Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oğlumda iki günde ard arda yaptığın testleren alttaki de negatif dediler bana kanda bekle cumartesi ver sonra için içini uemesin

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-13-09-22-06-69_e2d5b3f32b79de1d45acd1fad96fbb0f.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar ben heyecanla falan açıklayamıyorum bunu. Normalde her konuda çok anlayışlıyım ama bu iç çamaşırını gönderme olayını kabul edemiyorum. Çok içim kalktı
Çok haklısın canım ama bilmiyorsa üstüne gitmek mantıklı değil diye düşünüyorum uyarırsın anlamazsa işte o zaman sorun olur neyse kaldırılmış zaten boşverin bizim odak noktamız gelecek bebişlerimiz

Gözün aydın canım.
Bugün kan testi verecek misin ?

Canim bu testlerin bu hale gelmesi kac dakika sürdü?

Canim ben de cikolata kisti var 15 gün boyunca yatakta sagimdan soluma donemedigim gunleri bilirim benim de kasigima hatta popoma vururdu ağri,o yuzden uzun sure cocugu falan oteleyip agrilarin gecmesi icin dogum kontrol haplari ve visanne kullandim. Cocuk isteyince de olmadi tabi cok unlu bir doktora gittim dunyanin parasini bayildim cocuk istiyodun madem ne diye ictin bunlari diye azarladi agrim vardi dedim agri kesici icseydin dediSana tavsiyem uzun sure ilaç kullanma agrin kesilince birak bi de ben agridan once ilişkiyi kesfetmistim agrilarin baslayacagini anlayinca iliskiye girdim esimle agrimin gectigini farkettim.Yani agrilarin ustune git bil bol yürüyüş yap fazla kilon varsa diyet yap Allah yardimcin olsun şifa versin canim

Kızlar dün erken test yapmıştım hayalet çizgi çıkmıştı bugün kaset test yaptım kalbim gibi temiz bembeyaz çıktı negatif yani yine de bat 15 beklemedeyim
Bekleyelim canım hala 2 gün var
canım bunalrın hepsinde var hangisi yok kız maşallah inşallah sağlıkla ilerlesin

Bugün bende normal kaset test yaptım yok galiba çatlama dan sonra 13. Gün bugün olsa çıkardı ekliyorum resmi bir de siz inceleyın hayalet faln hiç anlamam filtreden yapamıyorum hayrınıza bir el atın

Eklentiler

• IMG_20221013_112735.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar benimde normalde bat tarihim dündü 12 ekim yani ama gelen giden hiç bişey yok bi belirtide yok ama sanırım yine bu ay yumurtam geç çatladı pazartesi günü ovülasyon testi yaptım bu şekildeydi

Eklentiler

• 112AB103-C37E-4A02-8725-3286274B19FB.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 81
Hanımlar ovülasyonla hamile olduğunu öğrenen var mı? Ne zaman pik oluyor acaba hamileyken. Ya da illa pik mi olmak zorunda. Pik olmazsa kesin olarak hamilelik olmadığını söyleyebilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…