- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.941
Oğlumda iki günde ard arda yaptığın testleren alttaki de negatif dediler bana kanda bekle cumartesi ver sonra için içini uemesinKızlar sabah sabah 5 tane test yaptım 4 ü erken gebelik 1 tanesi laboquickcomfort, prodoctor, miratech olan erken gebelik testleri silik çıktı en belirgin miratech idi. Açıkçası ben daha koyu bekliyordum sonuçta dün de silikti o yüzden korkuyorum. Normal kaset test olan laboquick de silik çıktı. Artımed erken gebelik testinde bir şey çıkmadı. Sizce 4 testin yanlış bir testsin doğru olma ihtimali nedir sevinemedim bir türlü çok korkuyorum. Laboquick ve Artımed testlerinin fotosunu çekmedim
Çok haklısın canım ama bilmiyorsa üstüne gitmek mantıklı değil diye düşünüyorum uyarırsın anlamazsa işte o zaman sorun olur neyse kaldırılmış zaten boşverinKızlar ben heyecanla falan açıklayamıyorum bunu. Normalde her konuda çok anlayışlıyım ama bu iç çamaşırını gönderme olayını kabul edemiyorum. Çok içim kalktı
Hayırlısı diyelim kuzum, kötüyü çağırma. Güzelce artacak inşallahDün yaptığım testin aynısı olan comfort dünkü gibi çıktı silik çıktı işte bu yüzden korkuyorum
Benimki teee 31benim 26 ekim :)
Seninki daha belirginmiş gibi geldi bana bakalım belki çok yeni olduğu için öyledir inşallah ya cumartesi kan vereceğimOğlumda iki günde ard arda yaptığın testleren alttaki de negatif dediler bana kanda bekle cumartesi ver sonra için içini uemesin
Ama baksana o belirginliğe yok demişlerSeninki daha belirginmiş gibi geldi bana bakalım belki çok yeni olduğu için öyledir inşallah ya cumartesi kan vereceğim
Beklemekten başka çarem yok sanırımAma baksana o belirginliğe yok demişler
Kızlar sabah sabah 5 tane test yaptım 4 ü erken gebelik 1 tanesi laboquickcomfort, prodoctor, miratech olan erken gebelik testleri silik çıktı en belirgin miratech idi. Açıkçası ben daha koyu bekliyordum sonuçta dün de silikti o yüzden korkuyorum. Normal kaset test olan laboquick de silik çıktı. Artımed erken gebelik testinde bir şey çıkmadı. Sizce 4 testin yanlış bir testsin doğru olma ihtimali nedir sevinemedim bir türlü çok korkuyorum. Laboquick ve Artımed testlerinin fotosunu çekmedim
Canim bu testlerin bu hale gelmesi kac dakika sürdü?Kızlar sabah sabah 5 tane test yaptım 4 ü erken gebelik 1 tanesi laboquickcomfort, prodoctor, miratech olan erken gebelik testleri silik çıktı en belirgin miratech idi. Açıkçası ben daha koyu bekliyordum sonuçta dün de silikti o yüzden korkuyorum. Normal kaset test olan laboquick de silik çıktı. Artımed erken gebelik testinde bir şey çıkmadı. Sizce 4 testin yanlış bir testsin doğru olma ihtimali nedir sevinemedim bir türlü çok korkuyorum. Laboquick ve Artımed testlerinin fotosunu çekmedim
Canim ben de cikolata kisti var 15 gün boyunca yatakta sagimdan soluma donemedigim gunleri bilirim benim de kasigima hatta popoma vururdu ağri,o yuzden uzun sure cocugu falan oteleyip agrilarin gecmesi icin dogum kontrol haplari ve visanne kullandim. Cocuk isteyince de olmadi tabi cok unlu bir doktora gittim dunyanin parasini bayildim cocuk istiyodun madem ne diye ictin bunlari diye azarladi agrim vardi dedim agri kesici icseydin dediKizlr aranızda cikolata kisti veya normal kisti geçmişi olan varmi reglim 3 gundur leke şeklinde cok az az geliyordu bugun normal regli renginde yine leke seklinde ama ben cok dayanılmaz acı çekiyorum bacak bel ayagim özellikle bir bacağımdan yuruyemiyorum şu saatte hastaneye gitmeyi düşündüm ama sabah gidicem kist bu kadar agri yaparmi
Bekleyelim canım hala 2 gün varKızlar dün erken test yapmıştım hayalet çizgi çıkmıştı bugün kaset test yaptım kalbim gibi temiz bembeyaz çıktı negatif yani yine de bat 15 beklemedeyim
canım bunalrın hepsinde var hangisi yok kızKızlar sabah sabah 5 tane test yaptım 4 ü erken gebelik 1 tanesi laboquickcomfort, prodoctor, miratech olan erken gebelik testleri silik çıktı en belirgin miratech idi. Açıkçası ben daha koyu bekliyordum sonuçta dün de silikti o yüzden korkuyorum. Normal kaset test olan laboquick de silik çıktı. Artımed erken gebelik testinde bir şey çıkmadı. Sizce 4 testin yanlış bir testsin doğru olma ihtimali nedir sevinemedim bir türlü çok korkuyorum. Laboquick ve Artımed testlerinin fotosunu çekmedim
Yaaa çok sevindim canım belli günden güne artae o inşallah içini ferah tutYok beşe yakın foto yükledim geri bak bir daha :)
Canım bende göremiyorum vallaBugün bende normal kaset test yaptım yok galiba çatlama dan sonra 13. Gün bugün olsa çıkardı ekliyorum resmi bir de siz inceleyın hayalet faln hiç anlamam filtreden yapamıyorum hayrınıza bir el atın
Bende göremedim hayırlısı bu ay da olmadı galibaCanım bende göremiyorum valla
Benimde iki gün var 15 ekim hayırlısı bundan sonra eğer günüm geçerse öyle test yaparım böyle çok stresli kör oldum teste ışık yakıp bakmaktanGörünmüyor canım amafnd_50 de bata 4 kala da bisey çıkmamıştı. Belki daha çıkar
Bunu bende merak ediyorumHanımlar ovülasyonla hamile olduğunu öğrenen var mı? Ne zaman pik oluyor acaba hamileyken. Ya da illa pik mi olmak zorunda. Pik olmazsa kesin olarak hamilelik olmadığını söyleyebilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?