Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bayagı belli oluyor canım gözün aydın sağsalim kucagına almayı nasıp etsın rabbım

Son düzenleme:
Kızlar merhaba benimde sat 23 Eylül bat 21 ekim, yumurtlama 6 ekim pik , 7ekimde sabah yaptığım testte Yumrtlama çatlamış gözüküyordu; 6-7-8 ekimi değerlendirdik. Yarın yumurtlama olalı 7 gün olmuş oluyor ama ben de tek pazartesi gününden beri bi beyazımsı kremsi akıntı oldu oda böyle sürekli değil 4-5 saatte bir gördüm peçeteye silince. Sanırım tutmadı herkeste bir belirti var benim yok hiç öyle şuana kadar. Bata 9 gün kaldı ne göğsüm ne belim ne kasığım ağrıyor şuana kadar.

Öyle düşünme bende çok belirti oldu ama adet olcam hamile değilim negatif testlerim. Belki de senin belirtisizdir

Ya bende görüyorum, inşallah koyulaşır

Canım, bak benim iki gebeliğimde de ilk belirtimdi beyaz kremsi akıntı

Ben hiiç almadım daha. Günü yaklaştıkça duramaz alırım herhalde şu sıra çalışmalarla ilgileniyorum
Ben genelde yapicagim zaman cikip aliyorum oda yaklasik 8 dpo denk geliyo 1 hafta allahin her gunu eczaneye gittigim icin bu defa dedim adetin ilk gunu bi tane alayim daha yok , calismalar tam gaz

Canım, bak benim iki gebeliğimde de ilk belirtimdi beyaz kremsi akıntı
Öyle mi canım benim de tek o var ne ağrım ne sızım yok :) dedim normal bu olmadı heralde. Çatlamadan 4 gün sonra başladı o akıntı. Sizinde özlemiydi. oda böyle sürekli değil tuvalete gittikçe gördüm yumurtlama zamanı gibi değil. 2 gün gördüm bugün bakalım görecek miyim o akıntıyı.

Goruyorummm

Bende de dediğinin aynısı oldu.

Ayyyyyy hamılesınnnnnnnnj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…