- 7 Ağustos 2014
- 393
- 573
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.901
Ay resmen hamilesin
Canım merhaba yine ben :)) bugün doktora gittim devlet hastanesine doktor çok ama çok iyiydi Allah razı olsun herşeyime baktı çok şükür hiçbi sıkıntı yokmuş. Lekelenme konusunu sordum o da çok normal ilk ay böyle olmasıno bekliyoruz zaten dedi sen ilk lekelenme başladığı günü adetin birinci günü olarak say dedi. Korunmasız ilişki yaşadığımı söyledim gebelik söz konusu değil hatta 2 ay daha bekle bence tamamen toparlan dedi ben bi de 1 ay sonra ilk defa doktor görünce bu konulara tekrar girince ağladım doktorun karşısında. Sen psikolojik olarak da toparla kendini en az iki ay dedi. Yani aynı şeyleri yaşıyoruz diye anlatıyorum sen de lekelenmelerini adet günlerin gibi say bi dahaki ayı bekle inşallah bebişlerimiz gelir en yakın hayırlı zamanda en sağlıklısındanKuzum gebelik riskin varsa yap tabi ama üzülmeni istemem muhtemelen değildirBenim 3 günün sonunda lekelenme durdu 4. gün akşama doğru hafif tekrar başladı. 5. günde de reglim başladı. Ama rahatladım inanki. Çok şükür ağrısız normal zamandaki reglim gibi sürüyor şimdi. İyileştiğimi hissediyorum. Bu ay hamile olsam bile endişe edecektim çünkü tam iyileşmedik henüz. Önümüzdeki aydan itibaren anne olmayı düşünebiliriz artık
Ayy ne güzel rahatsınız öyle düşün biz pimpirik familyasıama artık lazım bak
Bu arada yakın zamanda covid geçirmişsen madem bi şey sorcam, kuzum sen de öncesine göre aşırı derecede artmış olan bi saç dökülmen var mı?
Aaa tekrar okuyunca farkettim sen zaten normal adet olmuşsun pardon iyi barii keşke ben de öyle olsaydım da rahatlasaydım tamamenKuzum gebelik riskin varsa yap tabi ama üzülmeni istemem muhtemelen değildirBenim 3 günün sonunda lekelenme durdu 4. gün akşama doğru hafif tekrar başladı. 5. günde de reglim başladı. Ama rahatladım inanki. Çok şükür ağrısız normal zamandaki reglim gibi sürüyor şimdi. İyileştiğimi hissediyorum. Bu ay hamile olsam bile endişe edecektim çünkü tam iyileşmedik henüz. Önümüzdeki aydan itibaren anne olmayı düşünebiliriz artık
Yok canım artık ne kuruma cizgisi, bebişin sana cinsiyetini söyleyecek neredeyse
Yaaa çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallahYok canım artık ne kuruma cizgisi, bebişin sana cinsiyetini söyleyecek neredeysesağlıkla gelsin kuzun
AminnnYaaa çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah
Ama ben görmüştüm zaten
Evet balım tam ümidim kesilmisti sen öyle diyince tekrar umitlendim ne göz varmış ayol maşallahAma ben görmüştüm zatençok sevindim yaa
Seni diğer topikte etiketledim zaten görürsün bence :)Ama ben görmüştüm zatençok sevindim yaa
Yarın beraber ölçelim etiket yapalım birbirimiziKız sırf bu yüzden gittim ateş ölçer aldım evebu ayda ateşimle deneyeyim canım bu grafiği nerden yaptın ay ne kadar cahal kalmışım ya
Hoşgeldin canımM mucizeOldu canım beni de ekler misin 15 Ekim bat
hoşgeldin canımBenim batim 1 ekim canım
Kız ben seni kaydettim de 1 Ekim geçtiiiiBenim batim 1 ekim canım
Gecen yıl konunu görmüştüm. Tüp bebeğe gitseydin belki de bebeğini kucağına almaya sayılı gunlerin kalmıştı. Vakit kaybetmeyin derim. Ben de anksiyete hastasıyım .ama başladımBizde 2020 haziranda istemeye başladık 1 yıl dolunca peş peşe doktora gittik
bende görünürde sıkıntı çıkmadı eşimde sperm hız ve morfoloj sorunu var
1 yılda takviyeler vs derken öyle geçti gelen giden yok
1 2 aya kadar tekrar gidicez doktora ama ben aşırı stresliyim anksiyete teşhisi kondu tüp bebek ihtimali beni çok üzdü stresten 11 kilo verdim geçtiğimiz kış
şimdi daha iyiyim.
Aslında dediklerin doğru bende senin gibi düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Eşinde hemen görünsün canım bazen erkekte çıkabiliyo sorun bizde 32 yaşındayız daha 1 arpa boyu yol alamadık
Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin çok bekletmesin Amin
Ayy off doğru söylüyorsun kalsın viledası tozuAy canım toz Vileda yapmasanda olur bir kaç gün olmasa ne olacak, bu süreç çok önemli
Ya o kadar çok inceliyorum ki çok mutlu oldum ama senin adına. Sağlıkla gelsin insallahEvet balım tam ümidim kesilmisti sen öyle diyince tekrar umitlendim ne göz varmış ayol maşallah
İnşallah kuzum teşekkür ederim Rabbim sana da sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallahYa o kadar çok inceliyorum ki çok mutlu oldum ama senin adına. Sağlıkla gelsin insallah
Ben Temmuzda oldum benim de bir aydır dökülüyor kamuoyu araştırması yapıyorum resmen covid ve saç dökülmesi konusunda. Kuaförüm bile panik oldu benim ya çabuk doktora git senin saçın böyle dökülmezdi 3 kere taradım 3 fırça da dolu çıktı diyeKız bu iki oldu hesen bizim eve düzenek filan mı kurdun çünkü tam iki haftadır evde saçım dökülüyor kel kalicam bu ne Allah'ım diye dolaşıyorum benim normalde de bu mevsimde dökülür ama bu daha önce görmediğim bir şey Allah korusun cidden kel kalicam sanıyorum dokulmuyor şelale gibi sokuluyor resmen yerler yatak koltuk her yer saç banyo gideri tıkanıyor dökülen saçlarımdan hayatımda ilk defa
Pazar günü kuzenim bizdeydi ona da dedim o da covid geçirdin ondan muhtemelen aynı şeyi covid sonrası bende yaşadım birkaç ay sürdü sonra geçti doktora gidecektim ama çevremde herkes covidden sonra oluyor dedi diye gitmedim bekleyecektim biraz daha neyse ki geçti dedi.
Ama şu var ben Ağustos ayında oldum covid saçım hastalıktan tam bir buçuk ay sonra dökülmeye başladı
Ay deliriyorum çözüm arıyorum her yerde bir tane serum var çok ovuyorlar onu deneyeceğim olmazsa doktora valla çok korkuyorum bu dökülme işinden korkunç dökülüyor çünkü zavallı yavrum bebis saçlarım benim
Bende bi canım kızlar var oradan çıkmak yok zatenBen geldim ya tersine dönebilirşaka tabii Allah korusun. Hepimiz hamiş emojileriyle gidelim inşallah ben geri kafalıyım bebeğim hiçbiyeri kurcalamıyom, 2 grubum var sabit, başkalarını gözüm görmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?