Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
annabelica 14 -15 -16 Temmuz da bat oluyor genelde tamm canım o zaman sabah yapayım
@Safransari kendisi almış işte canım ben gitseydim ah bilememiş ki yaa bana dua edin İnşAllah hayırlıca vardır
Temmuz mu bat yarın ya da iki gün sonra o zaman. Ay yarın çıkar inşallah nasıl heyecanlandım Ama baştan diyim negatife üzülmeyip el ele yolculuğumuza devam ediyoruz. Pozitifse de sabahlar olmasın

Kızlar rüyamda bu grupta iki arkadaşın aynı gün pozitif test paylaştığını gördüm. İsimleri görmedim. Yarın iki tane pozitif bekliyorum H Hic98 biri sen misin acaba kalbim duracak. Kendi testimi nasıl yapacağım bilmiyorum size bile acayip heyecan yapıyorum

Kızlar genital bölgemde kasinti var 2 gündür.
Hatta sis gibi hissediyorum.
Bir mantar mi oldum acaba ?
Eşimin kaşıntı için bir kremi vardı, o geçirmedi. Travazol mu alip kullansam.
Canım o kortizonlu onu deneme hormonsuz varsa eczaneden öyle bir şey al ne olur ne olmaz

Temmuz mu bat yarın ya da iki gün sonra o zaman. Ay yarın çıkar inşallah nasıl heyecanlandım Ama baştan diyim negatife üzülmeyip el ele yolculuğumuza devam ediyoruz. Pozitifse de sabahlar olmasın
Canım Ekim yazdım sanırım hızlı yazdığım için Temmuz olmuş Aynen öyle devam İnşAllah hayırlıca pozitiftir ama benim ilk bebeğim olacak ya o yüzden çok istiyorum

Yumurtlama yada pik gününden hafif silik olması çatlamadır görsel olarak bir gebenin günlüğündeki (İnstgram sayfası) öne çıkanlarda örnek testler var kadın yazmış tek tek fln ordan bakarak fikir edine bilirsin ben çok uzun zamandır takip ediyorım çok alıştım yumurtlama çatlama ayırt etmeye bak sende oradan kopya çekebilirsin zamanla gözün alışıyor hemen anlayabiliyorsun tavsiye ederim

Kızlar şimdi benden bir akıntı geldi tam kırmızı değil kahverengi değil bilmiyorum işte kanla karışık bir akıntı geldi kimyasal mı oldu yoksa sökülecek miyim

Canım Ekim yazdım sanırım hızlı yazdığım için Temmuz olmuş Aynen öyle devam İnşAllah hayırlıca pozitiftir ama benim ilk bebeğim olacak ya o yüzden çok istiyorum
Benim de öyle kuzum. İlk gebeliğim sonlandı maalesef. O çift çizgi öyle harika bişey ki. Göreceğiz inşallah

Kızlar şimdi benden bir akıntı geldi tam kırmızı değil kahverengi değil bilmiyorum işte kanla karışık bir akıntı geldi kimyasal mı oldu yoksa sökülecek miyim
Pembe falandır korkma yerleşme olmasın senin tüm testlerinde çıkmıştı

Canımmmm sakin ol. İlk gebeliğimde ben de yaşadım böyle. Adet göreceğimi sanmıştım. İyiye yor bakalım. Bi dur hemen korkma

Aslında bende takip edıyorum ama öne çıkanlara bakmamıstım gördüm şimdi ilk ovulasyon olunca tam bilemedim hatta sende yorumlamıştın bu ay olmazsa bırgebenın günlüğünden sipariş versem çokmu pahalı jel faln yanlış anlama ben calışmıyorum ev hanımıyım pahalıysa ona göre para biriktireyım dıye sordum

Canım o jeli ben de gördüm sayfada ama nasıl bişeymiş ki biliyor musun. Bi arkadaşa ben de sordum o markayı ovü testleri 160 TL demişti. İnşallah tekrar kullanmamız gerekmez

Canım o jeli ben de gördüm sayfada ama nasıl bişeymiş ki biliyor musun. Bi arkadaşa ben de sordum o markayı ovü testleri 160 TL demişti. İnşallah tekrar kullanmamız gerekmez
Jel spermin yumurtaya daha hızlı ulaşmasını saglıyormus kayganlaştırıcı özelliği varmış inşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…