- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 53
- 30
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.581
Yumurtlama döneminde çoğu kadında istek artışı oluyor normal olan o zaten hormonlardan kaynaklı 3 ay oldu kürtaj olalı bendede aynı durum söz konusu ama bunun kürtajla alakası olduğunu sanmıyorumKızlar özel bir soru olacak ama yumurtlamayla cinsel istek artışı arasında bi alaka var mı acaba. Reglim iki gün önce bitti. Normalde çok isteksiz olurdum bugünlerde ama kürtajın üstünden ilk adetim olduğu için vücutta bi farklılık olmuş olabilir mi acaba. Benzerini yaşayan var mı aramızda. Bu arada ne bereketli grup maşallah herkes hamile sanki
10 dk dan sonra çıkan 2 çizgi kuruma çizgisi 10 fk içinde çizgi varsa gebelik var ama sonradan çıkıyorsa yok testi suya tutunca hatta kayboluyor 10 dk sonrasında çıkan çizgilerSonradan cikan silik cizgi tecrubesi olanlar burda miii ???sansimi zorluyorum bugun iyice bu ay istisnasiz yaptigim her testte saatler sonra golge belirdi bu sabah ilk idrarla yaptigim testtede var digerlerinden biraz daha belirgin cikmis insan acaba mi ya diyo valla.
Anam 21 mi pko musun sen kuzumCanim ben geçen ay 21. Günde gördüm mesela.
Normalde 15-17 de görüyordum.
Devam et sen test yapmaya
Canim yunurtlamissindir ama belki kaliteli bir yumurtlama olmamıştır ondan gorunmemistir teste.
Kimse bu testlere guvenmesin, ben aylardır takip ediyorum hamilelik oluşmadı, her ay yumurtlama gormeme rağmen. Kaliteli sperm kaliteli yumurta ve zaman zamanlama denk gelecek.
Sen 2 güne bir ilişki yasa, en garanti yöntem bu aslında.
Yumurtlama kanaması olabilir canim.
Yok canım regle bir etkisi.
Bende her ovulasyon almama yanında bir kaç tane hediye verdiler ama daha o aşamaya hiç gecemedim, hiç kullanamadan kırmızılar göründü
Ben 2 seneye dogru gidiyprjm hamile kalamdımm oy masalllahnSizin ne kadar oldu denemeye başlayalıbenim ikinci bebek olacak inşallah :)
Kontrol oldunuz mu kürtaj sonrası sıkıntı olabiliyor bazen bendd 3 ay oldu 2 ay korundum geçen ay olmadı bu ay 3 ay dolmuş oldu bakalım inşallah allah sağlıkla nasip eder hepimize bu ayBende 9 ay önce bitane düşük yaptım ondan sonra aynen ne gelen var ne giden kurban olduğum Allah'a
Aynen öyle her ay yeni bir umut, bebislerimiz çabucak gelsinİnan bana 3 sene 5 sene yada bir ay iki ay farketmiyor ne kadar süre denendiği çünkü her ay yeni bi umut oluyor insanın içinde Rabbim en kısa zamanda kolaylıkla hepimize nasip etsin
Yok ben kürtaj olmadım bebeğim 3aylikti düştü parça falan kalmadan .. sonrasında defalarca muayne oldum farklı Dr da sorun yok dediler ama olmadı da 10 aya girdik bu ayKontrol oldunuz mu kürtaj sonrası sıkıntı olabiliyor bazen bendd 3 ay oldu 2 ay korundum geçen ay olmadı bu ay 3 ay dolmuş oldu bakalım inşallah allah sağlıkla nasip eder hepimize bu ay
Sagliksal herhangi bir sıkıntı yoksa neden olmasın bazen herşeyin vakti zamanı gelmesi gerekiyor benim eltimin bir buçuk sene olmadı hiç bir problemleri yoktu sonrasında oldu ikinci bebeğine sprialle tek ilişki ile hamile kaldı (sprial düşmüş) düşün yani nasip :))Ben 2 seneye dogru gidiyprjm hamile kalamdımm oy masalllahn
Haklısın canım en garantisi düzenli ilişki o zaman testede gerek kalmıyorCanim ben geçen ay 21. Günde gördüm mesela.
Normalde 15-17 de görüyordum.
Devam et sen test yapmaya
Canim yunurtlamissindir ama belki kaliteli bir yumurtlama olmamıştır ondan gorunmemistir teste.
Kimse bu testlere guvenmesin, ben aylardır takip ediyorum hamilelik oluşmadı, her ay yumurtlama gormeme rağmen. Kaliteli sperm kaliteli yumurta ve zaman zamanlama denk gelecek.
Sen 2 güne bir ilişki yasa, en garanti yöntem bu aslında.
Yumurtlama kanaması olabilir canim.
Yok canım regle bir etkisi.
Bende her ovulasyon almama yanında bir kaç tane hediye verdiler ama daha o aşamaya hiç gecemedim, hiç kullanamadan kırmızılar göründü
Fff hayal kirikligini dusunemiyorumYa öyle deyince kendimi hamile sandım görsen eşim bana iş yaptırmadı2 gün snra kan testi negatif şimdi de adet oldum
Valla o sonradan cikan silik cizgilerin yarisi bos yarisi dolu cikiyo anlamadim gitti neye gore nasil10 dk dan sonra çıkan 2 çizgi kuruma çizgisi 10 fk içinde çizgi varsa gebelik var ama sonradan çıkıyorsa yok testi suya tutunca hatta kayboluyor 10 dk sonrasında çıkan çizgiler
Fff hayal kirikligini dusunemiyorumgecmis olsun diyeyim. Benimde esim cok yukseliyo hic soylemiyorim ona o yuzden ama meger oda takvim tutuyomus adetin gecikti ne zaman soylicektin diyo. Bi biz degiliz ki heriflerde manyak
Sağol canm. Hahahahah aynen öyleFff hayal kirikligini dusunemiyorumgecmis olsun diyeyim. Benimde esim cok yukseliyo hic soylemiyorim ona o yuzden ama meger oda takvim tutuyomus adetin gecikti ne zaman soylicektin diyo. Bi biz degiliz ki heriflerde manyak
Ay evet onu anlamiyorum bi turlu takma sakin ol stres yapma diyolarda bazen stres sebebi kendileri oluyoSağol canm. Hahahahah aynen öylebana kızıyor çok kafaya takıyorsun diye kendi daha çok üzülüyor halbuki
Yaa ne guzel valla erkek olmak ,Bendeki de saldım çayıra mevlam kayıraydı ilk ikisinde bunda takipte sanırım bunu kendi istediği için.
Hayırlısı olsun hakkında
Testte çıkmıyor adette yok bir boşluk şu an benim içinBu bat 3 olanlar beni kanser etti birinizde ben hamileyim desin yaa meraktan oldum burda
Arkadaşlar en erken kaç gün kala test yaptınız Ekim ayına girmiş bulunuyoruzHoşgeldin canımuğur getirsin bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?