Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben şikayet etmiştim ama kaldırılmadı hala ya da bende mi çıkıyor sadece. İç çamaşırı görüntüsü var
Üstüne gitmeyelim canlar bi anlık heyecanın vermiş olduğu panikle atmıştır evet atılmamalı tabiki herşeyi konuşuyoruz anlatıyoruz vs ama görüntü olarak böyle şeyler görmek hoş durum değil elbette ama kötü niyeti olmadığını düşünüyorum nasıl anlatacağını bocalamış olmalı o an

Noluyor kızlar bi kaç saat girmedim ortalık karışmış belki bilmiyordur kuralları falan heyecanlıdır annabelica _Umutlu_Pozitif_
Bende az önce gördüm aşko sana bakmaya girdiğimde bi arkadaş akıntısını anlatabilmek için görüntü atmışta arkadaşlarda kızmışlar üstüne gitmeye gerek olmadığını düşündüm yazdım kuzum

Yani hoş değil öyle görüntüler ama bilmiyor olabilir kaldırılmış galiba neyse

Hoşgeldin canım uğur getirsin bu ay ( bu benim uğurlu cümlem herkese bunu yazıyorum sana yazmadan eklesem olmazdıııı )

Kizlr aranızda cikolata kisti veya normal kisti geçmişi olan varmi reglim 3 gundur leke şeklinde cok az az geliyordu bugun normal regli renginde yine leke seklinde ama ben cok dayanılmaz acı çekiyorum bacak bel ayagim özellikle bir bacağımdan yuruyemiyorum şu saatte hastaneye gitmeyi düşündüm ama sabah gidicem kist bu kadar agri yaparmi

Noluyor kızlar bi kaç saat girmedim ortalık karışmış belki bilmiyordur kuralları falan heyecanlıdır annabelica _Umutlu_Pozitif_
Kızlar ben heyecanla falan açıklayamıyorum bunu. Normalde her konuda çok anlayışlıyım ama bu iç çamaşırını gönderme olayını kabul edemiyorum. Çok içim kalktı

Kuzucum normal kist ağrı yapar mı bilmiyorum. Çikolata kistinde oluyor genelde. Her adetin böyle mi geçiyor bu seferlik mi oldu. Çok geçmiş olsun ağrı kesici de etki etmedi mi

Kuzucum normal kist ağrı yapar mı bilmiyorum. Çikolata kistinde oluyor genelde. Her adetin böyle mi geçiyor bu seferlik mi oldu. Çok geçmiş olsun ağrı kesici de etki etmedi mi
Yok canim ben böyle bir ağrı gormedim saat nerdeyse 3 agridan açıdan yatamıyorum ama reglim de 6 7 aydir leke şeklinde ve gogus agrisi cok yaşıyorum bu ay hatta çok yasamayinca hamileyim sandim ama oda var 2 gundur ve çok inanılmaz bir ağrı sabah ilk işim dr gitmek sabah olsun diye bekliyorum

trueliving_ Merhaba ben çikolata kisti patladığı için ameliyat olmuş biriyim maalesef ağrı yaşıyorsun ama neticede kişiye göre hep değişiyor belirtiler..

Geçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm uyutmayacak kadar kötü diyorsun doktora git bakalım bugün bize de haber ver. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…