Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında tam olarak öyle değil. Mantıken birkaç tablon olusmasi lazım ki seni aşağı yukarı tanisin sistem ve aynı zamanda sen de nkendini tanı diye .Herkesin adet ateşi yumurtlama ateşi vs aşağı yukarı aynı oluyor. Adet günlerinde ateşin düşmez de sabit yüksekte kalıyorsa kuvvetle muhtemel biseyler vardır. Ben ölçe ölçe şunu öğrendim adet ateşim 36.2 adete yakın yükseliyor sonra pat pat düşüyor biliyorum adet gelecek rahatima bakıyorum test yapmaktan daha kolay
Şimdi benim bata 3gun var ben düzenli olarak ateşimi olcersem sabitse hamileyimmi demek ay anlamadım sanırım

Ben şu üç günün birinde yumurtladigimi düşünüyorum o günlerden ikisini olcmemistjm o yüzden net bir şey diyemiyorum amavucut ısım düşmediğinden dolayı umudum var. Önceki aylarda hep ısı dalgalanirdi yumurtlama sonrasi

Eklentiler

• IMG_20221004_191853.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 44
Çünkü 12. Döngü günüme çok şiddetli baş ağrım oldu yazmışım. Ben yumurtlama gunu migren çekiyorum. Bir de o güne yapışkan kremsi akıntı yazmisim

Koca pandemiyi ateş ölçersiz geçirebilmiş olmanız da mükemmel bence biz başımız ağrısa psikopat gibi ateş ölçüyoruz. Sen de al artık bi ateş ölçer bari bahane olsun
Geçirdik valla hatta Ağustos ta covid de olduk ve sanırım evlendikten beri (9 sene yani ) ilk defa o zaman ateşimiz çıktı cidden hiç ihtiyaç duymadık tam manasıyla ateşsiz bir çiftiz o zaman da birbirimizin ateşini elimizle kontrol edip yok ya bence şu an en fazla 38.5 filan diyorduk manuel ve iki ayaklı insan ateş ölçerler olarak
Arada muhabbeti geçiyordu ama hep çocuk olursa en kalitelisini alırız şimdi ucuz yollu bir şey almayalım diye erteledik olmadı alalım artık bir tane zaten hamile kalırsam illa alınacak

Nasıl da biliyorsun ama sen daha test der demez koşarım hem de cümleni bitirene kadar ben testi almış olurum ama bu ay usluyum bak cidden bata 6 gün kaldı ve ben hala ne zaman test yapicaaaamm ne zaman test test diye kudurmadım

Muhtemelen ondan canım ateş üşüme yapıyor ay hadi hayırlısı yaaa bu sefer düşme sakın hain ateş

Kızlar bat 4 gün kalasi testi yaptım bı bakabilir mısınız ve birşeyler görüyorum gibi geliyor ama sizde fikrinizi söyler misiniz

Eklentiler

• IMG_20221003_072146.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar yumurtlama yine olmamıs
14. Cü döngü günü

Eklentiler

• B38F3E1C-9150-4271-9082-69C6B535A6EE.webp
    25 KB · Görüntüleme: 72
  • 32AD1B85-8811-4F0C-8FE6-B7AB168C3EC0.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…