- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.821
Bence daha çok erken yumurtlamanın üstünden bir hafta gecmiş en az 12 gün geçmesi gerekiyor biraz daha sabırAa öyle mi çok teşekkür ederim peki test yapsam sonuç alır mıyım sizce yarın sabah ilk idrar ile yapmayı planlıyorum
Adet günün mu bata varmı daha15 çıktı kimyasal geçirdiğim ayda böyle olmuştu yine aynı şekil. 2 3 güne olurum büyük ihtimal
Kesin öyledir bu saatten sonra artık testlerde koyulaşma oluyir mu bakarsinOlabilir çünkü geçen ay 21 günde bir adet olmustum ilk defa
Canim dur ne bu hemen kimyasal dedin cocuga. Ne zaman rahme tutundugunu bilemezsin ki oyle deger uzerinden yorum yapasin adetin 4 5 gun gecsin hele bi tekrarla bak artacak Allahin izniyle ezan saati sana saglikli bi gebelik diliyorum15 çıktı kimyasal geçirdiğim ayda böyle olmuştu yine aynı şekil. 2 3 güne olurum büyük ihtimal
Ya o ay çok kötüydü ilk başta hamilesin diye seviniyorsun sonra sürekli düşen beta değeri psikolojik olarak yıpratmıştı inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederimCanim dur ne bu hemen kimyasal dedin cocuga. Ne zaman rahme tutundugunu bilemezsin ki oyle deger uzerinden yorum yapasin adetin 4 5 gun gecsin hele bi tekrarla bak artacak Allahin izniyle ezan saati sana saglikli bi gebelik diliyorumhemen olumsuzluga kapilma
Biliyorum insanin eli yuregi bos kaliyo birden ama bak deniyoruz yinede ve sen guzel haberini almissin tadini cikar hamilesin iyi dusun dua etYa o ay çok kötüydü ilk başta hamilesin diye seviniyorsun sonra sürekli düşen beta değeri psikolojik olarak yıpratmıştı inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim
Canım dur belki yükselecek test silikti zaten öyle düşünürsen normal bi değer bence15 çıktı kimyasal geçirdiğim ayda böyle olmuştu yine aynı şekil. 2 3 güne olurum büyük ihtimal
Niye ölçtüm ki ya zaten adet olacak gibiydim sabah görürdüm işte, şimdi kafam bulandı.
Ay amin İnşAllah yaaSelam arkadaşlar. Bat 8 ekim. Beni de ekler misiniz?
Bazı belirtilerim var. Sabırsızlıkla bekliyorum. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
Hoşgeldin canım bat kaçBeni de ekler misiniz kızlar
bence herkesin farklı inşallah bebişin seninledir canımBenimde 29 günde bir olur ve 16. günde çatlamayı görürüm. Bakalım normalde 14ü regl günüm ama gecikirsem heyecanlanmayacağımteşekkürler bilgiler için
hoşgeldin canımM mucizeOldu benide ekleyebilir misin 14 Ekim İnşAllah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
hiç belli olmuyor bu işlerinşallah ovülaysona başladım ama bir türlü beceremedim hep aksilikler vs ama gün aşırı denicem :)
ne güzel işte en kısa zamanda Rabbim sana ve hepimize de nasip etsinAşko ben çok büyük hata ettim
Dışarı çıktım ama 7 aylık hamile arkadaşımla bebek alışverişine çıktım. Hayat bana oyunlar oynuyor
hala bu aydayız canım devamkeeeBen kırmızı kart gördüm 30 ekim yeni bat ekleyebilir miyiz M mucizeOldu
Ooo hayırlı olsun maşallahKızlar sonucum çıktı . Yarın bat. Beta hgc 78.9
pozitifbiri ya bu ateş olayı ne çok merak ettim biraz geç dahil oldum konuya rica etsem benide bilgilendirir misin yumurtlama zamanımı yüksek oluyor gebelik başlangıcında mı
pozitifbiri ya bu ateş olayı ne çok merak ettim biraz geç dahil oldum konuya rica etsem benide bilgilendirir misin yumurtlama zamanımı yüksek oluyor gebelik başlangıcında mı
Kız sırf bu yüzden gittim ateş ölçer aldım eveYumurtlama kısmından emin olmamakla birlikte yumurtlamadan önce yükseliyor sonra bir tık düşüyor diye biliyorum. 0.3 derece gibi artıp azalış oluyor. Eğer yumurta dollenirse adete kadar yavaş yavaş artıyor. Ve sabitleniyor yüksekte. Döllenmezse adet günü ateşin düşüyor.Test yapmadan anlayabiliyorsunuz. Eğer yerleşme olusuyorsa adet günü veya bikac gün geçince 0.1 0.2 derece gibi bir düşüp yeniden yükseliyor. Benim önceki tablolarimi eklemiştim yine ekleyeyim canım bak boş geçen aylarım ve şu anki halim.bubarada ilk oğlumu sabit 36.9 la ve ikinciyi de 37.1 le dogrulamistim
Kız sırf bu yüzden gittim ateş ölçer aldım evebu ayda ateşimle deneyeyim canım bu grafiği nerden yaptın ay ne kadar cahal kalmışım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?