Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15 çıktı kimyasal geçirdiğim ayda böyle olmuştu yine aynı şekil. 2 3 güne olurum büyük ihtimal
Canim dur ne bu hemen kimyasal dedin cocuga. Ne zaman rahme tutundugunu bilemezsin ki oyle deger uzerinden yorum yapasin adetin 4 5 gun gecsin hele bi tekrarla bak artacak Allahin izniyle ezan saati sana saglikli bi gebelik diliyorum hemen olumsuzluga kapilma

Ya o ay çok kötüydü ilk başta hamilesin diye seviniyorsun sonra sürekli düşen beta değeri psikolojik olarak yıpratmıştı inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim

Ya o ay çok kötüydü ilk başta hamilesin diye seviniyorsun sonra sürekli düşen beta değeri psikolojik olarak yıpratmıştı inşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim
Biliyorum insanin eli yuregi bos kaliyo birden ama bak deniyoruz yinede ve sen guzel haberini almissin tadini cikar hamilesin iyi dusun dua et

Ay kızlar şimdi de olceyim dedim. Normalde akşam ateşi sabahtan fazla çıkmaz mı ben mi yanlış biliyorum yoksa hiç ortalığı bulandirmayayim mi çünkü ateşim 36.8 çıktı şimdi

Niye ölçtüm ki ya zaten adet olacak gibiydim sabah görürdüm işte, şimdi kafam bulandı.

Selam arkadaşlar. Bat 8 ekim. Beni de ekler misiniz?

Bazı belirtilerim var. Sabırsızlıkla bekliyorum. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Şuan çok kararsız kaldım.yarin eşimin doğum günü . Haberi versem mi yoksa kalp atışını mi beklesem. İkinci çocuğumuz olacak inşallah. İlk olsa hiç düşünmezdim ama bunu biraz kendime saklamak istiyorum

Niye ölçtüm ki ya zaten adet olacak gibiydim sabah görürdüm işte, şimdi kafam bulandı.
pozitifbiri ya bu ateş olayı ne çok merak ettim biraz geç dahil oldum konuya rica etsem benide bilgilendirir misin yumurtlama zamanımı yüksek oluyor gebelik başlangıcında mı

Beni de ekler misiniz kızlar
Hoşgeldin canım bat kaç
Benimde 29 günde bir olur ve 16. günde çatlamayı görürüm. Bakalım normalde 14ü regl günüm ama gecikirsem heyecanlanmayacağım teşekkürler bilgiler için
bence herkesin farklı inşallah bebişin seninledir canım
M mucizeOldu benide ekleyebilir misin 14 Ekim İnşAllah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
hoşgeldin canım uğur getirsin bu ay
inşallah ovülaysona başladım ama bir türlü beceremedim hep aksilikler vs ama gün aşırı denicem :)
hiç belli olmuyor bu işler ben herşeyi sırasına göre yaptım bu ay oldu kesin dediğim zaman da olmamıştı yeterki Rabbim nasip etsin tek ilişki bile tutuyor
Aşko ben çok büyük hata ettim
Dışarı çıktım ama 7 aylık hamile arkadaşımla bebek alışverişine çıktım. Hayat bana oyunlar oynuyor
ne güzel işte en kısa zamanda Rabbim sana ve hepimize de nasip etsin
Ben kırmızı kart gördüm 30 ekim yeni bat ekleyebilir miyiz M mucizeOldu
hala bu aydayız canım devamkeee

Yumurtlama kısmından emin olmamakla birlikte yumurtlamadan önce yükseliyor sonra bir tık düşüyor diye biliyorum. 0.3 derece gibi artıp azalış oluyor. Eğer yumurta dollenirse adete kadar yavaş yavaş artıyor. Ve sabitleniyor yüksekte. Döllenmezse adet günü ateşin düşüyor. Test yapmadan anlayabiliyorsunuz. Eğer yerleşme olusuyorsa adet günü veya bikac gün geçince 0.1 0.2 derece gibi bir düşüp yeniden yükseliyor. Benim önceki tablolarimi eklemiştim yine ekleyeyim canım bak boş geçen aylarım ve şu anki halim.bubarada ilk oğlumu sabit 36.9 la ve ikinciyi de 37.1 le dogrulamistim

pozitifbiri ya bu ateş olayı ne çok merak ettim biraz geç dahil oldum konuya rica etsem benide bilgilendirir misin yumurtlama zamanımı yüksek oluyor gebelik başlangıcında mı

Eklentiler

• IMG_20221003_104334.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20221003_104301.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20221003_104158.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 34
Bu arada son ay güncelleme yapmamisim bugünün de işlenmiş hali canım bu attığım

Eklentiler

• IMG_20221004_181233.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 46
Kız sırf bu yüzden gittim ateş ölçer aldım eve bu ayda ateşimle deneyeyim canım bu grafiği nerden yaptın ay ne kadar cahal kalmışım ya

Fertility friend diye bir uygulama. Yabancı ama gayet kolay alışınca. Bana sorabilirsiniz anlamadiklarinizi. En güzel grafiği bu yapıyor . Moralimi bozmayacagim , sabah ateşi mühim gerisini sallamiyoruz
Kız sırf bu yüzden gittim ateş ölçer aldım eve bu ayda ateşimle deneyeyim canım bu grafiği nerden yaptın ay ne kadar cahal kalmışım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…