- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 133
- 27
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.981
Amin inşallah canım sağolİnşallah canım benim inşallah Rabbim sana da isteyen herkese de bu sevinci yaşatsın amin
Benimde şuan hiç kasık ağrım yok diğer günler vardı bugün hiç olmadı tuhafıma gitti ama göğüslerim hala ağrıyor dün akıntım vardı bugün yine yok dengem şaştı galiba hem psikolojik. Hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım güzel bir değerleSancılarım kayboldu beyaz akıntım var biraz canım yarın adet günüm. Yarın mesa bitiminde kan vereceğim
İnşallah canım benim ya valla duramıyorum hele dün gece hiç uyumadım bu gece de aynı olur büyük ihtimalle dengemiz şaşıyor ama haklısınBenimde şuan hiç kasık ağrım yok diğer günler vardı bugün hiç olmadı tuhafıma gitti ama göğüslerim hala ağrıyor dün akıntım vardı bugün yine yok dengem şaştı galiba hem psikolojik. Hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım güzel bir değerle
Kusura bakmayın yeni gördüm. Evet diğer gebeligimde yalancı negative cikarmisti . Ama hamileydim. Kimyasal oldu sonra. Kimyasal olduğu için mi negati çıkardı diye düşündüm. Ama bu gebeligimde pozitif çıktı her testim yine de Kimyasal gebelige dönüştü. Yani erken gebelik testi tabiki de yapicaz ama en garanti yolu kan testidir .Merhabalar, test hamilelikte beni yanılttı demişsiniz yani siz gebe iken negatif mi çıkmıştı?
bugün aynı testten bende yaptim üstelik bir kaç gün geciktim testim negatif sonuçlandı.. bir çok yerde pozitif çıkarıp gebe olmayanlar varmış ama siz tam tersini söylediniz de merak ettim diğer türlü de acaba yanıltıyor mu diye
Aynen canım yaİnşallah canım benim ya valla duramıyorum hele dün gece hiç uyumadım bu gece de aynı olur büyük ihtimalle dengemiz şaşıyor ama haklısın
cok uzuldum suanki gebeliginiz kimyasala donustugu icin elbette vardir bir hayir Rabbim en kisa zamanda saglikli gebelik nasib etsinKusura bakmayın yeni gördüm. Evet diğer gebeligimde yalancı negative cikarmisti . Ama hamileydim. Kimyasal oldu sonra. Kimyasal olduğu için mi negati çıkardı diye düşündüm. Ama bu gebeligimde pozitif çıktı her testim yine de Kimyasal gebelige dönüştü. Yani erken gebelik testi tabiki de yapicaz ama en garanti yolu kan testidir .
Bence sen bu ay hamile kalırsın gibi geliyor bana canım İnşAllah hayırlıca sağlıklıcaBugün çatlama oldu kızlar bendede.
Çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun sağlıklı ve hayırlı gebelik.cok uzuldum suanki gebeliginiz kimyasala donustugu icin elbette vardir bir hayir Rabbim en kisa zamanda saglikli gebelik nasib etsin
İnşallah canim.Bence sen bu ay hamile kalırsın gibi geliyor bana canım İnşAllah hayırlıca sağlıklıca
Canım benimde 15. gün pik oldu 16 . Gün hafif siliktı burdaki arkadaşlara sordum catlamış dediler sonra benimde ovulasyon testim bittiği için başka almadım başka yapamadım sorum şu sana test böyle t çizgisi hafif açılsa bile catlamışmı oluyor yoksa tamamen t cızgısınin kaybolması mı lazımBugün çatlama oldu kızlar bendede.
Kaç sene geçti senin son gebeliğinden onlara çok tez hamile kalmıştım ama aradan 9 yıl geçti vücutta çok şey degişti demekkiEvet, kısmetse inşallah
Valla helal olsun hiç test yapmadan iyi durmuşsun iyi sabırlısın bende bundan sonra yapmayacagım zaten testte bitti olursa çıkar zaten olmasa kırmızılar gelir yapacak birşey yok☺Bende aynıyım tarihlerimiz aynı ama erken gebelik testi bile yapmadım alamadım testi vakit bulup işime geldi şimdi gecikmeyi bekliyorum İnşAllah ikimizin ve hepimizin de hayırlı sağlıklıca bebekleri vardır ya pozitifi görürüz
ben çikolata kistim 7 cm olunca ameliyat oldu 5 ay önce inanılmaz ağrılarım oluyordu hastanede bile yattım çünkü ilaç iğne ile geçmiyordu ne yazıkki çok ağrı yapıyor çikolata kisti kendini soğuktan hep koru çok hareket et sökülmeyi kolaylaştır ve ilaç alırken regl olmanı etkilemecek ilaçlar al benceKizlr aranızda cikolata kisti veya normal kisti geçmişi olan varmi reglim 3 gundur leke şeklinde cok az az geliyordu bugun normal regli renginde yine leke seklinde ama ben cok dayanılmaz acı çekiyorum bacak bel ayagim özellikle bir bacağımdan yuruyemiyorum şu saatte hastaneye gitmeyi düşündüm ama sabah gidicem kist bu kadar agri yaparmi
Hafif açılsa oluyor canım.Canım benimde 15. gün pik oldu 16 . Gün hafif siliktı burdaki arkadaşlara sordum catlamış dediler sonra benimde ovulasyon testim bittiği için başka almadım başka yapamadım sorum şu sana test böyle t çizgisi hafif açılsa bile catlamışmı oluyor yoksa tamamen t cızgısınin kaybolması mı lazım
Tabi canim at bakalım.Daha iyi anlamak için testini atabilirim sanaSafransari
Eşim bugün nibetci, geceyi yakamadik canim, gündüz yaptık birşeylerYansın gecelerrr
Oglum 4 yaşında canım, abla ile arasında da 7 yaş var. Ben kıza ilk deneme ayında kalmıştım. Oğlum 3. Ayda oldu. Çok şükür. Kısmetimizde 3. Varsa bakalım zamanı ne zamanmış. Rabbim bekleyen tüm anne adaylarının hayırlısıyla gönüllerini doldursun.Kaç sene geçti senin son gebeliğinden onlara çok tez hamile kalmıştım ama aradan 9 yıl geçti vücutta çok şey degişti demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?