- 18 Temmuz 2022
- 6.818
- 11.606
- 198
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #5.021
Temmuz muannabelica 14 -15 -16 Temmuz da bat oluyor genelde tamm canım o zaman sabah yapayım
@Safransari kendisi almış işte canım ben gitseydim ah bilememiş ki yaa bana dua edin İnşAllah hayırlıca vardır
Canım bende bugün bundan aldım aynı marka eczacı önerdi yarın sabah yapıcam bakalım ne çıkıcakŞu canım gözüküyor mu Eki Görüntüle 3145254 Eki Görüntüle 3145254
Yarın rüyamda gördüğüm iki pozitiften biri de sen olursun canım inşallahCanım bende bugün bundan aldım aynı marka eczacı önerdi yarın sabah yapıcam bakalım ne çıkıcakçok heyecanlı
Canım o kortizonlu onu deneme hormonsuz varsa eczaneden öyle bir şey al ne olur ne olmazKızlar genital bölgemde kasinti var 2 gündür.
Hatta sis gibi hissediyorum.
Bir mantar mi oldum acaba ?
Eşimin kaşıntı için bir kremi vardı, o geçirmedi. Travazol mu alip kullansam.
Canım Ekim yazdım sanırım hızlı yazdığım için Temmuz olmuşTemmuz mubat yarın ya da iki gün sonra o zaman. Ay yarın çıkar inşallah nasıl heyecanlandım Ama baştan diyim negatife üzülmeyip el ele yolculuğumuza devam ediyoruz. Pozitifse de sabahlar olmasın
Yumurtlama yada pik gününden hafif silik olması çatlamadır görsel olarak bir gebenin günlüğündeki (İnstgram sayfası) öne çıkanlarda örnek testler var kadın yazmış tek tek fln ordan bakarak fikir edine bilirsin ben çok uzun zamandır takip ediyorım çok alıştım yumurtlama çatlama ayırt etmeye bak sende oradan kopya çekebilirsin zamanla gözün alışıyor hemen anlayabiliyorsun tavsiye ederimCanım benimde 15. gün pik oldu 16 . Gün hafif siliktı burdaki arkadaşlara sordum catlamış dediler sonra benimde ovulasyon testim bittiği için başka almadım başka yapamadım sorum şu sana test böyle t çizgisi hafif açılsa bile catlamışmı oluyor yoksa tamamen t cızgısınin kaybolması mı lazım
İnşAllah birisinde hayırlıca benimdir pozitifYarın rüyamda gördüğüm iki pozitiften biri de sen olursun canım inşallahsiz görün bu testte pozitifi ben de bu marka alayım
Aynen canım yarın sabah yapalım bana dua et bende sana edeceğim İnşAllah hayırlıca vardır yaaCanım bende bugün bundan aldım aynı marka eczacı önerdi yarın sabah yapıcam bakalım ne çıkıcakçok heyecanlı
Benim de öyle kuzum. İlk gebeliğim sonlandı maalesef. O çift çizgi öyle harika bişey ki. Göreceğiz inşallahCanım Ekim yazdım sanırım hızlı yazdığım için Temmuz olmuşAynen öyle devam İnşAllah hayırlıca pozitiftir ama benim ilk bebeğim olacak ya o yüzden çok istiyorum
Pembe falandır korkma yerleşme olmasın senin tüm testlerinde çıkmıştıKızlar şimdi benden bir akıntı geldi tam kırmızı değil kahverengi değil bilmiyorum işte kanla karışık bir akıntı geldi kimyasal mı oldu yoksasökülecek miyim
Canımmmm sakin ol. İlk gebeliğimde ben de yaşadım böyle. Adet göreceğimi sanmıştım. İyiye yor bakalım. Bi dur hemen korkmaKızlar şimdi benden bir akıntı geldi tam kırmızı değil kahverengi değil bilmiyorum işte kanla karışık bir akıntı geldi kimyasal mı oldu yoksasökülecek miyim
Aslında bende takip edıyorum ama öne çıkanlara bakmamıstım gördüm şimdi ilk ovulasyon olunca tam bilemedim hatta sende yorumlamıştın bu ay olmazsa bırgebenın günlüğünden sipariş versem çokmu pahalı jel faln yanlış anlama ben calışmıyorum ev hanımıyım pahalıysa ona göre para biriktireyım dıye sordumYumurtlama yada pik gününden hafif silik olması çatlamadır görsel olarak bir gebenin günlüğündeki (İnstgram sayfası) öne çıkanlarda örnek testler var kadın yazmış tek tek fln ordan bakarak fikir edine bilirsin ben çok uzun zamandır takip ediyorım çok alıştım yumurtlama çatlama ayırt etmeye bak sende oradan kopya çekebilirsin zamanla gözün alışıyor hemen anlayabiliyorsun tavsiye ederim
Canım o jeli ben de gördüm sayfada ama nasıl bişeymiş ki biliyor musun. Bi arkadaşa ben de sordum o markayı ovü testleri 160 TL demişti. İnşallah tekrar kullanmamız gerekmezAslında bende takip edıyorum ama öne çıkanlara bakmamıstım gördüm şimdi ilk ovulasyon olunca tam bilemedim hatta sende yorumlamıştın bu ay olmazsa bırgebenın günlüğünden sipariş versem çokmu pahalı jel faln yanlış anlama ben calışmıyorum ev hanımıyım pahalıysa ona göre para biriktireyım dıye sordum
Jel spermin yumurtaya daha hızlı ulaşmasını saglıyormus kayganlaştırıcı özelliği varmış inşallah gerek kalmazCanım o jeli ben de gördüm sayfada ama nasıl bişeymiş ki biliyor musun. Bi arkadaşa ben de sordum o markayı ovü testleri 160 TL demişti. İnşallah tekrar kullanmamız gerekmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?