Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak canım böyle fiyatlar ama içine kaç tane var bilmiyorum

Eklentiler

• 02D63C26-01CB-42D4-B64B-3DD9540D2F57.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 46
Çok pahalıymış birde bu ödüllü artık en iyi ütün ödülü aldılar. Çok başarılı ozaman bunu alırsın gerek olmasın inşallah ama aklında dursun
Evet ödüllü urünmüs herkes yorum yazmış bu ay olmazsa bende alırım bu testlerden teşekkür ederim iyiki varsınız

Evet ödüllü urünmüs herkes yorum yazmış bu ay olmazsa bende alırım bu testlerden teşekkür ederim iyiki varsınız
Rica ederim inşallah herşey güzel olur ben clife macunla kullandım aslında yok yok bende herşeyi yaptım hepsini bir yaptım arısütü incir(prolaktin hormonum düşük diye rahat kullandım) kırmızı pancar doğurgan beslenme falan yaptım meğer hepsi baya etkiliymiş ama benimki attık sebepsiz inferlitele giriyordu ama kıyıdan döndük inşallah sizler içinde kolaylıkla olur herşey 3 litre su iç bol yürü hergün çok önemli

Kızlar şimdi benden bir akıntı geldi tam kırmızı değil kahverengi değil bilmiyorum işte kanla karışık bir akıntı geldi kimyasal mı oldu yoksa sökülecek miyim
Canım hemen güzel şeyler düşün pozitif olmaya çalış belki yerleşmedir millet adet görüp hamiş oluyor bekle bakalım sabah kalk mis gibi çift çizgili test resmî at bize

Bende bu afet dongumde yürümeye dikkat ettim canim her gün 45 dk yürüyorum hafif tempoyla.
Arı sütü
Folik asit
Q10
İncir

Bunları tüketiyorum bu ay. Kısmet olur inşallah

Bende bu afet dongumde yürümeye dikkat ettim canim her gün 45 dk yürüyorum hafif tempoyla.
Arı sütü
Folik asit
Q10
İncir

Bunları tüketiyorum bu ay. Kısmet olur inşallah
Birşey soracağım prolaktin düşük mü değilse incir yükseltir oda gebeliğe engel biliyorsun.ona bakıp kullan hatta ben düşük diye her sabah 4 tane 2 bardak suyla 15 dk yavaş ateşle kaynattım içtim gün içinde 2 havuç yedim dengelesin diye öyle yapılıyor yumurtlama yaklaştıkça havucu kestim yumurtlamayı görünce inciri kestim pik görünce havucu 7-8 tane yedim bunu böyle yaptım clife kullandım macun.magnezyum d vitamini folik zaten arı sütü kırmızı pancar hatta onun suyunu kaynatıp içebilirsin çok çok iyi oluyor ben yaptım biraz zor du ama güzel oldu

Canım 3-35 arası olması gerekiyormus prolantin hormonu sanırım, benim değer 13.
Günde sadece 1 adet tuketiyorum. Öyle kür felan yapmıyorum.

Benim ovulasyon testlerim çok kırmızı çıkmazdı, geçen ay her gün 1 kuru incir tüketince, baya kırmızı oldu yumurtlama. Buna bağladım bende yumurtayı güzel geliştirdi diye. Bundan dolayı bugün de devam ettim.

Benim bugün çatlama oldu. İncir yemeği bırakayım mi sence ?

Canım ne yaptın doktor bulabildin mi son durum nedir
Canım yarına ev doktorunda randevu aldım ama gitmicem galiba önce adetimi beklicem daha olmadım ve telefon da sordum hormon testi için kadın doktoruna gitmen lazım dedi ama yinede doktorumla konuşim dedim. Kadın doktorunu da aradım boş randevuları hiç yok eski doktorumu ararım belki adet olursam bakıcam ona göre. Teşekkür ederim sorduğun için

Canım ne yaptın doktor bulabildin mi son durum nedir
Canım yarına ev doktorunda randevu aldım ama gitmicem galiba önce adetimi beklicem daha olmadım ve telefon da sordum hormon testi için kadın doktoruna gitmen lazım dedi ama yinede doktorumla konuşim dedim. Kadın doktorunu da aradım boş randevuları hiç yok eski doktorumu ararım belki adet olursam bakıcam ona göre. Teşekkür ederim sorduğun için

Tabi bırak gerek yok daha prolaktinim iyiymiş çok sevindim bu arada benim yaptığım kür değil benim kendi tarifim kütler 15 incirle falan ayrı baya değişik ama çok sevindim ya bakalım bu ay ne olacak güzel olsun herşey

Ah canım ya seni öyle anlıyorum ki biliyorum bu durumu çok yaşadım dilerim hemen çözülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…