Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan da veremiyorum şimdi okula gidiyorum öğretmenim 3 gibi evde olacağım ama eşim çalışıyor yoğun ancak cumartesi vereceğim gibi duruyor ama korkuyorum ya gözlerim inanamıyor bebeğim benle değil mi
Kalbini temiz tut minik civcivin seninle bence bebeğim hemde okuldan sonra acile vs gidip bir kan versen çıkacak eşine de sürpriz olur benim şuan hayalim bu bir hamile kalsam sürpriz yapıcam

İdrardan önce kanda hcg salgılanıyor idrarda silik çıkıyorsa muhtemelen düşükte olsa kanda hcg çıkacak
Evet canım biliyorum
Ama bazen Allah muhafaza kimyasal falan oluyor erken gebelikte silik çizgi falan çıktığında
O yüzden dr.Mfk ve diğer doktorlar da yumurtlamadan 17 gün sonra kan tahlili öneriyorlar
Ama biz sabırsız olduğumuz için yumurtlamadan 17 saat sonra test yapmaya başlıyoruz

fnd_50 canım bebiş dediğin öyle dünden bugüne büyüseydii daha çok küçük annesi...
Yaaa valla kafamı nasıl toplayacağım bilmiyorum bir günde hormonlar yükselmez miydi ki laboquick kaset test en güvendiğim ilk gebeliğimi onunla öğrendim ama daha koyuydu o zaman. Bunda silik çıktı acaba geç döllenme falan mı

Kalbini temiz tut minik civcivin seninle bence bebeğim hemde okuldan sonra acile vs gidip bir kan versen çıkacak eşine de sürpriz olur benim şuan hayalim bu bir hamile kalsam sürpriz yapıcam
Ah gidebilsen ulaşım aracı çok yok bir otobüs geçiyor ona biniyorum indiğim yerden de eşim alıyor bekleyeceğim mecburen amin inşallah güzel dileklerin duaların için çok teşekkür ederim kuzum benim Rabbim gönlüne göre versin

Aaalaa mıhteeşeemmmdaha yeni yeni artıyor hcg o yüzden silik çıkıyor testin
Sen ateş ölçmekle devam et hangi gün daha çok çıksa o gün bidaha test yap koyulaştigini görüceksin
Ağzından bal damlıyor inşallah öyle olur be güzelim sabretmekten başka çare yok karnımda sancılar var umarım tutunmaya çalışıyordur

Kan da veremiyorum şimdi okula gidiyorum öğretmenim 3 gibi evde olacağım ama eşim çalışıyor yoğun ancak cumartesi vereceğim gibi duruyor ama korkuyorum ya gözlerim inanamıyor bebeğim benle değil mi
Ayy kuzu sen de mi öğretmensin. Ben de öğretmenim hadi inşallah hamişsindir.

Canım hepsinde farklı çıkması normal aslında çünkü bütün testlerin HCG algılama seviyesi farklı. Dün yaptığın testin aynısını yapıp karşılaştırman yeterli bence. Hadi gözün aydın kan sonucunu bekliyoruz

Kizlar Günaydın benim bat 11 ekimdi.9 u sabahinda kaset test yaptım bembeyazdi .yumurtlamami da takip etmemiştim açıkçasi bu ayı çok da degerlendiremedim. Sizce olsa çıkar miydi testte .tekrar yapayim mi

Dün yaptığım testin aynısı olan comfort dünkü gibi çıktı silik çıktı işte bu yüzden korkuyorum

Kuzum beta dün 20 olsa bugün 30 olur. Hala silik çıkması çok normal 3-4 güne kadar netleşir iyice ferah tut içini. Ne çok test almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…