- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #4.921
Yarın bat tarihim afakanlar basıyorKan vermek için daha çok erken
Daha adetin geçmeti
Yumurtlamadan 17 gün sonra kan vermek daha mantıklı
Kalbini temiz tut minik civcivin seninle benceKan da veremiyorum şimdi okula gidiyorum öğretmenim 3 gibi evde olacağım ama eşim çalışıyor yoğun ancak cumartesi vereceğim gibi duruyor ama korkuyorum ya gözlerim inanamıyor bebeğim benle değil mi
İdrardan önce kanda hcg salgılanıyor idrarda silik çıkıyorsa muhtemelen düşükte olsa kanda hcg çıkacakKan vermek için daha çok erken
Daha adetin geçmeti
Yumurtlamadan 17 gün sonra kan vermek daha mantıklı.
Evet canım biliyorumİdrardan önce kanda hcg salgılanıyor idrarda silik çıkıyorsa muhtemelen düşükte olsa kanda hcg çıkacak
Yaaa valla kafamı nasıl toplayacağım bilmiyorum bir günde hormonlar yükselmez miydi ki
Ah gidebilsen ulaşım aracı çok yok bir otobüs geçiyor ona biniyorum indiğim yerden de eşim alıyorKalbini temiz tut minik civcivin seninle bencebebeğim hemde okuldan sonra acile vs gidip bir kan versen çıkacak eşine de sürpriz olur benim şuan hayalim bu bir hamile kalsam sürpriz yapıcam
Ağzından bal damlıyor inşallah öyle olur be güzelim sabretmekten başka çare yokAaalaa mıhteeşeemmmdaha yeni yeni artıyor hcg o yüzden silik çıkıyor testin
Sen ateş ölçmekle devam et hangi gün daha çok çıksa o gün bidaha test yap koyulaştigini görüceksin
Evet canım küçük kalbim biraz kırıkN nazende333 bence sende gönlünü ferah tut her testin ölçüm seviyesi farklı kırmızı kartı görene kadar hep umut vardır
Ayy kuzu sen de mi öğretmensin. Ben de öğretmenim hadi inşallah hamişsindir.Kan da veremiyorum şimdi okula gidiyorum öğretmenim 3 gibi evde olacağım ama eşim çalışıyor yoğun ancak cumartesi vereceğim gibi duruyor ama korkuyorum ya gözlerim inanamıyor bebeğim benle değil mi
Canım hepsinde farklı çıkması normal aslında çünkü bütün testlerin HCG algılama seviyesi farklı. Dün yaptığın testin aynısını yapıp karşılaştırman yeterli bence. Hadi gözün aydınKızlar sabah sabah 5 tane test yaptım 4 ü erken gebelik 1 tanesi laboquickcomfort, prodoctor, miratech olan erken gebelik testleri silik çıktı en belirgin miratech idi. Açıkçası ben daha koyu bekliyordum sonuçta dün de silikti o yüzden korkuyorum. Normal kaset test olan laboquick de silik çıktı. Artımed erken gebelik testinde bir şey çıkmadı. Sizce 4 testin yanlış bir testsin doğru olma ihtimali nedir sevinemedim bir türlü çok korkuyorum. Laboquick ve Artımed testlerinin fotosunu çekmedim
Dün yaptığım testin aynısı olan comfort dünkü gibi çıktı silik çıktı işte bu yüzden korkuyorumCanım hepsinde farklı çıkması normal aslında çünkü bütün testlerin HCG algılama seviyesi farklı. Dün yaptığın testin aynısını yapıp karşılaştırman yeterli bence. Hadi gözün aydınkan sonucunu bekliyoruz
MeslektaşımAyy kuzu sen de mi öğretmensin. Ben de öğretmenim hadi inşallah hamişsindir.
Kuzum beta dün 20 olsa bugün 30 olur. Hala silik çıkması çok normalKızlar sabah sabah 5 tane test yaptım 4 ü erken gebelik 1 tanesi laboquickcomfort, prodoctor, miratech olan erken gebelik testleri silik çıktı en belirgin miratech idi. Açıkçası ben daha koyu bekliyordum sonuçta dün de silikti o yüzden korkuyorum. Normal kaset test olan laboquick de silik çıktı. Artımed erken gebelik testinde bir şey çıkmadı. Sizce 4 testin yanlış bir testsin doğru olma ihtimali nedir sevinemedim bir türlü çok korkuyorum. Laboquick ve Artımed testlerinin fotosunu çekmedim
Yap tabi canım 2 gün geçmiş geç yumurtlama geç döllenme herşey olabilirKizlar Günaydın benim bat 11 ekimdi.9 u sabahinda kaset test yaptım bembeyazdi .yumurtlamami da takip etmemiştim açıkçasi bu ayı çok da degerlendiremedim. Sizce olsa çıkar miydi testte .tekrar yapayim mi
Hemen eve gidip test yapmak istiyorum .teşekkür ederim yanıtınız için. Test bembeyaz olunca o moddan çıkmıştım şimdi siz öyle deyince heyecan yaptımYap tabi canım 2 gün geçmiş geç yumurtlama geç döllenme herşey olabilir
Evet evet canım benim aminnnCanim sagol cok tesekkur ederim amin insallahtablet seklinde aldin degil mi q10 gunde 1 tablet kullan canim hepsini ve 3 ay kullanmak gerekiyor.Şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?