Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha o iyiymiş bak başı sonu, bence bu işaret madem grubu açtın, gemiyi en son kaptan terkeder. Uğur getirsin inşallah bebeğim, Allah hepinizin gönlüne göre versin

Mayısta covid tim eylülde gebe ama benimki birazda stres yurtdışındayım ailemi görmemiştim dersler sınav kaygısı çocuk kaygısı regli oldum olmadım olayları Türkiye gittim geldim geldiğim gibi gebe kaldım bence covid etkilemedi

İnşallah balım şey ben yarın direk kan testi vereceğim Perşembe öğleden sonra çıkıyor zaten anca
Yaaa şimdi gördüm seni de çok sevindim kendim gibi seviniyorum şu pozitif testleri gördükçe bebişin sağlıkla tutunsun sana

Canım Ginnys bu sefer güzellikle devam edecek inşallah içimi ferahlattın teşekkür ederim

Demek ki kesin ilgisi var kuzum çünkü bunu bana söyleyen ikinci kişisin işte pazar günü kuzenim de aynı şeyi söyledi ve aynı şeyi yaşamış ki saçlarının inanılmaz gür ve sağlıklı olması ile ünlüdür bizim ailede ve çevresinde onun bile saçı dökülmüş yani ve aynı tarif ettiğim şekilde banyo giderleri tıkanıyordu bizim de, avuç avuç gitti saçlarım resmen psikolojim bozuldu dedi. İnşallah bizimki de geçicidir ve bir an önce tırlatmadan geçer.
Umarım hamileliği de etkilemiyordur ya

Bende kendime böyle diyorum ama dayanamam kesin biliyorum da , çok minik gitmiş sagliksizmis demekki öyle dusin gitsende ne olacağı belli olmazdı rabbim qratmamis vermiş
Evet çok şükür ki aratmadı sonsuz şükürler olsun rabbim kimsenin karnını kucağını boş bırakmasın
Erken düşükler zaten sağlıksız gelişen hamileliklerde oluyor. Canınızı sıkmayın. Daha erken doktora gitseniz de bilinen bir sorun yoksa farklı bir işlem ya da ilaç uygulanmıyor diye biliyorum.
Covid kaynaklı düşüktü ilki gayet sağlıklıydı ama covid bende kan pıhtılaşması yapmıştı beslenemedi malesef kanım jel gibi olmaya başlamıştı
Maşallah değer baya iyi.. ikiz olmasın
Ay bilemiyorum ki ama ailelerimizde ikiz yok
Ayy ne güzel değer kuzum sağlıkla keseyi de görürsün inşallah grubumuzun ilk pıtırcığı göbek adı mucize olsun annesi bari
Olsun kuzum olsun benim minik mucizem o
Hayırlı olsun çok sevindim y darısı bize olsun
Teşekkür ederim aminn

Merhaba kızlar. Bat 10 ekim. Yeniyim burda. Beni de ekleyin lütfen. Heyecandan duramıyorum ama gram belirtim yok allahım bir mucize olur mu bilmiyorum test yapsam mı onu da bilemedim tek çizgi çıkar diye ödüm kopuyor

Merhaba kızlar. Bat 10 ekim. Yeniyim burda. Beni de ekleyin lütfen. Heyecandan duramıyorum ama gram belirtim yok allahım bir mucize olur mu bilmiyorum test yapsam mı onu da bilemedim tek çizgi çıkar diye ödüm kopuyor
Hoşgeldin canım daha bekle bence çok erken daha inşallah vardır bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…