Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizde 2020 haziranda istemeye başladık 1 yıl dolunca peş peşe doktora gittik
bende görünürde sıkıntı çıkmadı eşimde sperm hız ve morfoloj sorunu var
1 yılda takviyeler vs derken öyle geçti gelen giden yok
1 2 aya kadar tekrar gidicez doktora ama ben aşırı stresliyim anksiyete teşhisi kondu tüp bebek ihtimali beni çok üzdü stresten 11 kilo verdim geçtiğimiz kış
şimdi daha iyiyim.
Aslında dediklerin doğru bende senin gibi düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Eşinde hemen görünsün canım bazen erkekte çıkabiliyo sorun bizde 32 yaşındayız daha 1 arpa boyu yol alamadık
Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin çok bekletmesin Amin

Aaaa n kadar ılgınc ben teste devam edıyorjm hiç belli olmaz benım de yumurtlama geç olabılır gecen ay 2 güm erken adet oldum 26 ci da adet oldum kuzum
Benim de normalde 15-17. Günde yumurtlamam oluyordu.
Geçen ay kuru incir yedim her gün. Yumurta kalitesini artırıyormus, ondan sanırım 21. Güne sarktı yumurtlama.

Benimde 22.gunum bugün dongumde senle de ayni gidiyor bat nedir senin benim her uygulamada farklı cikiyoyor mübarek 9 Ekim 10 Ekim civari diye bekliyorum
Döngüde kaçıncı günün canım? Ben 19. Ve 20. Günler ölçtüm 36.7 çıktı. Bugün 21. Gün 36.8 çıktı. Merak uyandırıyor acaba yarın kaç çıkacak diye :))))
Bak buda benim oğluma kaldığım ateş takibi bunla kiyasliyorum şuan 22 günde oğlumda 36.8 ertesi gün 37 çıkmış

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-03-12-14-32-21_fc40ed9ca960b38b2ec4108e094b3220.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 44
Benim de normalde 15-17. Günde yumurtlamam oluyordu.
Geçen ay kuru incir yedim her gün. Yumurta kalitesini artırıyormus, ondan sanırım 21. Güne sarktı yumurtlama.
A. Bilmiyordum ama arkadasımm şey dedi incir çatlatıyormuş öyle duydum ondan

Bebeğim gün içinde hiç ölçmedim ama gün içinde değişkenler etkileyen faktörler çok. Yani çok geçerli bir sonuç alamazsın. Bir de önemli olan BAZAL Metabolizma Sıcaklığı. Yani vücudun dinlenmiş, neredeyse tüm dış etkilerden arınmış olmalı ki gerçekçi bir ölçüm karşılaştırma olabilsin :) Ölçemem derecem yanımda değil :)
Gun icinde olcuyo musun hic? Ben hatirladim senin dediklerini hamileyken gun icinde olctum sabah hep unutuyorum diye atesim 37.2 veya ustuydu hep. Gun icinde de kismi bilgi veriyo bence olcsene oglen gibi

Düzenli artış gerekli. Bir de bir ay da olsa yapmış olsaydın en azından adet ateşini bilirdin kuzum.
Bu sabah bende ölçtüm 36.8 çıktı ihtimal varmı ki

2. oğlumda ateşim 3 gün 37.1 çıkınca (gecikmenin 3. günü) test vermiştim. 175 mi ne çıkmıştı düşün. KAset test de silikti.
Ateşe aldanıp test yaptım ahahah bembeyaz

bikaç gün öncesinden pat pat adet derecene düşüyor kuzum örnek tablo ekleerim
Düşerse eğer düşmeye ne zaman basliyordu bu arkdas ya hatırlayamıyorum

Bugün döngümün 23.günü canım. Bu artışın sabit kalması gerekir tek sorun ordaa ama yine de umut vadediyor. dünden beri tatlı tatlı karnım agrıyor ve sabah biraz bagırsak bozuklugum var
Yaaaa döngünün kaçıncı günü bugün benim 21. Gün. 36.8 oldu benim iki gündür 36.7 çıkıyordu bugün 36.8 olmuş

Mesela dün 36.7 ydi. Düşecek heralde dedim. Çıksa da 36.8 e çıkar, sonra 2 günde 36.2 ye iner adet olurdum. Sabah 37 yi görünce gözlerim ayrıldı :) Ben genelde 22-23 günde bir olurum ama ilacı bırakınca çok tuhaflaştı döngüm. 27 bandında takılıyor. max 31 günde bir, min 25 günde bir gördüm ilactan sonra . Şu an hala riskli gruptayım. 2-3 güne pat pat düşüp adet de olabilirim, düşmez devam ederse gebe de çıkabilirim :)
Düşerse eğer düşmeye ne zaman basliyordu bu arkdas ya hatırlayamıyorum

Bunlar da adetimin gelmiş olduğu regl dönem lerim bak Papatyamaviss

Eklentiler

• 1.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 2.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 40
Ben ilk ateş olctugum tabloda hamile kaldım bilmiyorum oyuzden benimki nasıl düşer basının adet günü basının üç dört gün önceden düşüyor ya

yerleşme düşüşü diyorlar ona bir tık düşüp yükselirse sorun yok. ama düşme devam ederse adet geliyor :)
Ben ilk ateş olctugum tabloda hamile kaldım bilmiyorum oyuzden benimki nasıl düşer basının adet günü basının üç dört gün önceden düşüyor ya

Şimdi ben merakla yarın sabahı beklerim :) ilk oglumda ben de 36.9 la farketmişim. Geç öğrenmiştim deneyeyim demiştim ateş düşmeyince huylanmıştım çünkü hiçbir testte hiç bir şekilde çıkmıııyooorduuu ve ben ilaç kullanıyordum içim içimi kemiriyordu. 2. de bikaç ay sallayıp denemişim olmayınca ateş ölçmeye geçmişim tutmuş.37.1 le öğrenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…