Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeucotheaThemis

Benimde 2. Hamileliğim ama öncekinde 6+4 te gitmiştik ilk kontrole bunda çok sıkı tutucam önceki düşük oldu
Bende kendime böyle diyorum ama dayanamam kesin biliyorum da , çok minik gitmiş sagliksizmis demekki öyle dusin gitsende ne olacağı belli olmazdı rabbim qratmamis vermiş

25-25-27 benim son üç ay ki dongum bu şekilde bu ay nasıl olur acaba ya 25 e göre baz alsam 3 gün kaliyo 27 desem 5 gün oluyo

Benimde 2. Hamileliğim ama öncekinde 6+4 te gitmiştik ilk kontrole bunda çok sıkı tutucam önceki düşük oldu
Erken düşükler zaten sağlıksız gelişen hamileliklerde oluyor. Canınızı sıkmayın. Daha erken doktora gitseniz de bilinen bir sorun yoksa farklı bir işlem ya da ilaç uygulanmıyor diye biliyorum.

halbuki çokk erken açtım gel gel topiğimin çok mucize getirdiğine inanıyorum maşallah hep hamiş hep hamiş sanada vereyim 23 Ekim uğur getirsin bu ay
Ben geldim ya tersine dönebilir şaka tabii Allah korusun. Hepimiz hamiş emojileriyle gidelim inşallah ben geri kafalıyım bebeğim hiçbiyeri kurcalamıyom, 2 grubum var sabit, başkalarını gözüm görmüyor

Canım, benim de 23. Dongum. Aynı senin gibiyim. 7 si ile 9 u arasında bekliyorum. Yarın sabah ölçer ölçmez tablomu atacağım Zaten aynı test manyakligi gibi yatim kalkim sabah olsun ateş ölçim diye bekliyor insan
25-25-27 benim son üç ay ki dongum bu şekilde bu ay nasıl olur acaba ya 25 e göre baz alsam 3 gün kaliyo 27 desem 5 gün oluyo

Zaten namaz için kalktığımda ölçüyorum. Sonra eşimi işe gönder çocukları kaldır ben hazırlan derken o arada boşlukta bir zaman bulursam atacağım size. Hani WC de falan yani ya da ancak servise binince Totom rahata eriyor

Bende işe geçince anca atarım kalk oğlanı kreşe götür işe geç derken 8.30 oluyor saat , test manyakligi gibi bişey ya ateş de

Ben dün akşam kendimi yormada zirve yaptım ama artık yook yemeğimi yapar otururum en fazla toz alma ve vileda kadar yoriciim. Ayy çok heyecanlı ya şu anda 3 farklı marka erken gebelik 1 tane de kaset test var psikopat gibi hepsini yapmak istiyorum bu günler nasıl geçecekkk

Ayy ne güzel değer kuzum sağlıkla keseyi de görürsün inşallah grubumuzun ilk pıtırcığı göbek adı mucize olsun annesi bari

İyi akşamlar kızlar, hamiş arkadaşlar adına çok sevindim. Biri hamile olunca ben çok mutlu oluyorummmben bu ay elendim önümüzdeki maçlara bakacağız

Canım ben özellikle hamilelik için ateş ölçmedim fakat geçen aylarda ve bu ayda da farklı zamanlarda ateşimi ölçtüm. Yani aklıma geldikçe. Ve ateşim yüksek seyrederken bir anda 3 4 derece düşüp gününe adet oluyordum. Bu ayda aynı oldu 37. 1, 37,2 gibi ateşlerde dün 36.7 oldu ve başladı adetim bügün de tamamen geldi. Bu da benim tecrübe ettiğim bilginize

Ay canım toz Vileda yapmasanda olur bir kaç gün olmasa ne olacak, bu süreç çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…