Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün bende normal kaset test yaptım yok galiba çatlama dan sonra 13. Gün bugün olsa çıkardı ekliyorum resmi bir de siz inceleyın hayalet faln hiç anlamam filtreden yapamıyorum hayrınıza bir el atın
Ama bi keresinde doktorum kaset testler için net adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapın demişti

KuZum dünkü testim daha soluk bir ince gölge vardı bugün o test daha belirginleşmiş pembelik var ancak sabah yaptığım kaset testte hiç bişey çıkmadı kafam karıştı
Bazen cikarabiliyo bu testler oyle cizgiler malesef o yuzden suphede kalmamak icin adet gecikmesi olunca hatta 4 5 gun gecince yapmak en iyisi

Ama bi keresinde doktorum kaset testler için net adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapın demişti
Evet bende oyle biliyorum çünkü oğluma hamileyken 3 gün geciktim yaptım negatifti sonra 7 gün gecikince cıkmıştı şimdi herkes öyle ogrenınce bende yapayım dedim ama yok galiba bu ay çok umutluydum ovulasyon kullanmıştım hayırlıso artık

Canım sen de mi 3. yü mü istiyordun

Merhaba kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum siz olsanız ne yapardınız diye. bende salı günü test yaptım ama negatif çıktı bat günüm cmt günü bende kan pıhtılaşması var ve hemen gebeliğimi öğrendiğim zaman hemen iğneye başlamam gerekiyor. bat günümde hafta sonuna denk geliyor ve o zaman öğrenirsem doktora gidemem iğneyide alamam eczaneler rapor olmadan verdiklerini sanmıyorum. size sorum yarın test yapim mi? Ziyanda etmek istemiyorum aslında testimi çünkü olmadığından eminim hiç ümidim de yok hem değerlendiremedik iyi hem prolaktin değerim yüksek sanırım bilmiyorum ama tabi test yaptırmadım göğüsümden sıkınca akıntı geliyor dediydim bana prolaktinin yüksek dedi herkes.

Bende aynıyım tarihlerimiz aynı ama erken gebelik testi bile yapmadım alamadım testi vakit bulup işime geldi şimdi gecikmeyi bekliyorum İnşAllah ikimizin ve hepimizin de hayırlı sağlıklıca bebekleri vardır ya pozitifi görürüz

Bence hiç test yapma oluruna bırak canım , hiç merak etme zaten o bebek oraya tutunmaya niyet ettiyse hiç bi şekilde düşmez Allah ın izniyle ama psikolojik baskı yapma böyle düşünerek hem kendine hem varsa bebeğine düşünmemeye çalış limonlu su da sade maden suyuda kan akışını hızlandırır ondan içebilirsin pazartesiye kadar bekle pazartesi hem bat 1-2 gün geçmiş oluyor hem varsa daha netleşir zaten şuan testte çıkmayabilir erken olduğu için bende bekliyorum İnşAllah çıkar hayırlıca sağlıklıca

Tatlım acele etme telaşlanma çünkü iğnelere keseyi görünce başlıyorlar genelde. Ben de aynı durumdayım ama kese görünmeden önce başka ihtimaller olduğu için, gebelik kesinleşmeden başlamaz doktorun yani

Tmm canım çok teşekkür ederim amim inşallah

Benim ikinci olacak inşallah ilkimde başlamıştı doktorum iki gün sonra değerim düzenli artınca keseyi beklemedi sağol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…