Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsanoğlunun üremesi ne kadar zor. Doğal seleksiyon mu bu. Neslimizin tükenmesi mi gerekiyor acaba, panda mı olduk biz ya

Canım Ginnys bu sefer güzellikle devam edecek inşallah içimi ferahlattın teşekkür ederim
Yaaa covid takılma oda gripgiller ailesinden bir üye hani godomanından davete fark orası… beslenme çok önemli resmen yumurta sperm yapıcı besinler var ya ben tek tek yaptım yazdım vs ama şunu biliyorum. (Tüp bebekten döndük doktorla yazışıyordum ayarladım düşün) beslenmemiz gerçekten bozuk ve doğurgan beslenme değil bunlar değiştikçe bebe geldi. Mucize besinler var bence sihirli diyorum.planlı gebelik diyorlar ya bence cidden iyi planlamak gerekli bunun yanı sora bir arkadaşım demişti ki 2 dolu 1 boş dene bak oda baya iyi bu arada ben mfk olayını tutmadım kafama yatmadı böyle daha rahattım testimi yaptım arı sürü kullandım doğırgan beslenme yaptım.clife kullandım (içince çörek otu fln var bal var çivan perçemi Aslan pençesi ve hayıt) çok iyi bir karışım birinci kutu bitmeden hamile kaldım ama hepsi bir arada olunca diyorum hep

Kızlar bu ara benden 2 kere az bi şekilde kan geldi ikiside ayrı zamanlarda bir damla açık pembe kan

Merhaba pco var 2. Gebeliğe hazırlanıyorum bir kızım var bu ay doktor klomen kullandırdı ilaçsız adet olamıyorum adetimin 15. Günü 2 yumurta var 16 17 mm dedi ve çatlatma iğnesi verdi . 2 ekimde vurdum . Bugün aşırı derecede kasık ağrım var yumurtalarım sağdaydı benim sol tarafım ağrıyor .

İnsanoğlunun üremesi ne kadar zor. Doğal seleksiyon mu bu. Neslimizin tükenmesi mi gerekiyor acaba, panda mı olduk biz ya
Sevimli pandalarız biz ama yaaa eyyy seleksiyon izin ver üreyelim

Eklentiler

Ayyy canım aynı benim gibi. Benim de nasip olursa ilk olacak. Allahım sağlık sıhhatle nasip etsin hemencecik inşallah
Bir de bat da aynıymış 10 ekimi bekliyorum ben de. Beklemekten ölmezsem tabi (( maalesef hiçbir belirti yok. Kendimi deli gibi yapıp bi sürü test yapıyordum bu ay söz verdim adet gecikmeyinceye kadar yapmıcam.. pöffff allahım bizlere sabır versin cidden

Bu arada kızlar benim yaş 35 o yüzden maalesef çok zor. Benim yaşlarda olup gebelik bekleyenler var mı? Dertleşiriz
Canm ben varım 34 olcam az bi zaman kaldı oğlum var şükürler olsun 30 umda aldım kucağıma 2. Yi istiyoruz bizde herşey yolunda ama stres yaptığımdan olmuyormuş bakalım hayırlısı

Bu arada kızlar benim yaş 35 o yüzden maalesef çok zor. Benim yaşlarda olup gebelik bekleyenler var mı? Dertleşiriz
Bende 35 yaşındayım ve gebelik istiyorum
Bu ay yumurta takibi yaptırdım famera ve ovitrelle kullandım bakalım bekliyoruz ocak ayında 2 yıl olacak korunmayı bırakalı bu süre içinde 2 kere hamilelik oldu biri 11 haftalık kalbi durdu diğeri kimyasal oldu senin ilk gebelik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…