Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum diğer markaların fiyatını ama onunkinde 30 tane oluyor diğerleri heralde 15 Li 21 Li falan diye biliyorum birde bu lar 2 tane gebelik testi koyuyorlar içerisine en son Ağustos ta istettim ama İnan hatırlamıyorum sayfada iletişim no var oraya whatsapp tan mesaj at söylerler.kel zaten yok satıyor hala gelmedi diye biliyorum.en azından test ellerinde var yanılmak çok önemli bazı testler yanlış sonuçlar veriyor hem para boşa gidiyor uygun olsa bile hemde karmaşık oluyor.bir arkadaş laboquik kullandı yorumları güzel dedi bak onada ben kullanmadım hiç onu sadece gebelik testini kullanmıştı o iyiydi eğer diğeri çok pahalıysa belki bu alternatif olabilir karşılaştır fiyatları

Canım o jeli ben de gördüm sayfada ama nasıl bişeymiş ki biliyor musun. Bi arkadaşa ben de sordum o markayı ovü testleri 160 TL demişti. İnşallah tekrar kullanmamız gerekmez
Jeli ben kullandım nasıl biliyormusun tüp bebekte. Hani döllenme yapılan bir sıvı varmış ya o sıvının kimyası yani hem kaygandık veriyor hem sperm pH uygun. Hemde hareketliliğe fayda sağlıyormuş sperm ile alakalı sıkıntılarda kesinlikle şansı artırıyor

Ben eczaneden miratech 5taneyi 45 aldım eğer 30 tanesi 160 ise iyi bir fiyat içinde gebelik testide varmış

Aslında yumurtlama döneminde bizden salgılanan sıvıya benziyor anladığım kadarıyla. Ya neler öğreniyorum ya kız sen baya uzman olmuşsun artık Çocuğun kız olursa ilerde anlatırsın ben ne çok uğraştım senin için diye

Ben eczaneden miratech 5taneyi 45 aldım eğer 30 tanesi 160 ise iyi bir fiyat içinde gebelik testide varmış
Canım zaten eczane aşırı pahalı ben innovita aldım trendyoldan. 20 ovü testi 4 gebelik testi 105 TL. Bi sonrakinde gebeningunluğu alacağım

Bu ayda olmazsa bende jeli deneyecegim yorumlara gore bu sekildede kalan olmus sanirim

Hangi gebelik testlerini onerirsiniz gecenlerde esim erken gebelik almis tam tamina 65 tl vermis cok fazla geldi bana.

30 lu oluyor + 2 gebelik testi geliyor. 160 tl canim daha gecen ay aldim bagimlilk yapti yumurtlama sonrasi da teste devam ettigim icin her ay aliyorum mutlaka
30lu fiyatı çok iyiymiş aslında aşırı bir fiyat farkı yok. Kız süper eğlenceli ya ovü testi yapmak. Ama yine de bi daha istemiyorum

Kız yok ne uzmanlığı çok zaman oldu birde çok doktor tanıdığım var İnstgram da falan da çok doktora kafama takılanınsorar cevap alırdım birde sağlığın içinde olunca yıllarca alışıyorsun dükkanda mesela hastane yakındı laboratuarından doktoruna tüm ekip sürekli bendeydi birde sürekli kadınlar gebeler bebekler alıştık hem meslek hemde uzun zaman deneyince zamanla alışıyorsun belki ondandır.amaaa kızım olursa sıkıntı çekmesini istemem ama hemen müdahale ederim yönlendirmek için mesela hemen iyi bir endokrin ile bilgili kadın doğumcu bulurum hani hormonların tatilinden iyi onlar anlıyor mesela kimi kadın doğum gebelik takibinde iyi kimi erken doğumda kimi hormonlarda vs değişiyor aldıkları extralara göre ben ona göre sçiyorım doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…