Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sancılarım kayboldu beyaz akıntım var biraz canım yarın adet günüm. Yarın mesa bitiminde kan vereceğim
Benimde şuan hiç kasık ağrım yok diğer günler vardı bugün hiç olmadı tuhafıma gitti ama göğüslerim hala ağrıyor dün akıntım vardı bugün yine yok dengem şaştı galiba hem psikolojik. Hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah canım güzel bir değerle

İnşallah canım benim ya valla duramıyorum hele dün gece hiç uyumadım bu gece de aynı olur büyük ihtimalle dengemiz şaşıyor ama haklısın

Kusura bakmayın yeni gördüm. Evet diğer gebeligimde yalancı negative cikarmisti . Ama hamileydim. Kimyasal oldu sonra. Kimyasal olduğu için mi negati çıkardı diye düşündüm. Ama bu gebeligimde pozitif çıktı her testim yine de Kimyasal gebelige dönüştü. Yani erken gebelik testi tabiki de yapicaz ama en garanti yolu kan testidir .

cok uzuldum suanki gebeliginiz kimyasala donustugu icin elbette vardir bir hayir Rabbim en kisa zamanda saglikli gebelik nasib etsin

Bence sen bu ay hamile kalırsın gibi geliyor bana canım İnşAllah hayırlıca sağlıklıca
İnşallah canim.
Bayadir ovulasyonla takip ediyorum.
Bu ay biraz geç başladım, 4. Testte gördüm yumurtlamayı.

Dünü değerlendirdik. Eşim de bugün nöbetçi, akşam yok. Bizde akşam üstü çalışma yaptık bu yuzden

Bugün çatlama oldu kızlar bendede.
Canım benimde 15. gün pik oldu 16 . Gün hafif siliktı burdaki arkadaşlara sordum catlamış dediler sonra benimde ovulasyon testim bittiği için başka almadım başka yapamadım sorum şu sana test böyle t çizgisi hafif açılsa bile catlamışmı oluyor yoksa tamamen t cızgısınin kaybolması mı lazım

Valla helal olsun hiç test yapmadan iyi durmuşsun iyi sabırlısın bende bundan sonra yapmayacagım zaten testte bitti olursa çıkar zaten olmasa kırmızılar gelir yapacak birşey yok☺

ben çikolata kistim 7 cm olunca ameliyat oldu 5 ay önce inanılmaz ağrılarım oluyordu hastanede bile yattım çünkü ilaç iğne ile geçmiyordu ne yazıkki çok ağrı yapıyor çikolata kisti kendini soğuktan hep koru çok hareket et sökülmeyi kolaylaştır ve ilaç alırken regl olmanı etkilemecek ilaçlar al bence

Hafif açılsa oluyor canım.
Bende devam etmeyeceğim ovulasyona bu ay artık. 2. Bir yumurtlama olsa da denk gelirse gelir artik.
Diğer aylar 2. Kez yumurtlamadim hiç,bunda da olmaz sanirim

Kızlar genital bölgemde kasinti var 2 gündür.
Hatta sis gibi hissediyorum.
Bir mantar mi oldum acaba ?
Eşimin kaşıntı için bir kremi vardı, o geçirmedi. Travazol mu alip kullansam.

Kaç sene geçti senin son gebeliğinden onlara çok tez hamile kalmıştım ama aradan 9 yıl geçti vücutta çok şey degişti demekki
Oglum 4 yaşında canım, abla ile arasında da 7 yaş var. Ben kıza ilk deneme ayında kalmıştım. Oğlum 3. Ayda oldu. Çok şükür. Kısmetimizde 3. Varsa bakalım zamanı ne zamanmış. Rabbim bekleyen tüm anne adaylarının hayırlısıyla gönüllerini doldursun.
Benim yaş 38, bu sene olursa baş göz üstüne. Olmazsa da Rabbimin bir bildiği vardır. Evlatlarıma sağlık huzur versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…