- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.641
Düşerse eğer düşmeye ne zaman basliyordu bu arkdas ya hatırlayamıyorumBu da grafiğim inşallah düşmez
Bizde 2020 haziranda istemeye başladık 1 yıl dolunca peş peşe doktora gittikBizim çok karışık canım...
2018 yılında ilk istedik birkaç ay denedik ben yine ovulasyon takibi yaptım ama olmadı sonra doktora gittim her şeye bakıldı sorun yok denildi. Eşim de gidecekti sonra ama biz o zaman araya başka şeyler girdiği için bebek isteğinden vazgeçtik. Sonra araya pandemi girdi o dönem yine çocuk istemedik derken derken aradan dört sene geçti ve yeniden istemeye bu sene başladık Ağustos ayından beri deniyoruz şimdi de işte. Ocağa kadar denemeye devam olmazsa eşimle birlikte gideceğiz doktora.
İlk istemeye başladığımız dönem çok takıyordum sma testi falan vermiştik bir an önce sonucu gelsin hemen başlayalım denemelere zaman geçiyor diye panik halindeydim, yaş 34 oldu çünkü artık, ama aslında içten içe de anne olmaktan ciddi anlamda korkuyorum ben hele de dünya böyle her gün yokuş aşağı giderken... O yüzden bu ay özellikle bir anda sürekli bebek düşünmeyi sabırsızlanmayı bıraktım, olursa olur olmazsa olmaz kafasına geldim çünkü kendimi ve eşimi de yok yere strese sokuyorum. Nasibimse olacak zaten sonuçta yapabileceğim şeyleri yapıyorum takviye kullanmak, eşime de takviye kullandırmak, ovulasyon dönemine dikkat etmek gibi gerisi Allah'a kalmış, vermiyorsa bana bebek belki de layık olmadığım için çünkü ben Allahım eğer layıksak hakkıyla annelik babalık yapabileceksek ver bize bebek yoksa isteyen başka kullarına ver lütfen diye dua ediyorum
Döngüde kaçıncı günün canım? Ben 19. Ve 20. Günler ölçtüm 36.7 çıktı. Bugün 21. Gün 36.8 çıktı. Merak uyandırıyor acaba yarın kaç çıkacak diye :))))Bu sabah bende ölçtüm 36.8 çıktı ihtimal varmı ki
Oooo sende bu olumlu şeyler göstermesi demek ya hayırlısı inşallahBu da grafiğim inşallah düşmez
Benim de normalde 15-17. Günde yumurtlamam oluyordu.Aaaa n kadar ılgınc ben teste devam edıyorjm hiç belli olmaz benım de yumurtlama geç olabılır gecen ay 2 güm erken adet oldum 26 ci da adet oldum kuzum
Regl olacağın gün düşüyoduDüşerse eğer düşmeye ne zaman basliyordu bu arkdas ya hatırlayamıyorum
Bak buda benim oğluma kaldığım ateş takibi bunla kiyasliyorum şuan 22 günde oğlumda 36.8 ertesi gün 37 çıkmışDöngüde kaçıncı günün canım? Ben 19. Ve 20. Günler ölçtüm 36.7 çıktı. Bugün 21. Gün 36.8 çıktı. Merak uyandırıyor acaba yarın kaç çıkacak diye :))))
A. Bilmiyordum ama arkadasımm şey dedi incir çatlatıyormuş öyle duydum ondanBenim de normalde 15-17. Günde yumurtlamam oluyordu.
Geçen ay kuru incir yedim her gün. Yumurta kalitesini artırıyormus, ondan sanırım 21. Güne sarktı yumurtlama.
Gun icinde olcuyo musun hic? Ben hatirladim senin dediklerini hamileyken gun icinde olctum sabah hep unutuyorum diye atesim 37.2 veya ustuydu hep. Gun icinde de kismi bilgi veriyo benceolcsene oglen gibi
Bu sabah bende ölçtüm 36.8 çıktı ihtimal varmı ki
Ateşe aldanıp test yaptım ahahah bembeyaz
Düşerse eğer düşmeye ne zaman basliyordu bu arkdas ya hatırlayamıyorum
Yaaaadöngünün kaçıncı günü bugün benim 21. Gün. 36.8 oldu benim iki gündür 36.7 çıkıyordu bugün 36.8 olmuş
Düşerse eğer düşmeye ne zaman basliyordu bu arkdas ya hatırlayamıyorum
Ya inşallah benimde öyledir hala olmadım test yapayım şimdiEvet ertesi gün verdim 38 çıktı kuzum
Ben ilk ateş olctugum tabloda hamile kaldım bilmiyorum oyuzden benimki nasıl düşer basının adet günü basının üç dört gün önceden düşüyor yaBebeğim gün içinde hiç ölçmedim ama gün içinde değişkenler etkileyen faktörler çok. Yani çok geçerli bir sonuç alamazsın. Bir de önemli olan BAZAL Metabolizma Sıcaklığı. Yani vücudun dinlenmiş, neredeyse tüm dış etkilerden arınmış olmalı ki gerçekçi bir ölçüm karşılaştırma olabilsin :) Ölçemem derecem yanımda değil :)
Düzenli artış gerekli. Bir de bir ay da olsa yapmış olsaydın en azından adet ateşini bilirdin kuzum.
2. oğlumda ateşim 3 gün 37.1 çıkınca (gecikmenin 3. günü) test vermiştim. 175 mi ne çıkmıştı düşün. KAset test de silikti.
bikaç gün öncesinden pat pat adet derecene düşüyor kuzum örnek tablo ekleerim
Yap paylaş bekliyoruzYa inşallah benimde öyledir hala olmadım test yapayım şimdi
Ben ilk ateş olctugum tabloda hamile kaldım bilmiyorum oyuzden benimki nasıl düşer basının adet günü basının üç dört gün önceden düşüyor ya
Ay amanın heyecan yaptım ama test de yaptım çıkmaz biliyorum yinede yaptımBunlar da adetimin gelmiş olduğu regl dönem lerim bakPapatyamaviss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?