 2 ci olacağı için bu psikolojideyim
Hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…